Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Program folklora i tradicijskih običaja u vrtiću

m.a.r.t.y. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Program folklora i tradicijskih običaja u vrtiću

Dobili smo letak u vrtiću da li želimo da nam dijete ostane u redovnom programu sljedeće godine ili neki od ponuđenih programa, između ostalih i ovaj.

Da li netko zna što o ovome programu, kako to izgleda, što mislite o njemu?

Inače, radi se o vrtiću Vjeverica u Gračanima.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mi u područnom vrtiću Bukovački krč imamo sličan program...kod nas je zapravo redovan vrtićki program, samo što su tete folklorašice pa malo više rade s klincima te stvari! nije ništa specijalno nego uče neke pjesmice koje su pjevali klinci prije na selu, sad su prije Uskrsa pričale klnicima kako su prije farbali jaja i takve stvari...
    kako smo MM i ja folkloraši teta nas je zamolila nešto pa smo joj "ispunili" želju - na zadnjem druženju prije Uskrsa došli smo obučeni u prigorske nošnje pa smo otpjevali Kriči kriči tiček i pokazivali klincima nošnje! svi su bili oduševljeni!

znači, ako se tebi sviđa folklor, odnosno ako ne misliš da su to seljaci (kako nažalost neki misle), onda mislim da bi bilo dobro dati klince tamo...mi svakako planiramo dati E. na pravi folklor kad malo poraste...MM je tako prošao svijeta i svijeta u dobrom društvu, a za male pare! a ja sam tamo našla muža...

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    MM je tako prošao svijeta i svijeta u dobrom društvu, a za male pare! a ja sam tamo našla muža...
    potpisujem
    čak i ovaj zadnji dio

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni se to čini super i uvijek bih se odlučila za taj program!

m.a.r.t.y. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Zapravo smo htjeli da ide na nešto gdje se može "ispucati", jer je prilično živa. A u našem vrtiću postoji nekakav kraći sportski program i ritmika.
    I onda odjednom dobijem taj letak. Tak da mi sad i to dolazi u obzir.
    Pa me zanimalo kak to izgleda. Ako je to nešto više pasivno, onda bih je rađe upisala u nešto od ovog dvoje, a ako je to puno plesanja, možda i na taj folklor.
    Baš su me zanimala iskustva roditelja čija djeca idu u taj program, s obzirom da nije baš jeftino (400 kn)

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se to čini super i uvijek bih se odlučila za taj program!
    x

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam kao mala curica u vrtiću pjevala i plesala folklor, kasnije se to nastavilo početkom osnovne škole.

Onda neko vrijeme nisam htjela u folklor niti pod razno, sve negdje do fakulteta kad sam počela plesati u jednom KUD-u.

Danas imam divne uspomene iz vrtića baš vezane za folklor i nastupe i pjesmice koje smo tada imali, pjevali.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

m.a.r.t.y. onda ti je najbolje da pitaš u vrtiću što će točno raditi...kod nas je evo trenutno to pasivno, ali kad sam ja išla u vrtić onda smo baš plesali...u svakom slučaju preporučam!

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

definitivno bi ga upisala... i sama plesem folklor i nema boljeg i ljepseg druzenja i zabave od toga
    ali ono sto kazu- ovisi kako je to zamisljeno... najbolje da se raspitas u vrticu pa da si sigurna buduci da se stvarno radi o lovi koja nije mala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •