da li netko zna gdje se može povoljno kupiti ovakav poplun?
da li netko zna gdje se može povoljno kupiti ovakav poplun?
uzmi definitivno perje...po zimi grije, po ljeti hladi! meni nezamijenjivo...![]()
Ja sam lani djeci kupila ljetne poplune od češljanog pamuka (pamuk punjenje, pamučno platno izvana). Bili su na akciji u Intersparu. Ako se dobro sjećam, bili su po nekih 130 kn komad. Ne garantiram točnost podatka o cijeni, možda su bili i manje. Klinci su zadovoljni.
Inače, ako ideš u zagrebački Interspar, odmah preko parkirališta je Yisk, a to je definitivno najbolje mjesto za kupovinu posteljine. Idući put kad budem nešto trebala, otići ću tamo.
(Ne možemo uzeti perje, mlađi sin je alergičar. Pamuk se za sada dobro pokazao.)
Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.04.2011. at 14:49
hvala curke.
Imamo perje u zimskom, ali je toliko debel, da je samo za ciču zimu.
Znači, tanki s perjem je dobar za ljeto?
Takvih ima u tom Yisk-u? (baš se tako zove taj dućan? nisam nikad čula za njega)).
MM i ja imamo tanki pamučni (pamučno punjenje i pamuk izvana) i preprezadovoljni smo
Kupili smo ga prošle godine u Lidlu, cijene se nažalost ne sjećam![]()
Yisk (jedan od 3 zagrebačka) je na samom kraju Branimirove ulice (br. 183) prema Sesvetama. Evo pogledaj ovdje, možda ti je koji bliži, a imaš i kataloge: http://www.jysk.com/hr
Super, Peterlin, hvala!
Baš ću otići tamo da vidim i to čudo - Jysk!
meni draži s vunom
imamo od Odeje
može se i prati u mašini
i ja imam pamučni tanki poplun Jysk (ilikakosevećpiše) ali , oni su jako skupi ako ne naletite na sniženja.Ja sam svoj platila oko 400 kn prije 2-3 godine.
Npr. jastuk od perja je oko 800 kn , obični jastučić za vrtnu sjedalicu je oko 200 kn ( u Metrou su takvi i oko 30 kn ) i sl.
cijene jastuka su takve i u Kiki, pa me kod ovih ne cudi ako su specijalizirani za tekstilni program
md je od poslovnog partnera za božićne blagdane dobio poplun punjen svilom i vjerujte nema boljeg i ljepšeg, laganijeg, nježnijeg... savršeno grije iako je ultra tanki, a po ljeti bi trebao ne zagrijevat, ali to ćemo tek vidjet. cijene dobijete ako se registrirate na on line trgovinu, inače:
200x200 2.489,00 kn
140x200 1.989,00
jastuk 60x80 1.489,00
evo link:
http://snowbutterfly.hr/index.php?op...&id=2&Itemid=3
Ja polako kupujem sve od Billerbecka. Baš sam neki dan u Solidumu naletjela na snjiženje od 30% i kupila ogroman za bračni krevet od pahulja. Pere se u mašini a tako je lagan da guštam svaki put kad ga uzmem u ruke. Princeza ima njihov za zimu od devine dlake i to je čudo. Nosili smo ga u Gorski Kotar, u sobi ledana a ona vruća. Svake ću sezone kupiti jedan koji nam fali i jastuke pa ću imati sve njihovo.
evo, da prijavim, kupila sam u Jysk-u (hvala Peterlin) ljetni poplun punjen perjem, pamuk izvana i stvarno je odličan.
Cijena 400 kn, za 2 kom 600 kn.
Imaju i ljetni pamučni (pamuk izvana i unutra) i on je 270 kn. Čini mi se da je isto neka akcija ako se uzmu dva, ali nisam sigurna
Mene muči dilema: ljetni poplun ili prekrivač koji može biti i za pokrivanje, ima li uopće razlike u tome ?
Ima li netko iskustva s ovim pokrivačem iz Lidla i je li ovo ok cijena?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_20223.htm