Dali još nekome max tv nece snimati novu tv?
Sad si stavljam snimiti masterchefa i nece.
već mi je fakat dosta tog Max tv-a
Dali još nekome max tv nece snimati novu tv?
Sad si stavljam snimiti masterchefa i nece.
već mi je fakat dosta tog Max tv-a
problem rješen.
Od danas Nova tv i Doma tv ne dozvoljavaju snimanje.Predivna vijest.Presretna sam radi toga.
mi imamo poseban snimač sa hardom, koji snima na digitalnom i snima sve.. a max tv posebno...
misliš li da to znači da isto neće htjet snimat?? jeeeeej ne moram snimat starom najbolje godine![]()
Posljednje uređivanje od andynoa : 22.04.2011. at 22:41
što dobiva Nova tim potezom?vecu gledanost?
nikako da shvatim razlog.
Ja imamo Iskon Tv i ne moram snimati - sve je snimljeno 48 sati unatrag, ne na svim kanalima, ali Nova TV šljaka. Provjerila prije 5 minuta.
Spasila sam se otkako smo otkazali MAX TV i prešli na Iskon. Sveukupno (internet, tv, telefon) platim manje, nema više upsss - nije se snimilo ili nešto se pogrešno snimilo zbog promjene programa, a sve tehničke probleme koje smo godinama imali iskonovci su otklonili u nekoliko tjedana.
vjerojatno nisu pokrivena autorska prava. kad sam svojevremeno od danske televizije tražila dvd u privatne svrhe (kikica dala intervju njihovoj tv) - tražili su cca 100€ za to, bez prava distribucije. tak da nije baš jednostavno u smislu "kupim program pa mogu što hoću s njim".
@mater studiorum, snimalica funkcionira drukčije nego "jučerašnji program" ...
Pa, i ne baš.
Iz snimljenog sadržaja možeš prebaciti u snimalicu i čuvati snimku dulje vremena.
Meni je osnovni problem sa snimalicom na Max TVu bio što bi često program na televiziji bio promijenjen, a postavke emisija na Max TVu ostao isti pa bih kao finalnu verziju dobila totalnu zbrčku. Inače, imali smo Max TV još od testne faze, prije nego je ušao u komercijalnu ponudu T-coma.
Ukoliko je problem u autorskim pravima, kako to da Iskon još uvijek omogućava snimanje programa?
Nego kako ste zadovoljni s famoznom snimalicom?
Mi imamo od prvog dana problema. Snimi u krivo vrijeme, na pola, pa pola izbriše prije vremena, pa zablokira,....
Zvala sam milijon puta za kvar, ali sve nešto slabo.
Na kraju nedavno, znači nakon valjda 2 godine problema, kaže mi tamo operater da bi trebalo svaki dan "resetirati" uređaj. Ugasiti iz struje i ponovno upaliti.
I sad je skoro pa ok. Kakav je to koma uređaj koji treba svaki dan "resetirati"???
I nama su se ti problemi sa snimalicom često događali, a pogotovo sa htv programima. Odnosno, isključivo s njima.
Prije nekog vremena su nam iz nekih drugih razloga promijenili sve one uređaje za net i tv (ne znam točno sve te naziveruter ili tako nešto) i odonda sam primijetila da sad šljaka bez problema. Pljuc, pljuc da ne ureknem
Nego, ide mi na živce kad se ne drže točnog vremena emitiranja pa često moram stavljati na snimanje i emisije koje idu iza one koju bih htjela gledati jer mi se par puta dogodilo da mi ne snimi čitav sadržaj, a onda bi najrađe poslala sve u xxxxxxx
A to s Novom tv je stvarno bezveze. Sad čekam koje je sljedeće neugodno iznenađenje....![]()
Posljednje uređivanje od Bodulica : 25.04.2011. at 00:03
naša isto šteka i mene užasno živcira!
Inače provjerila sam sve ostale operatere i ispada da bi skoro pa svi oni paketi 3u 1 ili kakvi već jesu, bili jeftiniji od ovoga ali kod nas nije ništ dostupno!
Ili je dostupna samo ponuda za tel! Tak da ništ nebrem promjeniti!
A to krivo snimanje ja rješavam tako da (ako snimam nešt kaj mi je jako važno kao npr bila greys anatomy) stavim snimiti i emisiju prije i poslje pa onda gledam tak da spajam djelove! (s čim se i ja mučim
)
ej, istone mogu gledati masterchef, odmah sam išla gledati nekog drugog providera.
ja sam ih zvala, kažu da jednostavno nema više snimanja, neka prava iz ugovora...
ja imam jedno pitanje, da li netko snima na neki drugi način osim snimalicom? imam maxtv
i koga god sam pitala kažu mi da je uz maxtv moguće snimati samo na njihovu snimalicu
da li je netko smislio neki drugi način. plaćam za informaciju![]()
meni je to neko jedanput objašnjaval i ako se dobro sjećam ne može se drukčije ako je max tv u pitanju! ali nisam sto posto sigurna
I kod nas nema alternative max-tvu.
Meni snimalica zeza uglavnom na rtl-u i to ujutro na crtićima (čak mi se čini da to rtl zeza, jer ni na txtu nikad nema dobar raspored tih crtića), sve ostalo je više-manje ok.
Snimati se može i direktno na video, ali kod programa koji se ne mogu snimati na snimalicu, signal dosta oslabi pa slika nije baš nešto. Mislim, može se gledati, ali nije gušt.
A što se tiče operatera, da ljubazni su i uslužni, ali neki ipak znaju više od drugih. Većina ih kod nekog problema ponavlja jedno te isto, i onda 10ti put naletiš na sposobnog koji odmah skuži u čemu je problem.
super ...
kojom dinamikom ti se smrzava?
jednom dnevno / češće
jednom tjedno / češće
jednom mjesečno / češće
meni se smrzne najviše 2-3 puta mjesečno... nekad i nijednom...
u odnosu na silver - savršeno...
silver je imao običaj krepat taman na dobro jutro hrvatska...
Brijem da je to zbog reklama koje traju po 8 minuta i pema obvezama prema sponzorima.
Ja sam gotovo uvijek snimala i onda uredno preskakala reklame i pogledala emisiju u rekordnom roku a sad, uspavljujem malu na jednoj ruci a muž na kompu gleda ligu prvaka
kaj ću kad sam ovisnik