Sara meni nije bilo tako sto se tice ljekova, mogla sam ih normalno uzeti 4-5 dana prije ocekivane m. A vidila sam i ja jucer tu obavijest.
Sara meni nije bilo tako sto se tice ljekova, mogla sam ih normalno uzeti 4-5 dana prije ocekivane m. A vidila sam i ja jucer tu obavijest.
Zeljkice jesi uspila upisat crvenkapicu za sg?
Na uputnici ti mora pisati sve što se radi u postupku:stimulacija,lijekovi,uzv,icsi,et,baš sve kompletno.Lijekove ti daje sestra kad dr.napravi protokol,par dana prije menge.
sara ponesi obe uputnice ili ovu za postupak donesi naknadno kad dodjes po lijekove,dogovori se sa Zdenkom
sara mislim da piše i ura kad se može doć po ljekove ali nisam 100 % sigurna pa provjeri.
jojo , upisala se uspila je dobit sestru ujutro rano na tel.
bebi![]()
Moji nalazi hormona nisu baš bajni,svi su nekako bliže gornje granice,a testosteron je povišen,baš me zanima šta će Šparac reć,dal se ide u postupak ili terapija za smanjenje. Jel netko imao iskustva sa povišenim tim horonom? TSH mi je 2,7
Koju paniku ja izazva...
ovako lipo na vratima piše lijekovi se izdaju svaki treći ponediljak u misecu i to od 13:00 do 14:30, ja triban dobiti 12.11 a po ljekove ću 21.10. stigla bi i u 11. misec jer počinjem sa femarom koju imam ali ne želim da me odbiju zbog manjka ljekova kao šta mi se dogodilo u 10 misec.Možda me dr. B odbio i zbog toga sto je velika gužva, stvarno nikad nije bilo onako.Protokol mi je napisan još u 9 misec, kad san pitala Zdenku zašto je to tako a da je to zbog novog načina isporuke lijekova!
I naravno bitno je dobiti prvu dozu lijekova na taj termin, a kasnije je sve po starom odnosno po potrebi. Nadam se da sam vam pomogla s ovim objašnjenjem.
Sara 10 sretno i tebi i pitaj obavezno i mislim da piše da moramo doniti uputnicu sa sobom kad dizemo ljekove! I meni je malo nelogičan taj način izdavanja ljekova ali stvarno tako piše. Bolje da znate nego da vas vrate kao mene!!!!!!!!
Ma cvitka svakako, dala si mi jako korisnu informaciju. Sissy, sretna, splićanka, željkic, jojo hvala i vama na informaciji, ma što bi ja bez vasJa tisuću pitanja imam ko da mi je prvi put, a pet post. iza mene, ali prvi put je u bolnici pa je to zato...Slijedeći tjedan idem kod svog ginek. i onda će mi dat uputnicu za postupak koju ću onda ponit na slijedeći uzv kod Budimira.
Splićanka sretno ti, želim ti uspjeh od srca da ti uspije ovaj aih!!!
Bebi kako si, kada je beta?? Mislimo na tebe.....!!!
bebi živa samo napeta užasno
beta u petak još sutra da preživim
stomak ko da sam trudna 3 mj ostalo ništa malo problemi sa želudcem drugo ništa
samo jš sutra da prođe.......
bebi hvataj ************************************************** ************************************************** ************************************************** ***************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Splicanka sritno!!!!
Bebi drzim palceve za sutrasnju betu!!!!
preživjela dan još noć
stomak mi je neopisiv jednostavno od juče ne izlazim vani jer ga svak vidi čini mi se da mi ovo prije nije bilo, tvrd podrigivanje štucanje od juče ne znam jel to sve od želudca ili
ma ne znam užasno sam nervozna ......nekad kažem možda ovo umišljam
al nadam se beti sutra ,valjda se neću razočarat
željkice uhvatila sam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~NADAM SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izvadila žena krv sad čekam ,rekli su nazvat iz laba čim prije
bebi držim fige!!!
oćeš mi reć kakav ti je bio postupak,kakav je to polustimulirani postupak u cito?
bebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
beta je 224 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne mogu da vjerujem jako sam uzbuđena ...
Tvrdoglavi Dalmatinci
Čestitam na prekrasnoj beti!!
P.S. Mislim da si u potpisu malo falila datum![]()
Posljednje uređivanje od splicanka30 : 18.10.2013. at 10:56
Bebi super, čestitam od srca
Bubi kad budeš slagala listu stavi me u veljači za novi postupak![]()
čestitke mojoj mostarki, sretno, do kraja, ~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje![]()
Bebi čestitam
ja u utorak vadim betu danas 11 dnt
Bebi, zeno, jedno veliko BRAVO!!!!! Sta sam ti ja rekla za nas dalmatince- malo smo ljeni ali tvrdoglavi!!!![]()
Loly kvrapcu zaboravih... Daj mi posalji podsjetnik na pp za iduci petak...
ajmo mi najranije nazdravit za nove trudnice
ja sam jučer bila na pregledu(trebala u sri al me nešto zabolilo pa je ode da imam miran vikend) sve ok beba super velika 2580 ,ja zatvorena, Poljak me zeza da ću rodit bebu od 7 kg!, i komp mu izračuna da sam u 35 tt i da je termin 22.11., pa sad koliko su točne te procjene?
ne meni je termin je 11.12. al je beba velika za 3 tjedna unaprijed po kilaži pa mu je zato tako komp izračuna, najbolje da je ništa al baš ništa ne jedem jer ovaj mali sve popapa , sad sam skoro u 33 tt i udebljala sam se 7 kg,.
neka on papa i bude velik i zdrav - koliko smo ih čekale pa da se sad zamaramo svojom kilažom, kako da ne - evo sad odma idem nešto pojest![]()
Bebi, cestitam
Zeljkice, meni seka ima rodit, 14.12, to taman ka i ti![]()