-
pinguice imale smo sličnu priču, osim što je moja mama rano otišla u mirovinu, a moja sveki nikad nije radila tako da ja nikad nisam bila u prilici raditi kućne poslove, jer dok bih došla iz škole, ili kasnije kod sveki s posla, sve bi bilo tip-top.i ja sam prilično kasno pojmila ovo što ti sad pišeš, jer jednostavno nisam tako odgojena. sa sveki sam probala odgonetnuti što bih mogla napraviti i uspjela : svaki put pred obiteljske susrete je nazovem i dogovorimo se što će koja napraviti, ona ne zna praviti kolače i spasi se kad ja to preuzmem na sebe, napravim neku neklasičnu salatu ili slično.ali obavezan je dogovor jer time njoj dam na važnosti,ona daje prijedloge, meni ne znači ništa a ona je zadovoljna. dok su djeca bila manja znala bih poslije ručka staviti joj u krilo bebu i reći " ruke su mi otpale, dajte malo vi preuzmite bebu, a ja ću se odmoriti perući suđe ili sl." kod drugih se nikad ne nudim sama ali ako netko pita za pomoć nije mi problem uskočiti ni u večernjoj obleki, shvatila sam da je to nekim ljudima važno, tj. malo im odagna stres ako s nekim zajedno pospremaju ili peru suđe, da ne misle da je sve na njima...
- nemaš se čega sramiti, sve je to rezultat odgoja i nije iz zle namjere,a iz tvog posta se vidi da se želiš zbližiti sa svekrvom, ako je način da opereš suđe ok , onda ok, ako smisliš nešto bolje i to je ok...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma