Martea prvotno napisa
Pozdrav,
Negdje u 11 mjesecu na Kolektivi sam kupila skolu plivanja od plivačkog kluba Dupin za moje curke od 9 i 5 godina
PK Dupin ima skolu za naplivace od 3-5 godina i skolu za plivace 6-13 ( provjeravaju odrzavanje na vodi i moja mladja je bila poluplivac, ali s obzirom da nije imala strah od vode primili su je u plivace i sada nakon tri mjeseca pliva, skace i super je). Dok je starija ucila tehnike plivanja, skakanje, ronjenje, ali joj je dosadilo nakon 3 mjeseca.
Prednosti: Treninzi mogu biti 1xtjedno (250kn) ili 2xtjedno - pon, srijeda,sub ili nedelja. U slucaju izostanka termin se moze nadoknaditi bilo koji dan ili slijedeci mjesec. Djeca su u grupama do 6 djece i podijeljena prema nekakvom znanju plivanja ( tako da poluplivaci imaju i neka pomagala u vodi jednim dijelom treninga).
Dijete se moze ukljuciti u grupu na pocetku svakog mjeseca.
Ako ne zelis dati dijete u klub ovo je idealno. Par mjeseci i pliva super. Ako imas kakvih pitanja na raspolaganju sam.
Eh da kontak za tu skolu je gdja Branka Dominis 098/ 558-238. Vrlo ljubazna i susretljiva i dati ce ti sve potrebne informacije.