Stranica 106 od 116 PrviPrvi ... 65696104105106107108 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,251 do 5,300 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cukarin je baš dobro mjesto za kavicu, tamo mi se sviđa i inače, a ima i kolača za Željkicu trudnicu. Meni bi pasao slijedeći tjedan jedan dan od 17h pa nadalje. Sissy, ti ne bi mogla popodne jel?

Crvenkapice ja baš ujutro idem vadit feritin i svašta još nešto, idem u central. labor. na Firule, vadi se od 8-10h sada, a evo Splićanka kaže da su rezultati odmah sutra.

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

sara moram zbog psa brzo nazad,ima dijabetes i mora dobit papicu na vrijeme a muz radi do 17h tako da uvik zurim nazad. Zdenka ali i druge sestre ce ti uvik rado rec di je on a Zdenka ti ga moze i nazvat pa se on spusti

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sissy a bit će jednom prilike valjda da se vidimo! Onda bi ti punkcija mogla biti u subotu, jel tako?

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

a nadam se suboti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

jutro drage moje, danas je bebi na punkciji prema tome da bude što bezbolnije, sissy čekamo s tobom subotu.
    ja sam u 9dnt i jedino sam napuhana za poludit.

što se tiče kavice ja sam ovaj tjedan posljepodne na poslu pa nemogu ali zato sljedeći...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ok,kava se odgađa do daljnjeg,dat ću prijedlog za sljedeći tjedan iza 17 samo neznam koji dan,moram viditi radi posla,djeteta...
    Jojo šta ti nisi na bolovanju?
    Sara,već sam pisala o tome,kad postaneš pacijent dr.B onda više ne trebaš u amb.se naručivati,nego te on zna i ideš na hum.i to najbolje iza 2 za event.dogovore pred postupke.Punkcije i transferi budu do podne riješeni.
    Crvenkapice,pisala sam na temi tsh,uglavnom tsh mi je bio 3,4,u lab.ref.vr. od 0,3-5,6,uzv uredan,antitijela ok,bila kod dr.Novak,endokr.ona mi rekla da terapiju ne bi dala da ne idem na mpo ali pošto idem pola tbl svaki dan,ja to pila i u 6.mj.nakon neg.bete prestala,šta ću piti bez veze,još sam smršavila 2 kg,a inače sam mršavica,valjda mi ubrzalo metabolizam,i ja mu to govorim on meni da se eutirox NE PRESTAJE piti,jbg.Sutra ću sve ponovit nalaze pa ćemo viditi šta dalje....
    A jesam se raspisala.Sretno vam cure di god da ste!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro,ja malo jučer skitala pa se tek sad ustala,ja sam uglavnom slobodna za kavu.

sretna , pa tsh ti je za ostat trudna visok neznam zašto si na svoju ruku prestala pit eutirox,evo baš sad gledam svoje nalaze od tsh i ref.područje je od 0,3-3,6, di si ti vadila krv?
    meni su i dr.P. i Novakica rekli da bolje da je oko 2 ili ispod.

bebi sretno na punkciji!!!!!!
    jojo nadam se da se paziš!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sretna vratila sam se jučer radit - nisam više mogla bit doma
    željkice pazim se koliko je to moguće, ne radim teške kućanske poslove, ne dižem teško... jeste li ti i tvoja mrvica dobro?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jojo,jesmo dobro smo , noćas sam ga sanjala da ima veliku glavu šta psiha radi koliko sam pripadnuta da je velika beba.bar će mi bit lakše ga nosit evo upravo lupka šalje ti . ti bi mogla u ned napravit test?

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    jutro,ja malo jučer skitala pa se tek sad ustala,ja sam uglavnom slobodna za kavu.

sretna , pa tsh ti je za ostat trudna visok neznam zašto si na svoju ruku prestala pit eutirox,evo baš sad gledam svoje nalaze od tsh i ref.područje je od 0,3-3,6, di si ti vadila krv?
    meni su i dr.P. i Novakica rekli da bolje da je oko 2 ili ispod.

bebi sretno na punkciji!!!!!!
    jojo nadam se da se paziš!
    Evo sad sam i ja gledala nalaze:sa nukl.Firule 0,3-3,6 u mene 3,4 ok malo povišeno zato me dr.i poslao kod end.I kad sam bila kod Novakice ona mi da hitnu uput.i ja vadim gore u vojnoj bol:0,34-5,60,u mene:3,45.Ja je pitam jel to ok.taman na pola i onda je dala pola tbl.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

baš si me nasmijala sa ovim - veliku glavu
    tako sam i planirala, napravit ga u nedilju, mada se mislim i za subotu

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sretna,ja uvik vadim na firulama,baš u pon idem ih vadit opet u trudnoći svaki mj ih moram vadit,izvadi ti to ponovo mislim da ćeš morat bit na nekoj terapiji.

jojo, kad god odlučiš ja ti

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure moje drage, pozdrav svima!
    Znate li gdje se vadi progesteron 21. dc, na nuklearnoj ili u centralnom laboratoriju? Stalno nesto mijenjaju, zovem centralni danima ali mi se ne javljaju. Moram li biti na tašte u ranu zoru? Hvala...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Kyra Ars prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje drage, pozdrav svima!
    Znate li gdje se vadi progesteron 21. dc, na nuklearnoj ili u centralnom laboratoriju? Stalno nesto mijenjaju, zovem centralni danima ali mi se ne javljaju. Moram li biti na tašte u ranu zoru? Hvala...
    Na nukl,ne treba biti natašte,ja sam ujutro tamo.

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala ti, sretna.
    Ja moram u ponedjeljak.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Današnji izvještaji,Sissy,Sara??

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

shtoperica za 15min.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

evo mene stigla svojoj kući
    dobila sam 5 stanica , a tulum se već desio u labu samo čekam sutra da me obavjeste
    punkcija je onako bila malo neugodna više nego bolna al brzo je prošlo radio mi je dr Šparac na svu sreću,nekako mi je on lakše ruke
    al zveknuli su me u glavu dobro sa onim koktelima tako da čitav dan nisam pri sebi a malo me i boli sat stomak al dobro je

sissy sretno......
    yoyo ti ćeš nas sljedeća obradovat iskreno se nadam

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

B]Sissy[/B] jel dobro prošča štoperica, jel ti ju je muž dao ili ti sama sebi? Ajde držim velikeee fige za subotu

Evo mog izvještaja, bit ću malo duži, he, he. Bila danas kod dr. Budimira i relativno brzo je išlo na ambulanti kod njega, bila naručena u 11.35, a ušla prije 13h (to je super za pregled u bolnicic). Donijela mu sve moje i muževe nalaze, ispričala sve, nalaze i slike embrija od postupka iz cita, kad je vidio naše zadnje embrije koje smo imali u fet-u i zadnjoj stimulaciji 8-stanične, rekao da kako su dobri bili, a ja da se eto nažalost ništa nije primilo. Taj čovjek sve sasluša, pedantan je, detaljan i odgovori na svako pitanje. Pregledao me je na uzv jer mi je taman završila menga i sve je super, sve čisto, nema nikakvih polipa ili sl što bi smetalo implantaciji, na desnoj strani moj prirodni folikul danas 13 mm, uskoro će ovulacija...Baš smo popričali o svemu, ima odličan pristup pacijentici, strpljiv je i nije brzoplet. Joj što ga nahvali. Uglavnom čim se vidi nalaz moga muža, zna se šta je nalaz samo za ICSI. Uglavnom, ne moram ništa od nalaza ponavljati, samo ću napraviti papa test i briseve (što ionako moram svakako jer mi papa stariji od godinu dana), i rekao da se javim u 11 mjes. prije menge i da planiram postupak u 11 mjes.
    Jutros ja i mm vadili krv za raznorazne stvari (Crvenkapice nalaz feritin gotov odmah sutradan), za neke viruse, ja željezo, feritin, muž za neke gene za oligoasthenospermiju...
    Mužu mi malo povišen fsh (što je i prije bilo) i kaže Mijo (kod kojeg smo čaj kupili i čije savjete, između ostalog, slušamo i svježi sir po njegovoj uputi je pomogao za pokretljvost) da povišen fsh ukazuje na to da nešto sprečava stimulaciju spermatogeneze, a da je to vjerovatno neka bakterija i da bi bilo dobro da muž opet napravi briseve (to je jednom radio i bilo mu je ajme, ajme ) da se vidi ima li kakvu bakteriju pa ako ima treba je liječiti i da bi onda čaj djelovao na spermatogenezu. A muž je to radio zadnji put prije 2 godine i kaže on "pa napravo sam to već i nije bilo ništa", ma vid, vidi, a to bilo prije dvi godine 2011, to mu je bilo tako bolno da je to jedino čega se malo libi radit, al inače radi sve šta treba po uputi liječnika, ništa mu nije teško i pije i koristi sve šta treba i vodi brigu o tome, a kad sam mu rekla da to napravi opet, reka je vidit ću. A ja želim poduzet sve, ama baš sve da dođemo do cilja. Možda baš ima neku bakteriju koja utječe na to da mu se broj ne povećava...Ja se držim medicine, ali ne isključujem ni alternativu i vjerujem da jako može pomoći.
    Uglavnom, izgleda da ću ja u 11-ti mjes. u postupak, u bolnicu po prvi put....
    Bebi, jojo i ostale sretno...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sara drago mi je da si bila zadovoljna sa dr. B. takva je i dr. M. ( ja stvarno nemam ni jednu primjedbu na njihov rad). Mogla sam pitati šta me zanima i sve bi mi detaljno odgovorila. jedino mi je bilo krivo što mi nije bila na transferu. Mislim da bi mi ugodnije bilo....
    sissy da sutra bude što bezbolnije i bebi da se u skoro vrime javiš sa najboljim vijestima

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

sara baš mi je drago da si zadovoljna i jupije kojom brzinom upadaš u postupak. Jučer je bilo mirno na firule,nije bila velika gužva ali prekjučer je bilo prestrašno,ne pamtim kad sam vidila toliko ljudi a i dr.B je bio nabrijan pa kad sam samosažalno komentirala kako malo folikula imam nešto si je u bradu promrljao tipa di sam bila prije 10 god. izašla sam van i naljutila se do bola,trebala sam reć 6god.kod njegovih kolega a 4god.kod njega i da bi možda bolje prošla da sam sjedila doma skrštenih ruku i molila krunicu,da prostite cure stvarno sam pop...ila. Od cijelog postupka na firule mi najteže padaju te folikulometrije jer idu ko na traci i tko te ulovi,duže se skidaš i oblačiš nego što traje uzv pa najčešće šutim,to odradim itd.al mi je s ovim sad stao na najbolniji žulj iako se sjetim da u tom moru ljudi zaboravi i on pojedinačno slučajeve pa ako mu je još uz to lud dan omakne i njemu ali wtf,sutradan je već bilo sve normalno i smirila sam se. Sad ostaje nadat se da bude koja stanica za oplodnju itd itd.. (malo me peru hormoni )

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara baš mi je drago da krećete ponovo i i to jako brzo,sretno i neka ti bolnica donese sreću !
    sissy neka si se ti nama izjadala zato smo tu!sretno sutra na punkciji!
    bebi za tulum u labu!!!!!!!!
    jojo uf nemogu dočekat tvoju betu baš joj se veselim nemoj me razočarat!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sara10 sretno!
    i ja imam lijepo iskustvo sa dr.Budimirom, i sa Mijom iz Solina
    nadam se da će te muž šta prije poslušat za bris,mi žene bi sve poduzele, a njima nešto čas posla i tlaka im,ta njegova bol je ništa naspram tvog badanja injekcijama i punkcijama...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sissy stvarno je bio bezobrazan...
    jel ima koja cura kojoj je uspjelo na firule???
    tamo sam provela 2ipol god u postupcima i neznam nikoga kome je uspjelo...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Sara baš mi je drago da si zadovoljna sa dr.B.i da je 11 mj.u planu.Meni je muž isto po preporuci Mije radio spermokulturu i našli e.coli u uzorku,pio antibiotike i ponovio nalaz sad uredan,ali moja gin.misli da ništa neće biti bolje,napravit će ponovo spermogram pa ćemo viditi,dr.kaže bitno da ima dobrih spermija koliko j.stanica,a toliko se uvijek može izvući.
    Sisy ne sekiraj se šta on kaže,mene isto nekad izbaci iz takta,ali šta ću,mada ja njemu sve kažem šta me smeta,npr.nekidan mu pod nos 3 otpusna pisma,njegova.
    Na prvom,11.dan štop.,dobra stim,2 dobra,8-st.zametka-trudnoća,na zadnja 2,9.dan štop.,manja stim,6 punkt.fol.,2 stan,i 1 loš embrij i ništa.
    Mislim nitko od nas nije glup,10 gon,2 cen,i femara,38,5 god a šta sam mogla očekivati,nego ništa,6 fol,auuu,nezreli,.....To je loša stimulacija,e pa vidit ćemo šta će biti sad.Morala sam se izjadati,jer je malo ljudi oko mene s kim mogu o ovome,a to me tako žulja.
    Sretno vam svima.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Klara ima cura kojima je uspilo samo se ne javljaju baš,ima jedna koja je ima pola godine rodila bila je par puta u cita i ništa i otišla na firule i bingo,tako da je to sve stvar sreće.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja znam 2 osobno koje su uspjele i iznijele do kraja,rodile i 3(tu sam i ja) koje su uspjele ali završilo sa kiretažom.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sara baš mi je drago da si oduševljena doktorom. I stvarno ćete brzo u postupak!!
    bebi,welcome home i za tulum u labu
    sissy,a takav mu je vjerojatno dan bio...
    jojo,test sutra?

Dr B je meni uvijek bio super. Mogla sam ga pitat šta mi je plao napamet,a FM mi je dosada detaljno odrađivao...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

klara kao što ti je i željkica rekla - ima dosta cura kojima je tamo uspilo ali se ne javljaju po forumima. dok sam ja jedno jutro čekala uzv dvi cure su se javile da im su trudne. a i primjetim da nema nekih koje sam viđala dok sam dolazila na konzultacije pa se nadam da im je uspilo... općenito se ode javlja malo cura koje su u postupku u kbc-u. znam da je jedna komentirala da njoj to stvara presing jer je višak informacija samo zbunjuje, druga je rekla da ima priju koju iza sebe ima 10-ak postupaka pa ju ona u sve uputi...

splićanka
    - mislim u nedilju napravit test, to će mi biti 12dnt, ali za sada od simptoma ništa, osim šta me po noći probudi bol kao da sam dobila, pa se često dižem na wc provjeravat.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    klara kao što ti je i željkica rekla - ima dosta cura kojima je tamo uspilo ali se ne javljaju po forumima. dok sam ja jedno jutro čekala uzv dvi cure su se javile da im su trudne. a i primjetim da nema nekih koje sam viđala dok sam dolazila na konzultacije pa se nadam da im je uspilo... općenito se ode javlja malo cura koje su u postupku u kbc-u. znam da je jedna komentirala da njoj to stvara presing jer je višak informacija samo zbunjuje, druga je rekla da ima priju koju iza sebe ima 10-ak postupaka pa ju ona u sve uputi...

splićanka
    - mislim u nedilju napravit test, to će mi biti 12dnt, ali za sada od simptoma ništa, osim šta me po noći probudi bol kao da sam dobila, pa se često dižem na wc provjeravat.
    Ta bol zvuči optimistično,jel ono vraćeno 2 embrija,koliko stanična?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

je, 2 embrija 8st

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    je, 2 embrija 8st
    To je uspjelo,100%.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

transfer sutra ,znači drugu dan...sad me to malo spucalo zašto drugi dan ili su loše ili ....ma neznam
    imala sam biokemisku sa tranferom drugi dan a na treći nula beta
    a tješim se zato što je vikend pa da dr P u nedelju nema da je zato u subotu
    neznam koliko ih je samo to mi je sestra L rekla ,
    ne znam koliko je drugi dan dobar dan

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Koje su stimulacije sada na firulama? Da li je Menopur ili Gonal?
    Bolje sam reagirala na Menopur+Decap. u cito,nego na Gonal+Decap. na firule.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sretna iz tvojih usta u Božije uši.
    bebi utješit će te cure sa više iskustva jer je meni tek prvi put, ali virujem da dr znaju najbolje šta i kako
    klara ja sam bila na gonalu i orgalutranu.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj bebi prvotno napisa Vidi poruku
    transfer sutra ,znači drugu dan...sad me to malo spucalo zašto drugi dan ili su loše ili ....ma neznam
    imala sam biokemisku sa tranferom drugi dan a na treći nula beta
    a tješim se zato što je vikend pa da dr P u nedelju nema da je zato u subotu
    neznam koliko ih je samo to mi je sestra L rekla ,
    ne znam koliko je drugi dan dobar dan
    Obično je transfer 3. ili 5. dan,neznam zašto tebi 2.Ne bi smio biti razlog zato što je 3.dan nedjelja,dr.obavljaju transfere i nedjeljom i praznikom(meni je zadnji tr.bio praznik).Neka se jave cure koje imaju druga iskustva.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Koje su stimulacije sada na firulama? Da li je Menopur ili Gonal?
    Bolje sam reagirala na Menopur+Decap. u cito,nego na Gonal+Decap. na firule.
    Ovisi,daju gonale,menopure,decapep ,centrotide i femara,najčešće su te varijante.

gagana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

pozz svim curama
    Znate li dali je se itko pripremao u Citu za Prag ??

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

bebi,neznam zašto je već drugi dan sigurno će ti dr sutra objasnit,ali sigurno nije zato šta je 3 dan nedjelja ja sam u ned imala punkciju!

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ma ovo je prvi put da je tako otresao a nebi se ni zaklela da ja nisam bila u elementu a on da je rekao da je bilo ovo radit prije 10god.ma ko če ga znat,ja sam emotivka teška,mene i reklama zna rasplakat pa to skrivam nekim nazovi humorom uglavnom bilo pa prošlo a klara što se stimulacija tiče stvarno mi je svaki put prilagođavao ali moje reakcije su čudne
    1.ivf 20 gonala i dec.-10 fol.6js 2 oplođene
    2.ivf 40 gonala i cetr.-8fol.4js 2 oplođene
    3.ivf femara,more puregona,menopur,cetr.-15 fol,7js sve nezrele ( ovo je zanimljivo-raslo je 8fol. a zadnja 4 dana mi je dodao menopur i poiskakalo još 7fol.,moja pretpostavka da su u njima i bile stanice ali nisu stigle sazrit )
    4.ivf femara,37 menopura i decap.-4 folikula???
    tako da ko če ga znat, a moja najveća boljka je ustvari što dalje od 6st.embrija nikad nisam došla

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

sara10 reci svom mužeku da u onim papirima što ih je potpisao na dan vjenčanja piše da će na sve što tražiš od njega odgovarat sa- da,draga!
    bebi transfer drugi dan ne mora značit ništa loše dapače ima tu forumašica koje su ostale trudne s dvodnevnim embrijima a i di im može bit bolje nego kod mame prema tome ne zamaraj se nikakvim crnim mislima,sretno sutra i čvrsto ih stisni

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Nego šta Sissy, hoće,hoće, mora....ako želi potomka.....
    Baš smo danas razgovarali, napravit će on spermokulturu, tj. bakteriologiju ejakulata, ovo što je sretna pisala da je njen muž radio (ma radio je moj i to, al davno prije 2 godine kad smo se pripremali za 1. pokušaj), pa će se valjda vidit ako ima neka bakterija.
    Što se stimulacije tiče, nisam je ja još dobila, to kad dođem prije menz. u 11 mjes. i mene baš zanima kakvu će mi stimulaciju dati, a vidio je kakva je bila u cita, a rekao je da to isto uglavnom. bila sam na Femari + Menopuri + Cetrotide rezultat 8js-a, 5 oplođenih, u zadnjem postupku Laterilan + Puregon + orgalutran (ne znam jel se točno tako piše, to je umisto cetritide, tako dr. reka) i dobili isto 8 js-a od čega pet 8-staničnih. Baš me zanima šta ću u bolnici dobit.

Sissy ima takvih dana da su i dr. ludi i kažu svašta to ne bi trebali...i meni je reka da, iako je mm-ov nalaz loš, da nisam ni ja u najboljim godinama za prvo dijete (znam to i sama), da bi prvo trebalo do 25. god, a sa reproduktivnim sustavom završit do 35.g, a svi znamo da su se danas granice itekako pomakle zbog raznih okolnosti...

Sissy sretno sutra na punkciji!!!
    Bebi sretno na transferu!!

Jojo držim ti velike, velike, fige da je to to

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Sissy sretno na punkciji,da sve 4 budu odlična,javi se kako je prošlo.
    Bebi i ti se javi nakon transfera,sretno vam.
    Sara pa ti dobiješ odlične embrije,znači da je spermogram dobar za icsi.,meni da je dobit 8.st.embrije ja bi skakala do neba,jer sam sa takvim ostajala trudna.
    Ajme super nadam se da ćemo skupa u 11.mj vatati dr.B humanoj i piti kave.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sissy čekamo izvještaj?
    bebi?
    jojo jel kupljen test?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Da, da sretna odlični su bili ovi zadnji naši embriji, al eto nije se nijedan primio. Sretna, nadam se da hoćemo, vidjeti, upoznati se i piti kave, volila bi. A dobila sam nalaz feritina koji iznosi 20, jel to malo? Čini mi se medic. genet. je rekla da mora biti min 40. Da li ima koja iskustva s tim i što bi mi bilo dobro koristiti za povećati feritin? Mislim, počela bi odmah s nečim iz ljekarne, a svakako će mi medic. genet. reći šta trebam točno, ali kod nje se tek trebam naručit za kontrolu. Ovo je biće za neku drugu temu, al eto pitam ako neka od vas ima iskustva.

Sissy nam je biće ošamušena od punkcije, nadam se da je sve dobro prošlo, čekamo te sissy
    Bebi, jojo ?????

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

evo me,naravno da sam zaspala pa ovako-od 4 folikula 3js što je ok,bilo me strah da neće ni to bit a sve ostalo ču saznat u ponedeljak oko podne.
    sara feritin je željezo jeli? ja sam jedno 6mj.uzimala ferrum ako je to to a feritin nisam nikad vadila
    bebi di si???

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sissy, odlično, bravooo!! Jedva čekam ponediljak!! Kako je prošla punkcija, jel bila bolna i tko ti je radio, dr. B??

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

uvijek dr.B na punkciji, dobro je bilo iako mi je jedan folikul bio na nezgodno mjesto pa me malo raskrečio da ga ulovi ali sve u svemu ok,preživila sam punkciju 15 folikula pa je ovo bilo ko od šale. Malo me boli sad valjda kako je čačkao ali mirujem pa če proć. Sad bi ja jednu toljagu u glavu pa da se probudim tek u ponediljak i to oko podne
    a di su nam jojo i bebi??

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sissy super držim za tulum u labu!

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

hvala željkice i sve ostale,stvarno ste fenomenalna podrška i uz vas je sve lakše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •