Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Dobivanje na težini bebe kroz tjedne

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Dobivanje na težini bebe kroz tjedne

Nisam znala kako da naslovim temu, pa ako netko smisli štagod pametnije - neka traži promjenu!
    Na kontroli sa 28 tjedana moja bebica je težila 1250! Sa 32 je dobila kilo i težila 2250 (moj sinčina je sa toliko tjedana imao 2650, a rodio se 4500), a danas sa 35 tjedana ima 2600! Znam da je i to više od tog nekog kao prosjeka, ali je li dobila premalo? Doktor nije ništa rekao, ali sam ja paničar po zanimanju, pa me zanima je li to OK prirast ili...?
    Mislim, kao da mi sad to išta znači osim brige, ali eto...
    THANKS
    Posljednje uređivanje od Franciska75 : 19.04.2011. at 20:43

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sad sam skužila da nisam na trudnoći nego na porodu, pa tko može prebaciti ovu temu na trudnoću...
    SORRY!!!

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

skroz dok lijecnik ne dize paniku, nemoj ni ti imate jos 5-7 tjedana do kraja trudnoce i to je vise nego dovoljno za dobiti dovoljno na tezini. Bebaci i tako u startu najvise energije trose za razvoj organa, a tek zadnjih mjesec dana skupljaju "maščobu".

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

To je procjena težine, i može biti točna - a može i jako fulati. Meni je gin fulala curu točno za kilu: procijenila ju na 2400 (i stalno kukala kako je mala bebica), a rodila se 7 dana poslije sa 3540.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Franciska75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam znala kako da naslovim temu, pa ako netko smisli štagod pametnije - neka traži promjenu!
    Na kontroli sa 28 tjedana moja bebica je težila 1250! Sa 32 je dobila kilo i težila 2250 (moj sinčina je sa toliko tjedana imao 2650, a rodio se 4500), a danas sa 35 tjedana ima 2600! Znam da je i to više od tog nekog kao prosjeka, ali je li dobila premalo? Doktor nije ništa rekao, ali sam ja paničar po zanimanju, pa me zanima je li to OK prirast ili...?
    Mislim, kao da mi sad to išta znači osim brige, ali eto...
    THANKS

ja sam rodila 35+3 i mali je imao 2620 g...rekli su mi da je to "komad" bebe za te tjedne...prema tome ne brigaj, sve je ok!
    a kao što je i MartinaP rekla, te mjere na UZV rijetko ko pogodi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •