Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: Hipertonus kod bebe???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo, ja sam postavila ovu temu, vidis koliko sam brinula. Imao je hipertonus, pa zabacivanej glave inazad, pa povisen tonus ramenog pojasa, pa onda kad se to sredilo tonus nogu... Uglavnom sa 6.5 meseci je ustao, seo i propuzao. Sa 10 meseci i nesto pravio prve korake, sa 11 vec fino hodao. Jedina posledica na kojoj jos radimo su stopala koja su kriva bas usled tog hipertonusa ali i to ide na bolje Samo polako, sve dodje na svoje.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ja sam postavila ovu temu, vidis koliko sam brinula. Imao je hipertonus, pa zabacivanej glave inazad, pa povisen tonus ramenog pojasa, pa onda kad se to sredilo tonus nogu... Uglavnom sa 6.5 meseci je ustao, seo i propuzao. Sa 10 meseci i nesto pravio prve korake, sa 11 vec fino hodao. Jedina posledica na kojoj jos radimo su stopala koja su kriva bas usled tog hipertonusa ali i to ide na bolje Samo polako, sve dodje na svoje.
    hvala puno,mene jedino zanima hoce li joj pavlikovi remencici otezavat napredak?i zasto baby hendling ne prakticiraju od rodilista nego ih tamo sestre
    nose kao vrece?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •