Znate li mozda gdje bi se to moglo nabaviti?vidjela sam u jednoj igraonici pol zida izlijepljeno s bijelom tapetom pisi brisi-djeca saraju,brisu...pa mi se cini zgodna ideja za djec.sobu samo gdje nabaviti i koja je cijena??
Znate li mozda gdje bi se to moglo nabaviti?vidjela sam u jednoj igraonici pol zida izlijepljeno s bijelom tapetom pisi brisi-djeca saraju,brisu...pa mi se cini zgodna ideja za djec.sobu samo gdje nabaviti i koja je cijena??
Mi imamo komad nekorištene crne, cca 1m x 50cm, ali to sad bubam otprilike, kupili smo davnih dana u necckermannu, no samo nam stoji nekorištena, odsavno smo prestali crtati po zidovima![]()
Pužić, a da pitaš u toj igraonici gdje si je vidjela?
I da kad saznaš, naravno, javiš i nama ostalima!
meni pada napamet da bi to mogla biti ona najobičnija velika, bijela, glatka traka koja se kupuje na metre a da je fora samo u piši briši flomasteru. A možda se i varam
http://www.velmax.hr/ probaj njih pitati, imaju raznih tapeta, ja sam od njih uzela za obložiti vrata, možda imaju i te dječje piši briši
Pitala tete u igraonici i naravno ne znaju...ne znam jel mozda obicna bijela samoljepljiva tapeta pa je fora u flomicima pisi brisi ili je ipak podloga neka spec. Kao na onim bijelim magnetnim plocama...Ono sto vidim da je to u roli jer su trake slagane jedna do druge i tako je zid obljepljen do visine cca 150co visine.trake su sirine kao i role samoljepljive tapete pa me odmah na to i asociralo da se mozda radi o tome...hm ostaje da kupim pisi brisi flomic i malo tapete pa probam.gdje ima tih flomica?
Daj stavi to pitanje - gdje kupiti piši-briši flomić - na onu temu "Gdje kupiti...?"![]()
http://www.pametnakuna.hr/kod-kuce/t...e-bijele-ploce
evo našla sam neki tekst-čovjek probao par varijanti i čini se pronašao riješenje-bijeli lesonit + posebni flomići...Nije ni to skupa investicija, no meni i dalje pati ta folija, čini mi se jednostavnije riješenje samo polijepiti trake bijele folije....I dalje istražujem...Akko netko slučajno ima doma komad folije u boji i perivi flomić bila bi zahvalna za probu ide li s toga boja dolje brisanjem?
mislim da flomić za bijelu ploču lako odlazi sa svih glatkih površina - mi ga s običnom maramicom brišemo s običnog bijelog A4 papira koji sam plastificirala (s folijom za plastificiranje u plastifikatoru).
ares..kak mislis polijepiti vrata? odmah sam se zainteresirala jer imam preruzna unutarnja vrata u kuci a kako cemo se seliti ne zelim davati novce za mjenjanje
pa ovako imali smo 3 vrata (drvena-furnir), i htjeli smo bijela, prvo smo razmišljali kupiti nova, ali nam je bilo preskupo, zatim je mm kod prijatelja vidio taj štos, uglavnom uzeli smo 13 m (širina je 90) bijele mat folije s godovima (dakle imitacija drva), i poljepili vrata....vrata izgledaju kao nova...jedino treba imati vremena, strpljenja i biti pažljiv da se ne naprave mjehurići....ne sjećam se točno cijene al mislim da smo platili oko 450 kn s dostavom...
poslala sam ti pp![]()