Bebi bit će to sve dobro, ja sam isto dosad imala 3 punkcije (u Cita) i treća bila najbolja, nisam ama baš ništa osjetila (a prvu bome jesam), baš me bilo uspavalo i cijeli taj dan sam doma prespavala i dobili bili 8 js, 5 lijepih 8-staničnih embrijića, al ništa od svega toga nažalost, nisu se primili. Bit će bolje.
Tebi držimza četvrtak!!!

za četvrtak!!!
sissy mala ima uzv 

.I ništa sad ponovo vadit hormone i tako to.Uglavnom što se tiče kave,mjesto-City centar,ovisi o vremenu,vani ili cukarin,a vrijeme-meni odgovara sutra u 14,pa se javite.
. ti bi mogla u ned napravit test?
) da se vidi ima li kakvu bakteriju pa ako ima treba je liječiti i da bi onda čaj djelovao na spermatogenezu. A muž je to radio zadnji put prije 2 godine i kaže on "pa napravo sam to već i nije bilo ništa", ma vid, vidi, a to bilo prije dvi godine 2011, to mu je bilo tako bolno da je to jedino čega se malo libi radit, al inače radi sve šta treba po uputi liječnika, ništa mu nije teško i pije i koristi sve šta treba i vodi brigu o tome, a kad sam mu rekla da to napravi opet, reka je vidit ću. A ja želim poduzet sve, ama baš sve da dođemo do cilja. Možda baš ima neku bakteriju koja utječe na to da mu se broj ne povećava...Ja se držim medicine, ali ne isključujem ni alternativu i vjerujem da jako može pomoći.
I stvarno ćete brzo u postupak!!