-
Dobar dan, ja bi se nadovezala na ovu temu, pa ako netko zna odgovor.
Dakle, 20.9.2016 sam rodila. Otac djeteta i ja nismo u nikakvoj vezi više. Otac djeteta od 2.2016 zivi i radi u Njemackoj, u građevinskoj firmi. Dosao je ovdje kada je beba imala tjedan dana da bi napravio test ocinstva, i odbio je otici sa mnom prijaviti dijete pa sam ja to otisla napraviti sama, dakle, nigdje se u papirima (dokumentima) ne spominje ime njenog oca. Naravno, DNK test je pokazao da je on otac, i dolazi oko Božića da bi maloj promjenili podatke. Dakle, oko alimentacije se nismo mogli dogovoriti, ja sam predložila 300-350 eura, na što je on rekao 'Da ja tebi toliko dajem, živio bi na cesti i nebi imao što za jest.'. Samo da napomenem, živi sa roditeljima koji su u braku, oba roditelja rade (otac radi u istoj firmi kao i on), te maloljetnom sestrom koja se školuje. Dakle, ja sam trenutno pristala na 200 eura koje on 'jedva' može dati, ali zanima me, s obzirom da on radi i živi u Njemackoj (to mu je mjesto stanovanja za stalno), kakva su prava mog djeteta na alimentaciju, koliko on mora placati. Puno bi mi znacilo ako netko zna nesto o tome ili ako netko zna gdje se detaljnije mogu informirati o tome. Samo da jos napomenem, sva moja mjesecna primanja su 1663kn porodiljnog. Unaprijed hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma