Stranica 108 od 116 PrviPrvi ... 85898106107108109110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,351 do 5,400 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

hvala vam cure na utjesi,nije mi namjera da se ova moja situacija pretvori u za i protiv na relaciji cito-firule, ima priča s obe strane svakakvih i dalje mislim da svak za sebe misli da radi najbolje u određenim okolnostima ali meni je ovo nažalost drugi ivf za koji nemam objašnjenja kako je to moguće i zato želim nešto promjenit pa makar i pogriješila ali što kaže crvenkapica nepamtim kad sam na forumu pročitala ovakvih peripetija kao kod mene. Ja ne tražim bog zna šta osim da mi se ljudski objasni šta se i kako dogodilo a to nisam dobila i za mene je tu došao toj priči kraj,nitko se za mene neće borit osim mene same zar ne? Sad pada teško stezanje remena i planiranje odlaska na VV
    btw crvenkapice ovaj put je punkcija rađena 18dc??? a prošli je bila na 16dc iako doktor veli da to nema veze jer se moji hormoni blokiraju pa punkcija nema veze s danom ciklusa a onda se pitam dali mi daju previše surpresije,ma tko bi ga sad znao-ako oni neznaju a išli su u školu kako ču ja

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

evo Inesz pisale smo u isto vrijeme
    kad sam bila trudna prije xx godina išla sam kod privatnog ginekologa misleći budala da ako platiš sigurno dobiješ bolju skrb,kad mi je izolirana ureaplazma nakon kiretaže na pitanje zašto mi nisu napravili bris cerviksa dobila sam odgovor da je to skupa pretraga pa nije rutinska-pitala sam ih šta je skuplje-350kn ili život djeteta? Daš se doktoru u ruke s punim povjerenjem a onda skužiš da ti nema druge nego počet učit medicinu

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

sissy stvarno mi je žao kako je sva završilo....
    Sad me je malo strah ić u KBC.... Ali opet s druge strane kod jojo su sve pogodili...

Ali slažem se kad prestaneš imat povjerenja u svog doktora,onda ideš dalje... Ne postajemo mlađe i nemamo vremena do vječnosti...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja imam prijateljicu koja je isto bila u postupku u kbc-u ( nije na forumu pa se ne javlja). njoj se dogodila ista stvar kao sissy i nije bilo logičnog objašnjenja zašto je došlo do toga, a u postupku prije je imala hiperstimulaciju a btw ima već dijete iz prirodne trudnoće. zato se ni ja nisam nadala da ću uspit. vjerojatno od svega najviše boli što nemaju objašnjena zašto se to dogodi. Lako je biti heroj nakon bitke ali ja i dalje mislim da bi trebala otići na drugo mišljenje, u neku drugu kliniku, koju god - tako bi ja napravila

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

to mi kod kbc F. najviše smeta kod njih nema objašnjenja,više sreće drugi put i bok
    sissy jel moguće da u cito upadneš preko hzzo-a? ne znam dal oni rade još tako,i sama muku mučim sa financijama za drugi ivf...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

i usput moj AMH je prije bio oko 15 i Šparac je rekao da je to dobro

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sissy, jako mi je žao što se to dogodilo. I užasno sam ljuta što ti nisu dali objašnjenje. Pa to je za poludit! Mogu zamisliti kako je tebi!

Jojo, čestitke!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

sissymeni jedino pada na pamet kvaliteta jajnih stanica. Tebi je i amh i fsh dobar, jedino mozda zbog godina da je kvaliteta slabija. Jedino da probas poboljsat kvslitetu - q10, b kompleks, dhea, omega, folna... Ne mogu se sad sitit sta jos. I ona famozna smokve u maslinovom ulju. Fuj fuj. Ima jos toga.
    klara ove godine cito mije dobio preko hzzo-a .

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sissy čitam i nemogu virovat , baš mi je žao draga znam kako ti je i ja sam imala jedno loše iskustvo na firulama!Cure su ti uglavnom sve rekle pođi u cita sa svim nalazima na konzultacije nećeš ništa izgubit da vidiš šta će ti dr. P ili dr. Š reć.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hej cure moje da vam se javim. samo ponekad imam internet. dobro sam,serklažu sam uradila u 19.tt,sada sam u 22.tt. sve je ok,ali i ja i dr se osjećamo sigurnije u bolnici. sve vas pozdravljam i molim za sve nas < 3

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

inaa,baš sam se pitala di si,ma neka si ti u bolnici na sigurno ,oćeš onda do kraja trudnoće bit u bolnici?

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ma ja ne gubim nadu,jedino žalim za izgubljenim vremenom ali vjerujem da se tu još može sve popravit,sad treba malo razmislit i okrenit se na druge strane i začas sam ja opet u igri
    papigice na kvalitetu sam ja mislila još od početka tj.od drugog ivf-a kad sam dobila 6st.i 4.st.embrije pa sam izbacila ugljikohidrate (koliko je to moguće jer bi mogla živit na manistri s koječim),praktički živim na omegi3,masl.ulju,folnoj i koječemu još zdravom ali s čim usporedit napredak jel?
    inna samo odmaraj i lješkari,sve će se muke na kraju isplatit
    bebi da ti iščekivanje bete što lakše i brže prođe ~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sissy drago mi je da nisi izgubila volju za dalje. Zeno samo hrabro!

Moja beta danas, 15dnt, 629.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    Sissy drago mi je da nisi izgubila volju za dalje. Zeno samo hrabro!

Moja beta danas, 15dnt, 629.
    Odlično,super.Sve će biti ok,sretno dalje,javi kad će uzv.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sissy75 prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja ne gubim nadu,jedino žalim za izgubljenim vremenom ali vjerujem da se tu još može sve popravit,sad treba malo razmislit i okrenit se na druge strane i začas sam ja opet u igri
    papigice na kvalitetu sam ja mislila još od početka tj.od drugog ivf-a kad sam dobila 6st.i 4.st.embrije pa sam izbacila ugljikohidrate (koliko je to moguće jer bi mogla živit na manistri s koječim),praktički živim na omegi3,masl.ulju,folnoj i koječemu još zdravom ali s čim usporedit napredak jel?
    Možda sam neupućena,ali stvarno prvi put čujem da se j.st,mogu popraviti hranom

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj sissy75 prvotno napisa Vidi poruku

meni jako zao sto se to događa, pored svega i svacega jako je tesko kad nema transfera
    sretno ti di god budes isla,
    i ja sam sad "kao" izbacila ugljikohidrate tj smanjila ( tesko bez njih, sta jesti ? ) dodala ovaj put i omega 3 prvi put
    imam osjecaj d ame zeludac boli od tih silnih vitamina , tableta :/

inaa saljem pusu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sretna , ne znam jel dokazano da js mogu biti bolje, kvalitetnije ali sam citala da bi trebali izbaciti ugljikohidrate a uvesti proteine , sad koliko to dugo tako da bi nesto pomoglo ne znam....ja samo znam da to nije nimalo lako , kako bez kruha, krompira, rize, tjestenine, slatkoga ??

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Moj nalaz tsh je 4,71 jb mu mater,hoču li uzimati eutirox,kojeg imam u zalihi ili ići endokr.?
    Baš mi je drago što si se Ina javila,da je sve ok,drži se i isplatit će ti se.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    sretna , ne znam jel dokazano da js mogu biti bolje, kvalitetnije ali sam citala da bi trebali izbaciti ugljikohidrate a uvesti proteine , sad koliko to dugo tako da bi nesto pomoglo ne znam....ja samo znam da to nije nimalo lako , kako bez kruha, krompira, rize, tjestenine, slatkoga ??
    Ionako sam mršava još bez svega toga šta si nabrojala,kakva bi bila
    Šalim se, naravno da će se sve probati za poboljšanje kvalitete.
    A kad i di ti krećeš u novi,dobitni postupak?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jojo super za betu pravilno se poduplala sad čekamo prvi uz!

sretna pođi kod endokrinologa nemoj sama na svoju ruku počet pit neznaš ni koju dozu će ti dat!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sretna kad planiraš krenut u postupak?

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    sretna kad planiraš krenut u postupak?
    Trebala bi slj.mjesec,ali ovaj tsh me sad naljuti,prije sam pila pola tbl. za 3,41 a sad ću skoknuti do Novakice da vidim šta će reći,da što prije počnem piti a još 22.10. moram vadit p4 pa ću ponoviti i tsh ako se malo snizi super uzet će me u postupak.Ja sam prošle god.sa tsh 4,7 bez terapijeišla u postupak i ostala trudna.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sretna jesi bila kod dr.N?

bebi kako si?

a di su naše novopečene trudnice,imate li slatkih trudničkih poteškoća?
    sissy nadam se da si bar malo bolje

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

željkice dobro sam 5. dan ma sporo ide znaš i sama
    dobro je sve guram nekako najgore kad sam sama onda misli leteeeeeeee
    samo sam napuhana nadam se da ću i ostat

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

bebi da bude ovako za 9 dana a onda ovako za 8ipo mj.
    sissy bolje,još malo pod dojmom ali slažu se lagano kockice šta dalje prvi korak-naučit muža da da psu inzulin kad ja otputujem
    lara39 ti si bila na proteinskoj dijeti jel da? molim detaljan jelovnik kad uloviš vremena

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

sissy mislim da je to dukanova dijeta jako je zahtjevna malo na google pa ćeš vidjet
    ali lara je uspjela jel bilo do dijete ili ne neznamo glavno da je ona sretna

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kakvo je ovo zatisje? Di ste sve?
    Bebi kako prolaze dani??

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

e jojo evo mene vučem se po kući a i dani se sporo vuku
    ma već me neka psiha spucala a rano je za bilo šta
    ništa ne osjećam malo sam napuhnuta ali ništa strašno
    a ne mogu da ne mislim to je jače od mene
    ajde piši kako si se ti osjećala daj neki rani simptom........

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bebi prvotno napisa Vidi poruku
    e jojo evo mene vučem se po kući a i dani se sporo vuku
    ma već me neka psiha spucala a rano je za bilo šta
    ništa ne osjećam malo sam napuhnuta ali ništa strašno
    a ne mogu da ne mislim to je jače od mene
    ajde piši kako si se ti osjećala daj neki rani simptom........
    bebi draga nemogu ti dati nijedan simptom jer ga stvarno nisam imala, osim što sam bila napuhnuta i još uvik sam!! prije bi umislila svakakve simptome ali sada stvarno ništa - jedino pozitivan test i beta. možda je jedini simptom jutarnja glad. čim se dignem ubacim u usta barem jednu kocku čokolade

držim ti da baš ovako bude i kod tebe

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

ma kad nešto radim ok je čim sam besposlena nastupa katastrofa ....razne misli i samo slušam po sebi gdje će šta šušnut
    a kao da sam se malo ispuhala znam da je to loš znak ili možda umišljam ne znam ni ja

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

umišljaš

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure drage, pozdravljam vas Bebi znam da sada počima nervoza...najteži dio....to čekanje....držimo fige i mislimo na tebe da nam budeš slijedeće trudnica ovdje. Da li ti je možda dr. P radio biopsiju maternice prije ovog postupka? Zanim me jer mu je to sada mislim praksa, znam cura u cita kojima je to napravio prije fet-a ili stimuliranog zadnjih par mjeseci (i meni je u 5 mjesecu), ali ne znam kolika je veza toga i uspješnosti implantacije!!

Sissy drago mi je da si bolje... ma borit ćem se do kraja jel tako...ovo su samo teški koraci koje moramo napraviti (prebroditi) do konačnog cilja
    Jojo kako si trudnice??

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage, pozdravljam vas Bebi znam da sada počima nervoza...najteži dio....to čekanje....držimo fige i mislimo na tebe da nam budeš slijedeće trudnica ovdje. Da li ti je možda dr. P radio biopsiju maternice prije ovog postupka? Zanim me jer mu je to sada mislim praksa, znam cura u cita kojima je to napravio prije fet-a ili stimuliranog zadnjih par mjeseci (i meni je u 5 mjesecu), ali ne znam kolika je veza toga i uspješnosti implantacije!!

Sissy drago mi je da si bolje... ma borit ćem se do kraja jel tako...ovo su samo teški koraci koje moramo napraviti (prebroditi) do konačnog cilja
    Jojo kako si trudnice??
    Sarice dobro sam, samo da se ovako i nastavi stvarno jedan lip osjecaj. U pon. Moram nazvat dr. M. Da se narucim za uzv.
    Cekam da mi se pridruzite ti, bebi, sissy... To ce bit pravi baby boom!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

sara nije mi ni predložio to a neznam ništa o tome jesi ti to radila haj malo bliže objasni ako znaš naravno
    Posljednje uređivanje od bebi : 11.10.2013. at 21:54

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bebi, dr. reka da je neka tamo američka studija pokazala da ako se napravi biopsija maternice prije postupka, da su šanse za implantiju 25% veće. Dođeš kod njega oko tjedan dana prije očekivane menge i on ti samo malo prođe nekim kateterom kroz maternicu i malo te bocne par puta da napravi neke "ranice", odnosno da prokrvavljenost maternice bude bolja što je onda bolje za implantaciju. Zahvat je skroz kratak. Ima slučajeva di su neke cure zanijele poslije toga, a ima onih koje nisu (kao ja npr). Mislim da dr. P. to predleže pacijenticama iza kojih je dosta neuspjelih pokušaja, za prvi put nekome sigurno ne bi predložio.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

gdje ste cure , a nigdje nikog
    8 dpt prijavljujem samo malo zategnut stomak kao napet ostali simptomi ništa cice nula

valjda se bar jedan dalmatinac izborio da ostane sa nama ......iskreno se nadam

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Bebi iskreno se nadam sa tobom da se bar jedan čvrsto uhvatio !!! Kad planiras test??? Držim ti fige jako!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vidi stvarno, cili vikend nigdje nikog Doduše, evo i ja tek sad ćirnila. O Bebi još malo, sutra već 9 dnt, hoćeš radit test ili čekat betu?? Držim bebi.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kako radi ovaj tjedan dr.Poljak!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj malena2 prvotno napisa Vidi poruku
    kako radi ovaj tjedan dr.Poljak!
    popodne.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

jutro drage moje!
    bebi evo i 9dnt. oćeš li vaditi betu ranije, nestrpljive smo skoro kao i ti

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

a ne znam ni ja još ovaj put nemam ni jedan test a muž neće da mi kupi ....a betu je najbolje opet oni testovi me izludiše godinama
    ma mislim četvrtak petak ne znam kako mi bude strpljenej ali mislim da dalje od petka a to je 13. dan ne izdržim

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bebi prvotno napisa Vidi poruku
    a ne znam ni ja još ovaj put nemam ni jedan test a muž neće da mi kupi ....a betu je najbolje opet oni testovi me izludiše godinama
    ma mislim četvrtak petak ne znam kako mi bude strpljenej ali mislim da dalje od petka a to je 13. dan ne izdržim
    i ja sam radila test 12dnt a betu 13dnt. čuj - za nas dalmatince kažu da smo lijeni ali i tvrdoglavi, pa će se sigurno uhvatit barem 1

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam radila test 12dnt a betu 13dnt. čuj - za nas dalmatince kažu da smo lijeni ali i tvrdoglavi, pa će se sigurno uhvatit barem 1
    ma ti si srce i ja se nadam

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

dajte mi recite jel ovaj br. tocan za narucit se za spermiogram 021 551 422, pa zovem vec danima a nitko mi se ne javlja

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

je broj je točan ali mislim da nešto nije u redu jer onda kad sam trebala zvat za transfer sjede su mi izrasle,nakraju sam brata poslala na humanu a žene u čekaoni su mi rekle isto,tek oko 16h se Zdenka javila ovoj iz Zadra

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sissy kako si kakvi su vam planovi za dalje?
    bebi za betu,nemoj nas razočarat!!!!!!!i ja sam ti 12 dnt radila test tako da bi mogla i ti!
    jojo kako si nam ti? kad je prvi uz?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

željkice lopatom nas malo popraši trudničko prašinom ....
    ja sam užasno napuhana već 3. dan (9dpt) ne znam da mi je prije ovako bilo jajnici ne bole ali me samo nešto probada i užasno sam napuhana i kad jedem imam malo problema ne smijem sa baš najest ...da ja nisam dobila malo hiperst. je li moguće sa 5 stanica
    Posljednje uređivanje od bebi : 14.10.2013. at 20:23

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

evo bebi samo za tebe ************************************************** ************************************************** ****************************************neka se ostale cure ne ljute!
    ma nevjerujen sa 5 js pij puno tekućine i prati koliko mokriš,napuhana si od utrića a to šta te jajnici bole to je normalno,i počni se navikavat na svakakve promjene dole jer ja vjerujem u tvoju betu!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

i ja vjerujem da je bar jedan dalmatinac sa mnom ostao ...al ne daje nikakve znakove da je tu ili je rano

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •