-
ja nisam imala problema s dojenjem već s mastitisom i prepunjenim dojkama- jer je upravo moja mala dan-noć do 2,5g visila na sisi
iskustvo moje sestre; mala je ok dojila kad se rodila, no njoj je mlijkeo nestajalo, pa joj je pedijatrica propisala nekakv sprej koji se uštrcava u nos za povećanje mlijeka (nemam pojma kako se zove i ja sam po prvi put za to čula)
- greška; zato što bebu nisu mogli probuditi nikako iz sna sestra i mama su otišle na hitnu i tamo su je nekakvim postupkom jedva probudili, budući da su nalazi bili svi OK nisu imali pojma što joj je pa je dijagnoza bila; to je djete koje kad je gladno ne može se probuditi iz sna(jeste li ikad čuli za ovu budalaštinu)
-naravno odmah je pedijatrica uvela adaptirano uz dojenje bar 1 na dan i ako je mala samim dojenjem više nego odlično dobivala na težini a da ne govorim a duljini
-nagovarala sam sestru da ukine adaptirano i samo doji jer je mala obožavala dojit, ali njezin muž je rekao da ako se zbog ukidanja adaptiranog maloj ponovno ponovi ono stanje ne buđenje da će ju "ubit"
- naravno s vremenom je mala bila sitija s adaptiranim, lakše je vukla iz boce neko iz sise- i šta da ti kažem ni nakon mjesec dana od uvođenja adaptiranog ostavila je dojenje
- ako ti djete dobiva na težini i duljini i sve je u redu s zdravljem-UKINI ADAPTIRANO AKO JU ŽELIŠ JOŠ DUGO DOJITI
-moja mala je do 13 mjeseci bila isključivo na dojki-bez ikakve dohrane- tek od 9mj je počela piti vodu
SRETNO I USTRAJ
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma