Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: prelazak s t-mobilea na tele2

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno prelazak s t-mobilea na tele2

jasna mi je procedura, ali piše da treba donijeti PUK1
    gdje da ga nađem nakon 15 godina umtanja sim kartice u aparat?

jesam li cijelo vrijeme pokrivena telefonom?
    piše da prijenos traje 15 - 22 dana, hoću li cijelo vrijeme imati vezu, bez prekida?

kako je pokrivena mreža tele2, ima li područja u hrvatskoj koja nisu pokrivena=

koliko su vam se smanjili računi?
    koji paket ste uzeli?

i još sve čega se sjetite, napišite molim.
    ili stavite link ako tema već postoji.

hvala.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Prebacivanje traje tjedan dana, barem je kod nas tako bilo, do tada normalno koristiš svoju staru karticu. PUK1 pitaj u službi za korisnike T-coma, oni će ti reći.

Ja sam na bonovima, prebacivala sam se s vipa, i zasad mi je super. ne trošim puno na mobitel, kupujem si bon od 50 kn, od njih dobijem još 50 i meni super. S obzirom da se dugo nisam maknula iz zageba ne bih znala kakva je pokrivenost u ostatku RH, ali u ZG je sve ok.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja bih na pretplatu
    sada trošim oko 500 kn mjesečno i nadam se da ću pasti barem na 300

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

dok god te ne iskopčaju sa stare mreže radi ti stari broj, e sad, taj dan kad je prebacivanje vjerovatno ćeš malo biti bez veze, vjerovatno ne dugo :/
    ja sam oko Božića uzela onu ponudu di se dobije duplo, tako da stvarnu potrošnju ne znam, jer ne prikažu sve na računu , vidjet ću za par mjeseci

za sada mi je daleko jeftinije nego VIP

ALI, tomato ti je Vip mreža, znači ista pokrivenost, e sad kolika ne znam, a daleko su najpovoljniji u HR pa razmotri i tu opciju

u Tele2 znaju biti dosta spori, aljkavi i svakakvi što vjerujem da bi tebi moglo predstavljati problem

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

apri, pametna odluka. ja sam sa nekih 200-250 kn pala na 100-150. na bonovima sam, isto prešla sa t coma.
    ako sam ja na jugu stalno pokrivena, vjerujem da ćeš biti i ti u zg. ne znam kako je sa otocima... ali uvijek se možeš prebaciti sa tele2 odašiljača na t comove pa mislim da je sve pokriveno (samo ti se tada slanje podatkovnih podataka više naplaćuje).
    ako puno pričaš preporučam knock out tarifu, 0.35 prema svim mrežama,
    ako puno smsiraš smiley tarifu, besplatne smsove.
    o tarifama ćeš puno bolje saznati na njihovim stranicama.
    prijenos broja je jednostavan, budeš obaviještena koji dan i u koju uru nećeš imati mob na sat vremena. i to je to.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja se nisam prebacivala s t-coma nego s vip-a
    računi su mi se prepolovili. doslovno

pokrivenost? hmmm u velikim gradovima nije problem, ali ponekad postoje negdje neke rupe gdje nemaš tele2 signala, npr. neka mjesta u lici ili na otocima LOL (ali te prebaci na t-com ili vip, ovisno čiji je signal jači, pa opet možeš pričati koliko god želiš)

u prebacivanju sa bez signala bila oko pola sata, ali ponekad se zna dogoditi da traje i malo više

puk naravno da nitko ne zna. ko bijoš i to pamtio? lijepo nazoveš službu za korisnike i pitaš koji je tvoj puk. oni provjere dal si to stvarno ti (pitajute npr. koliki ti je bio zadnji račun, ili koji si broj zadnji nazvala ili tako nešto) i dobiješ puk bez po muke

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prebacivanje ti traje dulje ako si pretplatnik (ali zbog T-mobilea, dok se sve ne podmiri, a i nisu baš presretni kad odlaziš ), a relativno kratko ako si prepaid.

Do trenutka prebacivanja koristiš T-mobile mrežu. Kad ne možeš zvati, znači da si prebačena na TELE2 pa ubaciš njihovu sim karticu.

Pokrivenost je ok, a super je i to što TELE2 i T-mobile imaju ugovor pa ako slučajno odeš nekamo na vrh planine gdje noga TELE2 kročila nije, onda odabereš mrežu T-mobile i sve fercera super (uz istu cijenu, nisi u roamingu).

Ja imam pretplatu Knock-out 50 kn, MM isto, tata isto, a sad će i mater mi na pretplatu istu pa... svi sretni Funkcionira nam zapravo toliko dobro da smo otkazali i sve fiksne telefone (postali su nam totalno nepotrebni).

Bilo je problema s TELE2 kad su mijenjali neku aplikaciju prije par mjeseci pa nisi mogao dobiti podatke o trenutnoj potrošnji, ali svaki operater ima povremeno neke kiksove (npr. onaj s T-mobile kad se par dana nije moglo zvati itd.).

Uglavnom - imali smo T-mobile, Vip i TELE2, ovaj nam se pokazao najbolji i najjeftiniji.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jesus, koliko ih se ubacilo dok ja natipkam ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam prešla s Vipa, ali bonova-na Tele2 bonove. Isto sam skroz zadovoljna, za sad nikakvih problema. Dok te ne prebace koristiš starog operatera, vip sam pitala za PUK broj...

Skoro sam sigurna sam da će ti se računi smanjiti...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad se na portalu moj-t-mobile (tako nekako) registriraš, onda tamo ima i opcija saznavanja svog puk broja.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja ću se prebaciti, al tek na zimu

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    jasna mi je procedura, ali piše da treba donijeti PUK1
    gdje da ga nađem nakon 15 godina umtanja sim kartice u aparat?

jesam li cijelo vrijeme pokrivena telefonom?
    piše da prijenos traje 15 - 22 dana, hoću li cijelo vrijeme imati vezu, bez prekida?

kako je pokrivena mreža tele2, ima li područja u hrvatskoj koja nisu pokrivena=

koliko su vam se smanjili računi?
    koji paket ste uzeli?

i još sve čega se sjetite, napišite molim.
    ili stavite link ako tema već postoji.

hvala.
    PUK1 nabaviš u Tcomu...
    mreža jest nešto slabija ali dobra ti je stvar uzeti dual sim -ostaviš tcom karticu (za situacije kada tele2 mreža nije aktivna ili nešto slično) i uzmeš još tele2 karticu...
    računi se stvarno prepolove...mislim da je bolja tarifa - svi pozivi po istoj cijeni...kupila sam neki dan bon za tcom od 25 kn, dva poziva i ostalo mi 5kn...koma...na tele2 brbljam, blrbljam i brlbljam - 200kn mjesečno cirka
    negativna strana tele2 mreže jest i ta što nemaju dogovor sa nekim operaterima inozemnim, pa se često dogodi da ne možeš poslati sms u neku državnu, odnosno ne dostavi tu poruku... - razlog zbog kojeg imam dual sim

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam se bezbolono prebacila, isključenje cca 2 h, bio mi je problem dočekati novi aparat mobitela od tele2 (stari mi je bio kodiran na t-com), pa su mi iz tele2 posudili svoj aparat par dana, dok nije stigao onaj što sam izabrala u njih.računi definitivno manji, u mom dijelu hr pokrivenost dobra.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sta je t-com taakooo skup da se prebaciti broj stvarno isplati
    ja nekako stalno mislila da je to samo reklama
    ista stvar sa tela2 i tomatom ili je neki od njih bolji (muz je Vip...)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e sad ste me zbucali s tim dual simom, to je meni prekomplicirano.
    valjda te u tele2 centru biti jednako ljubazni kao i ovi u t-comu, pa mi sve napraviti što i kako treba

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

e sad ste me zbucali s tim dual simom, to je meni prekomplicirano.
    valjda te u tele2 centru biti jednako ljubazni kao i ovi u t-comu, pa mi sve napraviti što i kako treba
    ma kakav dual sim, šta ti je?
    to znači da moraš biti i na tele2 i na t-com-u. rekla si da hoćeš tele2 pretplatu. onda bi valjda uzela t-com na bonove da imaš ako slučajno tele2 nekad ne bi imao signala?! a opet moraš svakih nekoliko mjeseci uplatiti neku lovu, razgovarala ti ili ne

za hitne slučajeve, ako baš tele2 ne bude funkcionirao (meni se u tih par godina nikad nije dogodilo da nisam imala signala osim na nekim dijelovima nekih otoka i like), dam ti ja bonbon karticu. niš ne moraš platiti. ali nek se nađe ako si baš takva ziherašica

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u hitnim situacijama će muž biti sa mnom.
    ništa dual.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moji svi pobjegli s Tele2, glavom bez obzira. Nizi racuni, ali i niza razina usluge. Prestrasna korisnicka sluzba, a problema s vezom (i sire) na sve strane. Sve skupa se dogadjalo usred Zagreba.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

daj šuti!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Moji svi pobjegli s Tele2, glavom bez obzira. Nizi racuni, ali i niza razina usluge. Prestrasna korisnicka sluzba, a problema s vezom (i sire) na sve strane. Sve skupa se dogadjalo usred Zagreba.
    ovo sam i ja čula od nekoliko ljudi s tim da im je i rooming katastrofalno loš.Dok Vip ima odličan rooming,kao i t-mobile do sada nas nikad nije iznevjerio,a znalo se raditi doslovno o drugim stranama svijeta.

ne znam,ja sam kod t-mobilea već petnaestu godinu.Dragi isto,ali on ima i vip i znaš kaj?Mi smo zaključili da ti to sve dođe na isto.

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam prezadovoljna tele 2,apsolutno manje trosim,,nikakvih problema sa mrezom ili uslugom,,i preporucam svakom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo zaključili da ti to sve dođe na isto.
    pa kako isto?
    ja sam uzela flex obitelj 300 i plaćam 2,33 kn/min sa drugim mrežama.
    i kunu i nešto unutar mreže.
    a ovi u tele2 viču da je 39 lipa sa svakom mrežom.

ne može onda biti isto, nikako

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

daj šuti!
    Ja da sutim? Pa sta ti pada na pamet.

Moj VIPic je meni najnajajdrazi. Radi k'o urica preko bare. Za razliku od americkih mreza.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja prešla s t-mobile pretplate (flex 150) na tele2 (knockout 50) tamo negdje u studenom. računi prije bili oko 200 kn, sad su 70-90. uslugom sam zadovoljna, korisničku nisam još ni imala potrebe zvati. jedino kaj im računi znaju dosta kasniti. ali onda kasne svima koliko skužih

ti koliko sam shvatila nisi na pretplati? što se puka tiče, možeš se registrirati na t-mobile i tamo ga naći, a ako si simpa korisnik, možeš ga dobiti i pozivom službi za korisnike uz uvjet da zoveš s tog broja i pitat će te stvari tipa kad si zadnji put nadoplatila bonom, koliko otprilike imaš na računu i da navedeš simpa ti i ja broj. pa eto, kaj ti je jednostavnije.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa kako isto?
    ja sam uzela flex obitelj 300 i plaćam 2,33 kn/min sa drugim mrežama.
    i kunu i nešto unutar mreže.
    a ovi u tele2 viču da je 39 lipa sa svakom mrežom.

ne može onda biti isto, nikako
    koliko ja vidim - taj tarifni paket se više ne prodaje, ali nije ukinut za one koji ga koriste. da li si probala pitati u t-centru koja bi bila adekvatna zamjena? sad ima toliko paketa i opcija da bi možda našla i nešto povoljnije.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

t-com napuštam (prešla sam na amis sa fiksnom i internetom) zbog nekorektnosti prilikom dodjeljivanja ona dva zamjenska dana kad je bilo problema krajem studenog,
    problemi su bili u utorak i srijedu, kada dijete ide u muzičku, kada dogovaram s mužem na kojem ćošku i kada je ostavljam, kada plaćam parking, kada su udarni dani za sastanke i poslove...
    a kao nadoknadu su mi dali subotu i nedjelju, kada uopće ni ne uključujem mobitel; petkom navečer ga frknem i do ponedjeljka ne diram.

e, pa, hvala t-mobileu, ja neću da me se tako tretira.
    iako, sigurna sam, nigdje neću imati ovako krasnu uslugu, operateri su fantastični i u telefonskoj korisničkoj službi i uživo u centrima... ne zna se tko je simpatičniji.
    ali im onaj javašluk ne mogu oprostiti.

zato odoh dalje.

pile, jesam na pretplati, već puno, puno godina... još od doba ciglica sa vanjskim antenama :stara_koka:

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

onda puk ili preko portala ili u t-centru uz predočenje osobne, telefonski štanga.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma imam već puk, ima forumašica koje rade u t-comu i koje su mi odmah poslale.
    to je stavljeno a.a.

sad me zanima koji paket uzeti, a ne zeznuti se ko što sam sa flexom.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

apri, žao mi je što si to tako doživjela. ono što ti sa sigurnošću mogu reći je da se ne radi se o "javašluku" t-mobile-a. isto tako - tebe je vikend dopao slučajnim odabirom, jer da su svi korisnici istovremeno dobili ta dva dana - tada bi se mreža doista srušila greškom t-mobile...

neovisno o fiksnoj liniji, probaj još jednom razmisliti o promjeni tarifnog paketa ...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Potpis na Sorci,
    ali,nije mi jasno Apri kako imaš tako skupe minute?Ugovorena pretplata mi je 200kn
    Pa ja plaćam 29lp unutar mreže nakon što potrošim besplatne i 79lp prema svim ostalim mrežama i za mjesec dana potrošim oko 300-400kn a stvarno pričam i sms-am i mms-am.
    Evo,konkretno prošli mjesec sam imala 14h,16min unutar mreže,prema drugim mrežama 90min,prema fiksnoj mreži 8min,15mms,230sms+dvije karte za tramvaj=380kn
    I da još jedna jako bitna stvar,ako je cijena poziva od 39lp,sigurna sam da za svaki poziv Tele 2 naplaćuje uspostavu poziva koja može ići čak do kunu i pol.Ne znam,provjeri si da se ne zaletiš jer mi je frendica to napravila i gorko požalila.
    I T-mobile ima sad jako dobrih tarifa u ponudi čak i sa neograničenim internetom,a sve negdje oko 300kn.
    Ne radim za T-mobile da ne misliš da ih zagovaram.Samo ti velim iz iskustva kako to ide(i ja sam stara mobitel koka s ciglicom koju sam si spremila za uspomenu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja bih ti predložila da opet sve izračunaš. Čitaj i sitna slova.
    Npr. ja imam i bonbon broj - na njemu se ne plaća uspostava poziva, najniža je cijena za razgovor s drugim mrežama - barem tako kažu ... Imam besplatne minute za razgovore s drugim bonbon brojevima (npr. jedno dijete ima isto tu karticu) ...

Neki kažu da Tele2 ima lošu mrežu. Ljudi plaćaju niže račune jer npr. odlaskom na put u inozemstvo često ne mogu koristiti karticu pa samim time ne pričaju i onda zaključe da je Tele 2 jeftin (a pričali uopće nisu...)

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam od lani na bonu od 100kn kod Telića. Računi mi se prepolovili, problema s uslugom nemam osim što me na Lopudu povremeno prebace na Tcom kad cijena razgovora ostane ista, ali zato izlazak na net pojede cijeli bon. Net me inace dodje 3-4kn za sat vremena (obicno surfanje jer mi mob drugo i ne moze). BTW. Sorci, čita li uprava Tcoma ikad komentare korisnika po forumima! Ja sam otisla od njih zbog ocajnog Adsla i skroz ignorantskog stava nakon visegodisnjih problema.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Knock-out tarifa. Nemaš 15 godina pa da šalješ 1000 sms-ova mjesečno, već poslovna žena koja razgovara sa svim mrežama.
    Usporedi cijene poziva, i sve će ti biti jasno:
    http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html

A mreža je dobra. Za surfanje ne znam, to ne koristim.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Knock-out tarifa. Nemaš 15 godina pa da šalješ 1000 sms-ova mjesečno, već poslovna žena koja razgovara sa svim mrežama.
    Usporedi cijene poziva, i sve će ti biti jasno:
    http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html

A mreža je dobra. Za surfanje ne znam, to ne koristim.
    Ok,na prvo čitanje zvuči super,ali koliko vidim isto tako na dnu stranice piše da je cijena 2kn ako ide preko T-mobile signala.I šta sad?Prije svakog poziva moram provjeriti na kojem sam signalu?Kad sam na Braču ili u Splitu,a tamo sam često onda isto moram ganjati signal ovaj ili onaj?
    Ma ja ne želim razmišljati o tome.Kad trebam zvat-zovem,a ne da imam provjere prije toga i pripreme kao da sklapam vremensku mašinu.
    I želim unaprijed znat što ću koliko platiti,a ne ovako;možda je 39lp,a možda je i 2kn.To je velika razlika.
    Opet kažem,ne reklamiram t-mobile ili vip,ali ovaj sistem od tele2 mi je bezveze,a i na rooming im se nemreš oslonit i onda sigurno ne može biti zaključak da je tele2 bolji od konkurencije kad nije.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jel to onda nema boljeg od dobrog starog t-coma?!
    Zapanjena sam skroz!

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ok,na prvo čitanje zvuči super,ali koliko vidim isto tako na dnu stranice piše da je cijena 2kn ako ide preko T-mobile signala.I šta sad?Prije svakog poziva moram provjeriti na kojem sam signalu?Kad sam na Braču ili u Splitu,a tamo sam često onda isto moram ganjati signal ovaj ili onaj?
    Koliko vidim, tu je riječ o internetu. Ne surfam po mobu tako da to ne znam.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ma kakav dual sim, šta ti je?
    to znači da moraš biti i na tele2 i na t-com-u. rekla si da hoćeš tele2 pretplatu. onda bi valjda uzela t-com na bonove da imaš ako slučajno tele2 nekad ne bi imao signala?! a opet moraš svakih nekoliko mjeseci uplatiti neku lovu, razgovarala ti ili ne

za hitne slučajeve, ako baš tele2 ne bude funkcionirao (meni se u tih par godina nikad nije dogodilo da nisam imala signala osim na nekim dijelovima nekih otoka i like), dam ti ja bonbon karticu. niš ne moraš platiti. ali nek se nađe ako si baš takva ziherašica
    inače se ne mora kupiti bon svako malo, jest da oni (teleoperateri) tvrde da moraš, ali eto, ja otkad prešla na tele2, a ostavila i tcom na bonove (imam dual sim), nisam kupila bon, pa brat-bratu godinu dana i više i bez problema su me svi mogli dobiti...jedino ja naravno nisam mogla zvati...javljali su mi u nekoliko navratu da ću izgubiti broj, da će me isključiti, ja sve ignoriorala i pogodi - naravno da nisu isključili! pa u interesu im je da mi ostane i njihvo broj...eto, nedavno sam kupila simpa bon i sve radi...
    a eto, meni je dual sim super stvar, pogotovo jer sam do sada uvijek imala 2-3 moba u džepu-što poslovni, što privatni stari na bonove, pa pretplata...uf, ovako puuno lakše...ali naravno ako nemaš službeni i koristiš samo jedan broj, onda je dual totalno nepotreban!

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    inače se ne mora kupiti bon svako malo, jest da oni (teleoperateri) tvrde da moraš, ali eto, ja otkad prešla na tele2, a ostavila i tcom na bonove (imam dual sim), nisam kupila bon, pa brat-bratu godinu dana i više i bez problema su me svi mogli dobiti...jedino ja naravno nisam mogla zvati...javljali su mi u nekoliko navratu da ću izgubiti broj, da će me isključiti, ja sve ignoriorala i pogodi - naravno da nisu isključili! pa u interesu im je da mi ostane i njihvo broj...eto, nedavno sam kupila simpa bon i sve radi...
    a eto, meni je dual sim super stvar, pogotovo jer sam do sada uvijek imala 2-3 moba u džepu-što poslovni, što privatni stari na bonove, pa pretplata...uf, ovako puuno lakše...ali naravno ako nemaš službeni i koristiš samo jedan broj, onda je dual totalno nepotreban!
    sorry, al ovo nije istina. kod t-mobilea je shema ovakva:
    ako kupiš bon od recimo 100 ili 200 kn, trajanje ti se produžuje 180 dana od dana kada si ukucala bon (bon od 50 je 90 dana, od 25 je 10 dana). nakon toga, bez obzira na stanje tvog računa, dobivaš zabranu odlaznih radnji i da bi opet aktivirala broj u potpunosti, moraš se nadoplatiti bonom. ukoliko to ne učiniš kroz narednih 270 dana, broj ti se potpuno gasi i nikakva nadoplata ga više ne može spasiti.

to se ovih dana dogodilo frendici sa tele2 karticom (ne znam jesu li ista pravila u tele2, ali vjerujem da su eventualna odstupanja minimalna), a i meni sa jednom t-mobile karticom. to nije nikakvo plašenje korisnika kako bi češće nadoplaćivali nego sustav to odrađuje automatski.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Godinama sam na tele 2 , dosta putujem i nikada nisam imala problema s roomingom . Ako negdje nema dobrog signala, mobitel se sam prebaci na t-com i sve normalno radi.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pih, prozdrao mi forum cijeli post.

Samo sam htjela reci da smo mi zadovoljni HT-ovim DSL-om. Sve drugo rikava, gdje god da je isprobano.

A moj nadrazi VIP, jos iz doba ciglice, ne dam nikome. Oduvijek mi je bio najnajnaj jeftiniji i jedino sam se na njega mogla osloniti.

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja sam prije skoro 2 godine prešla s t-mobile pretplate na pretplatu tele2.

Mogu samo reći da sam jako zadovoljna i da su mi računi puno, puno manji

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    BTW. Sorci, čita li uprava Tcoma ikad komentare korisnika po forumima! Ja sam otisla od njih zbog ocajnog Adsla i skroz ignorantskog stava nakon visegodisnjih problema.
    uprava ne čita, ali postoje ljudi koji čitaju. i prosljeđuju svima koji na bilo koji način mogu utjecati da se stvari poprave. pa dođe i do uprave kao summary...
    a kakav adsl si imala? kakve probleme?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam imala max adsl od t-coma, zapravo T-KOMA

non stop sam imala problema, non stop. malo malo pa nema veze. pa zovem službu za korisnike (oni su valjda jedina stvar u t-comu koju mogu pohvaliti) i onda bi oni nešto trkeljali o ip adresama, i diktirali mi neke bojeve koje sam upisivala, kako bi se problem mogao riješiti.
    i tako svaki dan, nekad i više puta dnevno.
    nitko nije znao u čemu je problem, jednostavno se router non stop odspajao s linije, i nije se mogao vratiti. koma.
    imala sam telefon plus internet 10gb. onaj paket koji nam je bio najpovoljniji prema našim potrebama i navikama. računi su bili od 350-450kn.
    već godinu i pol smo na iskonu. za 185-190kn mjesečno imamo bolju uslugu, flat internet i 1500 minuta razgovora unutar hrvatske (fiksne mreže)
    samo smo jednom imali problema s adsl-om i telefonom. problem je bio na t-comovom stupu, pa je tcom popravio. dakle, s iskonom nismo imali nikad ni jedan problem, a ušparamo 50% love na telefonskom računu i dobijemo bolju uslugu

i nitko, pa čak ni sorciere, me ne može uvjeriti da je t-com bolji, a pogotovo da se više isplati

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne sjecam se imena paketa i je li uopce bio neki paket, to mi je bio prvi Adsl nakon dial upa i kostao je 500tinjak kuna (modem), stalno je pucala veza (od 2005. do 2007.), nikako da ustanove uzrok. Cim smo otisli na Iskon (duo), sve je radilo bez problema, a racun se prepolovio. Iskon mi je dosad u roku keks besplatno zamijenio TRI modema (dvaput ga djeca skrsila, jednom meni pao...sva 3 puta sam priznala istinu).

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A kod nas bas suprotno. Iskon nije radio gotovo nikad, a kad slucajno jest, onda se sve vuklo kao kisna godina (lokacija - blizu MIOC-a). HT-ov ADSL radi kao urica (lokacija Kvatric), stucao je samo u pocetku, davnih dana kad su tek krenuli. U slucaju kakvog kvara (a to su bili jedino oni tipa kvara u cijeloj Hrvatskoj) su stvarno uklonjeni najbrze moguce. Za razliku od Iskonovih koje nisu otklonili nikad, a sluzba za korisnike je obicno predlagala da sva vrata u stanu uvijek budu otvorena.

Sestra trenutno ima neki nije-HT-internet-i-telefon, opet u okolici Kvatrica i nista ne radi kako treba.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 21.04.2011. at 06:41

Blitva avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Meni je prelazak s t-mobile na tele2 uštedio puno novca, sa signalom od tele2 imam problema na istim mjestima ko i ostatak ekipe koji je na vip-u.
    A kad se već spominju adsl-ovi, moram spomentu da t-comu jako, jako zajmeram što su mi isključili internet jer "im nisam platila tri mjeseca", naime jedan račun sam greškom preskočila platiti (taj od prije tri mjeseca) i u trenutku isključenja sam bila dužna taj jedan (1 komad) račun, pa me tehnička podrška, jer sam prvo njih zvala, misleći da je problem teh.prirode, izvozala od nemila do nedraga, uporno mi pokušavajući objasniti da je kod njih sistem takav i da je u redu što su me bez opomene isključili. Sad čekam priliku da i fiksni tel i adsl otkačim s t-coma.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Rezime:
    - jeftinije je
    - pokrivenost je dobra, na mjestima gdje i ne bi bila, prebaciš se na T-mobile uz istu cijenu razgovora

- obračunska jedinica za razgovore je 60 sekundi za prvu minutu, 15 sekundi za daljnje minute
    - dospijeće računa je 25. u mjesecu za prethodni mjesec
    - iznos pretplate utrošiš na razgovore, sms, mms (ako i ne utrošiš, naplaćuje se iznos pretplate)

Ne mogu naći svoj račun, ali prepisano s tatinog (Knockout 50 - s PDV-om pišem) pa ti vidi:

Knockout 50 (utrošeno za razgovore) ................ 50,00

Izvan tarife:
    Komunikacijske usluge.....Količina... Trajanje.......Iznos
    Pozivi prema VIP mreži..........6.....00:12:45........1,73
    Pozivi prema T-mobile..........14.....00:52:30........6,97
    Pozivi prema nepokret.mrež.....15.....01:02:00.......18,43
    Pozivi prema Tele2..............7........16:30........3,82

Promocijski popust..................................-50,00
    Nakn.radijska frekvencija............................10,00

IZNOS RAČUNA.........................................40 ,95
    Posljednje uređivanje od Amalthea : 21.04.2011. at 07:55

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja spadam u one idiote koji ne vole promjene bas ovog tipa, ali na T-com sam doduse MM je pametniji od mene i nema sentimentalnih probelma.

ja sam na T-mobile neka tarifa koju ja zovem 160 (to mi je bz kazu da ti je tarifa xy a na nju svaki mjesec dobijes neku radijsku frekvenciju. i da znam da je sa svima tako) i imam unlimited opciju, racuni su mi oko 300 kn. telefoniram dosta. na poslu nemam vanjsku liniju (da i tog ima u 21. stoljecu) pa sve razgovore obavljam sa svog mobitela, bili oni privatni, za ove s posla se odlucujem samo ako su na T-mobile mrezi

a pricu o T-comu, njihovoj sluzbi za korisnike i njihovoj tehnickoj sluzbi mogu napisati samo cu morati odvojiti dosta vremena.
    zasnje kad sam poludila, i pocela nabrajati sve probleme s njima, rekli su mi gospodjo vi ste poseban slucaj , pa di bas ja.
    slucajevi su:
    1. iskljuce ISDN ukljuce ADSL ali ne u svojim papirima, pa sam se ja s njima svadjala svaki put kad sam zavala sluzbu, da fakat imama ADSL a na ISDN (valjda sam im zuvcala ko ludjak koji kaze dobar dan ja imama ADSL a vio ce te mi reci da nemam ). uglavnom veza je znala i par puta dnevno pucati, objasnjenje zato jer u nasim papirima pise da imate ISDN
    2. Iskljucim ADSL, T-com liniju, Max TV, a par mjeseci uredno primam racun za Max TV. valjda su mi posebnim kanalima slali signal na TV bez da sam ja to znala ili vidjela. svaki put sam zvala sluzbu, i svaku put su rekli da je to zadnji racun koji sam dobila, pa bi dobila opomenu jer nisam platila onaj prethodni, a vrhunac mi je bio kad sad dobila racun za 0,5 kom usluge, jer sam zvala 15. tog u mjescu da se izvicem na njih, da su mi opet poslali racun za ne postojecu uslugu. objasnjenje toga je da sam zvala 15. pa su samo 0.5 kom uracunali. dakle poslali su mi racun za pola usluge koju mi nisu isporucivali vec par mjeseci.

ugalvnom o raznim dogodovstinama s HT-om tj. T- comom imam. rezime toga je da sam u ovoj godini iskljucila jos dvije fiksne linije. i sad od T-coma imam samo mobitel, kako rekoh iz sentimentalnih razloga.
    sad kad sam ovo stavila na papir mogu reci za sebe ja sam sentimentalna budala.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Čovječe, sad gledam i nemam pojma odakle prosječno tako niske cijene, hahaha... (To je valjda kombinacija besplatnih i plaćenih poziva, pretpostavljam :greb,greb: )
    On ima onaj promocijski popust s 50 kn do penzije, ali i apri će to slijediti, je l'da?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •