Dobila sam 18kg, na porodu sam izgubila 9 i nakon 2 tjedna još 3kg. Dakle samo 6kg pa da budem na istoj kilaži kao prije poroda.
Dobila sam 18kg, na porodu sam izgubila 9 i nakon 2 tjedna još 3kg. Dakle samo 6kg pa da budem na istoj kilaži kao prije poroda.
Zatrudnila s 52, dobila 9 kila. U porodu otislo 7, tjedan dana nakon poroda imala 47 kg. Sad sam nakon mjeseci uspjela konacno dobiti 4 kg pa izgledam normalno.
U trudnoci dobila 10 (pocetna 64 kg na 172 cm), na porodu otislo 8, a mjesec dana kasnije jos 4.
Na porodu otislo 7 od 18 dobivenih
Mjesec dana poslije otislo jos samo dvije - znaci ukupno 9
A ako mm (a i bake) nastavi ovak fino kuhati, nece to tak brzo dolje
Dobila 16kg...pet dana iza poroda se vagala i imam jos 4 viska samo...dakle otislo 12 vec jeee
Ja sam bila 10 u plusu, nakon tjedan dana na nuli, nakon 3 mjeseca minus 5 (iako sam jela puno slatkog), a kad su završili grčevi i počelo noćno spavanje - ostala je navika ponoćnih napolitanki ... i evo me nakon 8 mjeseci na +4. Užas!!!!
Ee da, i ja sam se ovuda šepurila kako mi je od 20 uzgojenih 10 otišlo odmah iza poroda...ali od tada, u 5 mjeseci više ni grama dolje! Ubi me slatko, jednostavno ne mogu prestati drobiti, baš sad odgađam odlazak po napolitanke u špajzu
ja sam u rađaonu otišla s +16
rodila bebača teškog 3800g
nakon mjesec dana -11. svaki mjesec mi odlazi po kila još
s time da dojim na zahtjev
15 kg dobila, iz bolnice došla +1 i sad nakon 2 mj sam na +4...jednostavno ne mogu prestati jesti slatko..Vidim da nisam jedina..od kud ta neodoljiva želja za slatkim?! Mislim..jedem ja i slano ,ali slatko je baš obavezno
Posljednje uređivanje od leeloo77 : 18.02.2014. at 21:16
ajoj šuti mare, a ja se tješila da će nakon dojenja i apetit splasnuti
I ja sam postala ovisna o raznim vrstama keksa prvih tjedana iza porođaja kad mi je za vrijeme noćnih podoja trebalo nešto energetsko na brzaka. Problem je što sam najprije zbog grčeva, a zatim proljeva i osipa izbacila masu toga iz prehrane pa nemam zdravije alternative keksima (poput orašastih plodova, jogurta, naranči, kivija...). I sad tipkam i družim se s McVities Digestive (nema koje nisam isprobala otkad sam rodila )
Inače sam dobila 15 kg na 163 cm (startala s 52), 7 kg je otišlo u rodilištu, preostalih 8 u sljedećih mjesec i pol dana. Iako sam mislila da nikad više neću izgledati isto, baš i nije tako, ima malo sala u donjem dijelu trbuha, ostalo je kao nekad.
Ne debljam se, ali se loše hranim, tješim se da ni to neće dugo.
Dobila 9, otišlo 5. Ostalo neće otići ni da je potrebno (a baš i nije ) iz gore navedenih razloga. Aaaaaaaajme čokolada, truflesa, keksa...stavila bih ruku u vatru da bih lakše postala vegetrijanac nego se tog odrekla (ali imam i ja grancerealle, tamnu domaćicu i sl )
slatkooooo,i ja ga jedem nenormalno upravo tučem po mađaricama!
Ja dobila 17, a izgubila 12. Ovih 5 mi je sasvim dobro za energiju. Iako puno njupam, ništa ne ide na mene. Mora da mali sve posisa
...ali činjenica jest da sam ovako debela fizički jača, ono, nije mi više teško gurnuti vrata od lifta
imala si mare41 pravo što se zaliha za snagu tiče
samo što estetski kriteriji više nisu zadovoljeni
je, arđo, a moj buco ide prema 9 kila, stvarno mi treba sva ova tonaža, samo ko zna kad ću se toga riješit
(tebi kile dobro stoje, a vikki nam je uvijek mršavica)
Slatkooooo, joooooj
Da prestanem jesti skatko, mislim da bih u mjesec dana izgubila i ovih devet sto je ostalo
Ne mogu i ne zelim
Muma, tiho budi, ti si cackalica!
Al ove tamne domacice mislim da je to kljucno
Arđo i mare, ak izgledate priblizno onak ko na setnji (samo bez trbuha) nemate brige
U trudnoci sam dobila 9kg ,prije mj.dana sam rodila,izgubila sam 12 kg
dobila 19kg, mjesec dana nakon poroda -12kg ja zadovoljna
Prije polaska u salu bilo 72, par dana nakon dolaska kuci 65, za 8 mjeseci 55 kg, sto mi je bila pocetna tezina. Mada, kod mene su kg bili toliko dobro rasporedjeni da se nikad ne bi rekloda sam dobila 17 kg. Bila sam od onih trudnica kod kojih se sa ledja uopste ne primjeti da su trudne... sad mi je pocetna 51.5, sa 9 sedmica trudnoce 53 kg... vidjecemo kako ce se stvari dalje odvijati.
Krenula s 58kg u sali imala 79 (carski) nakon poroda 73 sad 5 i pol mj nakon drze se kile na 67 eto ma ne bediram se tolko od kila kolko imam viska koze...
Krenula s 58kg u sali imala 79 (carski) nakon poroda 73 sad 5 i pol mj nakon drze se kile na 67 eto ma ne bediram se tolko od kila kolko imam viska koze...
Krenula sam sa 60 kg. na dan poroda 40+5 dogurala sam do 86 kg. treci dan od poroda imala sam 77 kg, nakon jos 7 dana pale su jos 3,4 kg. sada, nesto vise od 3 mj nakon poroda imam 66 kg. vidjet cemo kako ce ici ovih 6 kg dole...
Ostala trudna sa 60,u radjaoni otisla sa 73. Iz radjaone sa 68,nakon 6mj bila na 56,a nakon godinu dana na 47.
Dobila 9kg, nakon 2tjedna -9, a sad 2ipo mjeseca od poroda još 3 dolje, sve skupa -12.
Ja sam dobila 16kg u trudnoći a na porodu izgubila samo 4,5, kroz 4 mjeseca ostatak osim zadnje 4 kg koje nikako da odu...
Skupila sam 25 kg, vagala se treći dan nakon poroda i bilo je - 7 kg. Drugi put sam se vagala 6 dana poslije i bilo je -12 kg.
Danas (11 dana poslije poroda) je -13 kg. Još 12 kg viška...
u prvoj sam dobila 15kg..s porodom otišlo 11kg kroz sljedećih tjedan dana još 2 i zadnje tri do 6 mj...
u drugoj sam 19tt+4 i +3 za sada...manje dobivam jer sam s nekim plusom i ušla...
7. dan nakon poroda -11 kg
12. dan nakon poroda -15 kg
Trudničke otišle, sad još treba skinuti predtrudničke
Prije trudnoce sam imala 50kg, na dan poroda 65, doma dosla s 57.
Dobila sam 18 kg. Namjeravam trčati i vježbati čim prije. Bitna mi je fleksibilnost koju imam s manjom masom.
ja sam nakon poroda izgubila 10 kila a onda sam vratila 8 u mjesec ipo
u prvoj t dobila ukupno 11kg
do izlaska iz bolnice, znači 3 dana nakon poroda, izgubila sam 7kg
preostalih 4 je brzo otišlo
zutaminuta, kad šrođe babinje i ginekolog da zeleno svjetlo, javi nam se na vježbački topic
U prvoj t dobila 7 kg. Svih 7 otislo u porodu...
Dobila sam 24kg u prvoj trudnoci.i nakon poroda par dana posli sa frendicom se zaletila u apoteku brzinski kupiti steznik.
Stanem na vagu kad ono...samo 4kg manje mi se smijale da je vaga pokvarena.zapravo nije bila pokvarena. al su posli kg pocele padat.
dobila 12 kg nakon mjesec i pol otislo sve!
Ja jos nisam rodila u 31.tt sam al me zanimaju iskustva vas cura.. S 70 sam ostala trudna a sad imam 69kg :D iskreno se nadam da puno necu ni dobit
evo da potvrdim da sam i u prvoj i u drugoj trudnoći neposredno nakon poroda imala 7kg manje
obje bebe identične kilaže 3920, a ostalo je voda, posteljica i tako..
Ja sam isto 7kg bila laksa nakon poroda.kad sam dosla doma nakon 5dana.
A beba je bila 3850g.
Nakon dva tjedna od poroda sam bila 14kg laksa.i tako stojim i sad.beba je napunila 1mj.
Dobila 7 kg u trudnoći , bila sam u bolnici 10 dana i došla doma sa 12kg manje...