ukratko moja priča: u 8/2009 16tt primjećeno zaostajanje u rastu jednog blizanca, nakon 20tt i drugog... također primjećen znatan manjak plodne vode te slabi protoci...početkom 10/2009 odlazim ležati na SD, zaostajanja u rastu su sve veća...u 27 tt mojoj curici prestaje kucati srčeko... u 30 tt (11/2009) rađam sina koji nas napušta idući dan...(690 g/31 cm; apgar 7/8)
dva mjeseca nakon svega radim pretrage na Rebru, nalaz trombofilija!!!
Ono što me proganja, da je dotični doktor predložio napraviti navedenu pretragu na vrijeme dobila bi lijekove i moje bebe ili bar jedna bi bile žive!!!!! Također napominjem da su me i sada jedva poslali na te pretrage iako sam imala očite simptome, i to samo zato jer sam 2006 imala prijevremeni porod 33+6 ( curica je hvala bogu zdrava).
Ono što me zanima: imala li vas još? Čula sam se privatno sa par žena koje su gore ležale na patologiji i nijedna nije baš zadovoljna... Da ne spominjem obavezno krive procjene veličine bebe svima! Nekima su bebe preživjele, no nekima nisu...
Molim vas javite mi se ukoliko ste imale sličan slučaj na SD pogotovo ako je vezan za moj problem... Također vas molim da mi na pp pošaljete ime liječnika koji vas je gore vodio ako vam nije problem...ili bar broj sobe u kojoj ste ležale, to sve govori...
hvala

Odgovori s citatom