Citiraj Davor prvotno napisa
Apsolutna preporuka!
Svojevremeno sam pokušao organizirati art radionicu za trudnice u kojoj bi se (uz dovoljan interes) napravilo odljeve trbuha i... nije se dogodilo. Bio je organiziran prostor i voditeljica, samo su falile trudnice. Od tada sam prilično podozriv po pitanju bilo kakvog organiziranja tog dijela populacije :/
Dakle, svaka je sama na svome ako se odluči na taj pothvat. Bitni detalji su gips, gaza (za armiranje gipsa) i sredstvo za odvajanje: vazelin, ulje i slično. Obratiti pažnju da se gips kod ukrućivanja zagrijava pa nije pametno stavljati predebeli sloj.
Davore,
Bas mi je zao sto ti nije uspjelo organizirati art radionicu vezanu na odljev trbuha.No vidim da nas je sada dosta zainteresiranih cura koje bi to htjele napraviti pa zasto ne pokusas ponovno.Vidim da je to apsolutni hit i mislim da bi imalo smisla pokusati, nekako je sigurnije kada bi to radile u grupi pod vodstvom nekoga tko se bolje kuzi u to.Ja bi to jako htjela, mada me malo frka to sama raditi doma,nikad ne znas kaj mozes uprskati.A ti se kuzis u to, imas li neke veze sa time ili kaj?!

Pozdrav!