Meni je jako zanimljiva ova tema, ali kao tema o intuiciji (ja sam shvatila da je tema najprije o toj ljudskoj sposobnosti, ne primarno o ovom pedofilu kojeg se spominje).
Jučer sam baš imala bliski susret s njom.
Ujutro se spremam u zg, zajedno s mm-om i sinčićem. Nismo već dugo bili, a i trebamo nešto kupiti (nismo iz zg-a). Kroz glavu mi proleti misao niotkud - kako bi bilo da slučajno sretnem bivšeg (iz jedine prave veze prije veze s mm-om), nismo se vidjeli oko 10 godina, a prijateljica iz mladosti mi je nedavno rekla da ga je srela u zg-u (iako ni on nije iz zg-a).
Šećemo mi od vlaške prema jurišićevoj, u gradu dosta gužva, baš je puno ljudi vani jer je lijepo vrijeme, gledam pred sebe i mislim što ću sve pogledat u trgovini prema kojoj idem, mm gura kolica s malenim, kad odjednom čujem poznat glas. Okrenem se - i ugledam: bivšeg .
Istina je da sam ga jedva prepoznala, al jesam, čak sam mu u onoj žurbi i gužvi i mahnula.
Intuicija??? Slučajnost??? Ne znam, al pod dojmom sam! Jaaaako čudan osjećaj: kao da sam znala da će se dogodit..
PS. Da ne bi bilo zabune, on je samo bivši i to će uvijek ostati, i on i ja imamo svoje živote i više nas ni cijeli svemir ne bi spojio .