-
Kia – baš se tako i ja ponekad osjećam, kao da moje tijelo to poznaje pojam trudnoće, to si baš slikovito rekla. I mi smo prvi pokušaj čekali ko Boga - zapravo ja uopće nisam niti jednom posumnjala u uspjeh.
Sildad – baš tako,slažem se da ljudi koji nemaju djecu nisu niše manje ili više sretni od nas. Zapravo se uvijek nađe nešto oko je čovjek sretan ili nesretan...
Mare – baš zato da ne ispalimo na živce iako ja čak nisam niti živčana, niti nervozna, prije bih rekla da je to kao neka tjeskoba... Ne volim se tako osjećati i inače sam vedra osoba...
Sivi oblačić je još malo prisutan, na poslu mi je grozna atmosfera i umjesto da se veselim da ću se malo i od toga odmoriti, ja imam – grižnju savjesti jer ću izostajati s posla. Mislim – znam da je to apsolutno bez veze. Ali mislim da je to nervoza pomiješana sa strahom pa to preslikavam i na radnu sredinu. Danas sam rekla šefu da moram izostati jer imam „neke pretrage za obaviti“ hvala Bogu pa nije tražio objašnjenje, ali mislim da si više od 50% cjelokupnog stresa nabijam sama...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma