Iskreno, toliko sam umorna da ni sama ne znam kako da što kraće i jasnije ispričam priču. Imam bebu staru 3 i pol mjeseca. Prvih mjesec dana je mnogo papala i dobila 1.350 i onda sa 6. tjedana starosti počinju problemi koji traju do sada. Muku mučim sa dojenjem, mlijeka imam ali beba ima stalno oscilacije u papanju, od slabijeg do skoro nikakvog. Nekako smo uspjeli navlačiti kilažu i ona je u prva tri mjeseca dobila 3 kg (da znam da je to super) ali u zadnja dva tjedna dobila je oko 100 grama (imamo vagu), i ne muči me toliko što je dobila malo ( osim što će mi pedijatrica na pregledu sigurno reći da moram na ad mlijeko) nego činjenica da ona ne želi jesti. Počne papati, i nakon par minuta, minutu ili dvije prestane. Ona ne plače,vidim da dobro izgleda, smije se, priča ail pelene su poprilično suhe (vjerovatno se popiški 5 puta u 24 sata ako je to dovoljno ).Mislim da mi i nakon par dana mlijeko počinje nestajati iz prsa jer su bez težine ( nemam osjećaj punjenja). Šta da radim, poluditi ću od muke! Molim hitnu pomoć.