Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Mucanje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mamimamija prvotno napisa Vidi poruku
    Dijete ide i ovdje kod logopeda(Njemačka), ali nažalost nismo uopće zadovoljni sa pristupom! Oni ovdje više idu na to kako naučiti dijete prihvatit mucanje i olakšat mu mucanje, a ne probat (za)lječiti. Naša logopedica kaže da to nema veze sa disanjem dok se u Varaždinu dobar dio oporavka temelji na disanju!?! Neznam...ponekad mi se čini da živimo u drugom svijetu, al općenito jedino sa čime nisam zadovoljna životom u Njemačkoj je zdrastvo!! Njima ništa nije problem i sve je normalno.. Peterlin puno hvala na savjeti i linkovima...
    Naravno da se temelji na disanju.

Od moje seke sin (isto Njemačka) je katastrofalno govorio, valjda 20ak glasova nije ispravno izgovarao sa 6 god, njihovi logopedi se uopće nisu uznemiravali oko toga. Ono pa šta sad. Nitko ga nije razumio osim roditelja, a dijete treba u školu, pa su ga odgodili.Sada ima 8 god, bolje priča nego prije, ali i dalje nerazgovjetno, često ga ne razumijem. Neke glasove ne izgovara ispravno, očito mu nije dobar položaj jezik ili tako nešto.

Što se tiče mucanja, od puno ljudi sam čula sve najbolje za Vž, svi daju preporuke za njih.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.03.2021. at 15:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •