Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: probadanje u cerviksu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno probadanje u cerviksu

trudna sam 37+4 i posljednjih dana mi se javlja probadajuća, oštra bol kao da me netko iz maternice iglom pika u cerviks. javljalo se uglavnom dok sam hodala i prilično je neugodno. što bi to moglo biti? tek u iduću srijedu sam na kontroli kad mogu pitati liječnika...

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

O, kako me obradovala vest da si trudna! Cestitam!

Nekako mi se ne cini strasnim to sto opisujes, sta mislis moze li da bude simfiza?
    Meni se desavalo u trudnoci s Izijem, negde u 8 mesecu kad sam i imala problema s boli u simfizi. Dobra vest je da mi je u devetom mesecu potpuno proslo, iako smo i dr i ja ocekivale da ce da traje do porodjaja.

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    O, kako me obradovala vest da si trudna! Cestitam!

Nekako mi se ne cini strasnim to sto opisujes, sta mislis moze li da bude simfiza?
    Meni se desavalo u trudnoci s Izijem, negde u 8 mesecu kad sam i imala problema s boli u simfizi. Dobra vest je da mi je u devetom mesecu potpuno proslo, iako smo i dr i ja ocekivale da ce da traje do porodjaja.

hvala, kli kli
    nije simfiza, to me isto mučilo prije koji mjesec, ali je prošlo. potpuno drugačija bol. kao da me netko velikom iglom probada. zar nitko nije imao ništa slično?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Podižem...
    Mali je dosta velik, 28tt.... pokazuje dva tjedna veće gabarite nego bi trebalo i sad... nalazi krvi i urina su ok, šećer je ok,imala sam gljivice i one su čini se pred dva tjedna uzrokovale slabo krvarenje. Bila sam zatvorena. Sutra idem na pregled. Unazad zadnjih par dana počelo me opako probadat u cerviksu. Mali se uzvrti i ja imam dojam kao da mi mjehur izlazi van u gače i momentalno me probode u cerviksu baš kao iglom. Ima netko slično iskustvo? Inače nikakav iscjedak sada poslje ginodaktarina nemam.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ako se dobro sjećam, meni je doktorica objasnila da je to zbog otvaranja cerviksa.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

odlično
    28tt

Danonino avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I meni se ovo događa. Ali ja sam u terminu. Bila na pregledu, ne otvaram se. Što bi onda moglo biti?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Skuzila sam da jako to osjetim kad se beba gurne, mozda ima veze s mjehurom... O boze nadam se da nije otvaranje.....

Danonino avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I meni kad jako beba gurne prema dole. Ne vjerujem da je otvaranje. Mislim, pa kod tako jakog otvaranja prokrvariš... bar mi je tako bilo u prošloj trudnoći...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo sad smo sveki i ja išle po Malog u vrtić i sjedim ja u autu i skužim da ovaj štuca, nabio se glavom skroz nisko i svaki put kad on štucne ja ciknem. Jedva čekam pregled sutra...... tako me strah..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •