Cukarin je baš dobro mjesto za kavicu, tamo mi se sviđa i inače, a ima i kolača za Željkicutrudnicu. Meni bi pasao slijedeći tjedan jedan dan od 17h pa nadalje. Sissy, ti ne bi mogla popodne jel?
Crvenkapice ja baš ujutro idem vadit feritin i svašta još nešto, idem u central. labor. na Firule, vadi se od 8-10h sada, a evo Splićanka kaže da su rezultati odmah sutra.

trudnicu. Meni bi pasao slijedeći tjedan jedan dan od 17h pa nadalje. Sissy, ti ne bi mogla popodne jel?
da bude što bezbolnije, sissy čekamo s tobom subotu.
. ti bi mogla u ned napravit test?

) da se vidi ima li kakvu bakteriju pa ako ima treba je liječiti i da bi onda čaj djelovao na spermatogenezu. A muž je to radio zadnji put prije 2 godine i kaže on "pa napravo sam to već i nije bilo ništa", ma vid, vidi, a to bilo prije dvi godine 2011, to mu je bilo tako bolno da je to jedino čega se malo libi radit, al inače radi sve šta treba po uputi liječnika, ništa mu nije teško i pije i koristi sve šta treba i vodi brigu o tome, a kad sam mu rekla da to napravi opet, reka je vidit ću. A ja želim poduzet sve, ama baš sve da dođemo do cilja. Možda baš ima neku bakteriju koja utječe na to da mu se broj ne povećava...Ja se držim medicine, ali ne isključujem ni alternativu i vjerujem da jako može pomoći.
neka si se ti nama izjadala zato smo tu!sretno sutra na punkciji!
I stvarno ćete brzo u postupak!!