ma ne znam...
ja pisem. svaki dogovoreni termin koji se ne pojavi zapisem. zapisem i kad bude s njima van termina "prema rjesenju". nemam namjeru potezati czss. ne jos. skuzila sam da sve skupa nazalost jako ovisi o tome da li je solo ili je sa komadom. iz nepoznatog razloga ONA je ta kojaima problem sa bivanjem s klincima va zadanih termina ili prema dogovoru. necu uopce ulaziti u temu tko bi tu trebao odlucivati (na njegovom mjestu) o tome kako i koliko ce biti s klincima jer je to njegov problem, ali mi je zao kad vidim na klincima da im fali, a on se "ne moze" pojaviti...
al vidim i da oni rastu. i da mozda ne kuze sve, ali kuze i vise nego ja mislim. ne opravdavam ga kad ne dodje, ali ni ne komentiram zasto nije dosao pa svejedno stariji kaze "sta, tata OPET ne moze?"
joj...meni se bm usudio u jednom trenutku prijetiti da ce on ici na czss prijaviti mene da se ne brinem adekvatno za klince jer sam se pred klincima raspala - rasplakala i vikala na njega (ne na klince, nego na njega jer je opet dogovorio nesto i onda jednostavno odustao, bez oprosti, bez objasnjenja)...jer to nije dobro za klince i sta oni imaju to gledati...a to sto on ne dolazi? sto krsi dogovore? sto se ne brine za njih financijski nego tek po sudskoj ovrsi? sto se pravi nasmijan i dobro raspolozen i svaki put je sve savrseno kad su s njim, a kad im okrene ledja sasvim je drugi covjek? bas je to sve u interesu djeteta...ne znam, nisam ni ja pametna.. ja kad kazem da smo mi zauzeti taj jedn dan u mjesec dana kada se gospodin sjeti da ima sina, onda mi odmah pocne pucati da sam sebicna, da ne radim u interesu djeteta itd itd
rasula sam se kad je prijetio,pitala se jesam li ja stvarno losa majka, al sam shvatila da urla tamo gdje je on najslabiji.
pa sad pisem. ako ikad bude imao sto za reci, imam zapisano. a i barem nekoliko svjedoka o tome koliko je puta bio s njima, a koliko ne.
zvuci kao katastrofa otac, al ja se jos uvijek nadam da ce se zbrojiti zbog klinaca. jer kad smo se rastali, bio je doslovno svaki dan s njima. jedan tjedan svako cijelo popodne, jedan tjedan svako jutro kad ih je vodio u vrtic. i svaki drugi vikend...nada umire zadnja :/ pomalo se glupo osjecam sto se nadam, al...