Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Stigao i moj PHD nalaz-molim savjete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kinki zao mi je zbog gubitka bebe,citala sam tvoju pricu na forumu trudnica i plakala,ja sam bebu izgubila isto u 20-om tt zbog infekcije,nazalost puno nas je ovdje ali kako cure pisu ovo je pravo mjesto za naci malo utjehe od onih koje su to isto prosle,drzi se.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ninjago prvotno napisa Vidi poruku
    Kinki zao mi je zbog gubitka bebe,citala sam tvoju pricu na forumu trudnica i plakala,ja sam bebu izgubila isto u 20-om tt zbog infekcije,nazalost puno nas je ovdje ali kako cure pisu ovo je pravo mjesto za naci malo utjehe od onih koje su to isto prosle,drzi se.
    Meni spominju infekciju, ali patolog tvrdi da je toliko malo tragova da sumnja kako je to bio uzrok. O kakvoj infekciji se kod tebe radilo? Ja sam briseve radila 2 miseca pred postupak IVF, obzirom da sam misec dana prije postupka i prva 3 miseca trudnoće uglavnom mirovali i nismo smili imat odnose-ako sam i pokupila infekciju to je bilo kod ginekologa...Jel moguće da se radi o rubeoli, citomegalovirusu ili parvovirusu, jedino to troje nikad nisam vadila? Jel to uopće spada pod infekciju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •