Results 1 to 8 of 8

Thread: električni masažer

jelena.O's Avatar

Default električni masažer

zanima me iskustva vas ak se to smije uopće u fazi dojenja ( u trudnoći se ne smije) elektromasirati. Naime posle cjelonoćnog dojenja, u polusjedećem položaju često me zna boljeti u predjelu ispd vrata, pa bi o malo elktromasirala, da ili ne???
    ovaj http://www.nanogrupa.hr/nanogrupa_nano_trainer.html

sad si me podsjetila da sam si i ja iz istog razloga kupila sličan, koristila 2x i sad skuplja prasinu.....ne vidim raloga zasto ga ne bi koristila.....a i zasto ja svoj ne bi uvela u upotrebu

Linda's Avatar

Neće štetiti dojenju. Ako ti odgovara, slobodno ga koristi.

smedja's Avatar

Kaj to uopce cemu sluzi? Mrzim te navlakusa fore... bili smo u areni prije cca tjedan dana i zenskica mm uvjerava sad je akcija, samo danas do 9 navecer cijena 399 kn, inace 899. Kako da ne

Linda's Avatar

navlakuša ili ne, jelenu je zanimalo šteti li dojenju, pa ćemo se na tome zadržati

Cookie's Avatar

A što je s korištenjem električnog masažera za razbijanje celulita? Meni su se tijekom trudnoće skupile stvarno gadne naslage, a kupila sam taj masažer još dok sam bila trudna misleći da ću ga kad rodim iskoristiti baš da reduciram taj nesretni celulit... Onda sam negdje pročitala da to nije dobro jer su u tom celulitu zarobljene sve štetne tvari iz hrane i ako se celulit počne razgrađivati, sve će to dospjeti u mlijeko MM mi kaže kako je to glupost i kako masne naslage nakupljene u trudnoći baš i služe tome da bi se razgrađivale u periodu dojenja, al me svejedno strah... Što vi kažete?

Linda's Avatar

Cookie, neće masažer naštetiti bebi preko mlijeka, no uvjerena sam da je dojenje samo po sebi puno učinkovitije za rješavanje celulita i suvišnih kila nakon trudnoće od masažera.

Cookie's Avatar

Quote Originally Posted by Linda View Post
    Cookie, neće masažer naštetiti bebi preko mlijeka, no uvjerena sam da je dojenje samo po sebi puno učinkovitije za rješavanje celulita i suvišnih kila nakon trudnoće od masažera.
    Nadam se da je to istina Al eto, bebica ima već mjesec dana, a celulit i dalje stoji kakav je bio prvi dan, a ni kilu nisam izgubila nijednu. Al neka, glavno da bebica fino papa i napreduje, a ja ću se već vratiti u formu... jednom. Samo se ne vidim baš u kupaćem ovo ljeto