ja spadam u one idiote koji ne vole promjene bas ovog tipa, ali na T-com sam doduse MM je pametniji od mene i nema sentimentalnih probelma.

ja sam na T-mobile neka tarifa koju ja zovem 160 (to mi je bz kazu da ti je tarifa xy a na nju svaki mjesec dobijes neku radijsku frekvenciju. i da znam da je sa svima tako) i imam unlimited opciju, racuni su mi oko 300 kn. telefoniram dosta. na poslu nemam vanjsku liniju (da i tog ima u 21. stoljecu) pa sve razgovore obavljam sa svog mobitela, bili oni privatni, za ove s posla se odlucujem samo ako su na T-mobile mrezi

a pricu o T-comu, njihovoj sluzbi za korisnike i njihovoj tehnickoj sluzbi mogu napisati samo cu morati odvojiti dosta vremena.
zasnje kad sam poludila, i pocela nabrajati sve probleme s njima, rekli su mi gospodjo vi ste poseban slucaj , pa di bas ja.
slucajevi su:
1. iskljuce ISDN ukljuce ADSL ali ne u svojim papirima, pa sam se ja s njima svadjala svaki put kad sam zavala sluzbu, da fakat imama ADSL a na ISDN (valjda sam im zuvcala ko ludjak koji kaze dobar dan ja imama ADSL a vio ce te mi reci da nemam ). uglavnom veza je znala i par puta dnevno pucati, objasnjenje zato jer u nasim papirima pise da imate ISDN
2. Iskljucim ADSL, T-com liniju, Max TV, a par mjeseci uredno primam racun za Max TV. valjda su mi posebnim kanalima slali signal na TV bez da sam ja to znala ili vidjela. svaki put sam zvala sluzbu, i svaku put su rekli da je to zadnji racun koji sam dobila, pa bi dobila opomenu jer nisam platila onaj prethodni, a vrhunac mi je bio kad sad dobila racun za 0,5 kom usluge, jer sam zvala 15. tog u mjescu da se izvicem na njih, da su mi opet poslali racun za ne postojecu uslugu. objasnjenje toga je da sam zvala 15. pa su samo 0.5 kom uracunali. dakle poslali su mi racun za pola usluge koju mi nisu isporucivali vec par mjeseci.

ugalvnom o raznim dogodovstinama s HT-om tj. T- comom imam. rezime toga je da sam u ovoj godini iskljucila jos dvije fiksne linije. i sad od T-coma imam samo mobitel, kako rekoh iz sentimentalnih razloga.
sad kad sam ovo stavila na papir mogu reci za sebe ja sam sentimentalna budala.