Ukratko:

Idem danas na fax na ispit.I povedem ribicu i muža sa sobom da me pricekaju u parkicu kraj vrtica na Vrbiku.Mislim si -bar ce se poigrati vani dok je ljepo vrijeme.

Parkic prazan.Samo na klupici sjedi neki cca 40 godina star muškarac koji mi se cini nekako cudan.Kao da mu nikako nije mjesto u tom parkicu.Sjedi najnormalnije na klupici.Ali meni nesto cudno.
I ponovim si u glavi-ovog cu pokusati upamtiti da ga ako me tko bude o njemu nesto pitao, znam opisati.Inace uopce neprimjecujem ljude oko sebe i ako nekoga zelim upamtit moram se bas skoncentrirati.

I odem ja na ispit a moji se ostanu igrati.Vracam se nakon cca sat vremena.parkic i dalje prazan.Onog lika nema.Samo moji.

I veli mm----cudno, prisla mi je neka zena i pokazala policijsku znacku i sliku i pitala jesam li vidio tog i tog covjeka??!!ja ga nisam vidio pa mi je rekla da pripazim na djete jer je to pedofil koji se vrzma okolo!!!

ŠOK.

Prvi šok mi je pedofil na Vrbiku!
Drugi šok mi je cinjenica da je meni taj covjek iz nekog razloga bio cudan i da sam se trudila upamtiti ga (jbg- moja je greska sto mm nisam rekla za osjecaj jer sam zurila na ispit)

Pricam to danas kumi kojoj su neki dan zblokirali racun i izdali novu karticu zbog skiminga na bankomatu.I ona veli-tak sam ti ja onaj dan dok sam gurala karticu u taj bankomat pomislila da je otvor za karticu baš nekako "zrauban", i bas sam jos dugo o tom razmisljala.

Intuicija?
Kako?
Zašto?
Otkuda?

Mame s Vrbika-pripazite na čovjeka srednjih godina ,sa tamnom kosom malo ispod uha, u crnoj odjeci sa zelenim prslukom poput onih ribickih.Mada vjerujem da nece dugo jer ga traze i prate.