Mury, sretno!!![]()
Mury, sretno!!![]()
Vedre tek sad skužih da si nešto moje krivo pročitala a ja šlampavo ovu tvoju poruku-u prvom postupku sam bila na menopuru i dekapeptylima i tada sam dobila 6 jajnih stanica. Ne znam di si pročitala da sam u prvom postupku bila na femari. Drugi postupak je bio femara i menopur (3 js).
Mury ti si garant trudnicaaaaa ženo.
Čekamo prekrasnu brojku.
Sretno draga moja, sreću si istinski nakon borbe zaslužila.![]()
ajoj,peugeot,više ni sama neznam šta pišem.izgleda da je bio nesporazum.no sikiriki.
Mury uz tebe smo draga.nisam te pitala jeli ti radiš negdi ili sada kad si u postupku odmaraš?
crvenkapice kad krećeš?
Mury~~~~~~~~~~~~~~~za veeeliku betu.drži se draga.
za dva tjedna , tako nekako vedre
mury ~~~~~~~~~~~~~~~ drzim fige , cekam vijesti nestrpljivo![]()
crvenkapice, možda se ovaj put i vidimo.zadnja antibebi mi je 04.11. i onda čekam da dobijem pa krećem sa femarom 2.-6.dc.
crvenkapice ~~~~~~~~~~~da nam ovaj tulum bude uspješan
Vedre i Crvenkapica77da ovaj put bude uspjesno
Uz vas sam i pratim vas cure![]()
Hakya čestitam...mogle bi i dvojkice to bit
peugeot držim fige da upali ovaj put...i ja sam imala samo 3 js, sve tri oplođene i vraćene i na transferu su mi rekli da je jedna super a druge dvi tako tako i eto izgleda da se ta jedna primila, prema tome ne gubu nadu
crvenkapice sad si ti ubrzo na redu i neka ovaj put bude uspješno![]()
Fala ti slava77. Ne gubim ja nadu sve dok ne vidim negativnu betu. Mene u svemu ovome spašava šta sam vječni optimist. Eto, brojim sitno..u petak idem vadit betu pa ćemo vidit. Kad će taj petak?!...
Evo ja jučer vadila betu jer nisam mogla izdržat do danas. Uglavnom...nije uspilo ni ovaj put, beta je 1,3. Tako da ću sad malo odmorit do posli nove godine a onda ponovo u novu borbu. Svim curama želim puno sreće.
peugeot206 žao mi je
sljedeća godina će bit bolja![]()
peugeot baš mi je žao, nadala sam se da će ti ovaj bit bingo. Kao što si rekla, malo odmora od svega pa ponovno u boj
peugeot206,jako mi je žao,draga drži se i super je što imaš plan za dalje, neka ti 2012 donese više sreće!
Posljednje uređivanje od darmar : 04.11.2011. at 13:50
ajoj peugeot baš mi je žao.odtuguj,odmor se i napuni baterije za dalje.
Dobro jutro drage zene!
Dugo ne nisam javljala, pa evo i mene ukratko s novim vijestima i s nekoliko pitanja (kao i uvijek, jer me smirujete i spasavate, i zato Vam VELIKA HVALA!!!):
- Napravila sam HSG kako ste savjetovale u CITO-u, i jajovodi su prohodni, krecemo sa 1. AIH dok "cekamo" IVF 03/2012. Mozda i uspije brze??? Bilo bi super! Eto.
A sad pitanja: Ovitrelle sam nabavila, Utrogestan ce mi valjda dat na recept soc. ginekolog, a problem je u tome, sto mi je dr P. rekao da mogu i Femaru dobiti na recept, ako mi soc. gin. stavi pod sifrom kao da imam rak dojke, jer je to ustvari prvenstveno lijek koji se koristi kod raka dojke...
Je li tko od Vas uzimao Femaru?
Gdje ste je nabavili? Ako treba naruciti, koliko se ceka...?
Znam da je ima i u CITO-a, ali ako je moguce radije ne bi platila ako ne moram... Kazu da na recept, ako imamo dopunsko dodje samo 10 kn...
A nas dvoje imamo jako mala primanja, ja nemam nista, a muz ima invalidsku 1500 kn... Zato mi nije sve jedno... Jel mi tko moze pomoc, koja je ta sifra koju se pise na recept kao za rak dojke, jer cu mozda uspjet to prepisat preko sestre soc. ginekologa (obicno ona sve pise, samo joj treba rec tocno, a soc. gin. samo potpisuje... Nadam se da se nece petljat u to...)Znaci ako je tko dobio Femaru kao da je za rak dojke pod tom sifrom, pls javite mi!!!
A za svaki slucaj da Vas jos upitam i ovo (ako ipak moram platiti): ima li kakav povrat poreza za troskove AIH i ljekova?! Da skupljam racune, hoce li mi trebati?
Hvala unaprijed na odgovorima, i drzim fige svima koji se bore skupa sa mnom, koje gaze u istoj cizmi kao i ja... BIT CEMO I MI MAME, samo bez panike!) Vjera! Nada! I optimizam!
Pozdrav svima!
Utrogestan ti mora prepisat tvoja soc.gin. na recept,a za Femaru meni nije trebala ali mi je moja gin. rekla da će mi prepisat ako treba,ona će to opravdat na ime neke žene koja ima rak dojke a u nje je pacijent isto. Zna tvoja gin. šifru,ja ne znam. Za povrat,bojim se da nemožeš dobit ništa,jer je ova naša vlada to ukinila još odavno, ja bi baš lipi iznos dobila poslije ivf i ostaloga da ima povrata.
Imaš temu gdje se traže lijekovi,pa potraži Femaru.
Sretno!!
Naravno da ćemo biti mameuz ovoliki trud
Posljednje uređivanje od KLARA31 : 06.11.2011. at 10:52
meni moja gin. nije htjela dati femaru na recept , sve ti ovisi od tvoje ginicke i njene dobre volje , moze ako hoce
ja sam danas dobila mengu , sutra zovem cito kad da dođem na 1 . uzv , eto pusa vam velika
moj sek. ivf krece
Hvala Vam cure na odgovorima... Vidjet cu sutra ujutro koje ce mene sudbina snaci... MM tvrdi da ce mi gin. dati na recept, on to garantira i bit ce tamo uz mene... Bojim se da ne bi doslo do nekakve agresije...)) Ali isto mi je drago, da je uz mene, pa me nije toliko strah pitat, molit... Ahhh...
Crvenkapice, sretno! S Tobom smo u mislima i drzimo fige! (I naravno svima drugima, ali sad necu nabrajat svakog...)
ZIVJELE NOVE BEBICEEEE!!!
Rumo, sretno sa Femarom a i Aih-om. I ja sam u toj kombinaciji trenutno i čekam 2. Aih!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~ , nek ti bude 3. Cito srećica/e!![]()
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ stvarno sad je tvoj red!
nemojte mislit da sam bezobrazna što ovako odgovaram ali zašto dovodit sebe i doktora u probleme zbog davanja ljekova na krive dijagnoze,znam da bi svi željeli dobiti bebu i ne mogu svi platiti privatne postupke ali svak ima pravo na besplatne pokušaje i dobiju se svi ljekovi koji vam trebaju,putni troškovi... a u kbc-u split su stvarno dragi i i imaju dosta uspjeha,ipak sve na kraju ovisi o nama samima,kako reagiramo na ljekove... ako ovi besplatni postupci ne uspiju onda krečem i ja u privatno ali do tada neka država plača!
u cito se ne radi,možeš u analize odmah do cito,ali je po meni to bezpotrebno plaćat,kad možeš na uputnicu na firule-ulaz do hitne pomoći ako ti napiše centralni labratorij na uputnici, ideš na 14-ti dan od inseminacije
Drage moje,jeli mi mozete rec za psiholosko i pravno savjetovanje di se to tocno ide i kakav je postupak? Ja se spremam za prvi aih u kbc firule pa me zanima kroz koliko vrimena mogu rijesit te papire....
Draga Tonka evo na brzinu koliko se sječamU doktora opće medicine uzmeš uputnicu za psihijatra i s njom dođete u psihijatrijsku ambulantu na šalter oko 9h i čekaš red,ide dosta brzo i ne gnjavi puno barem nas nije,neobavezno smo čavrljali i to je to, ideš u zgradu lijevo od hitne a za pravno isto bez najave ali morate doć točno u podne utorkom ili četvrtkom,ponesite osobne i vjenčani list. Sve to ide relativno brzo mm i ja smo sve u jedno jutro obavili,ono ostalo traaajee
sretno i možda se vidimo u čekaoni
tonka86 i sissy75,da nečekate puste redove u bolnici,možete otići u obiteljski centar u splitu i sve tu obaviti.mi smo bili gotovi za 5 min.a kako nisam iz splita čak mi je gospođa rekla da im ostavim podatke pa da će mi ona sve to napraviti i poslati busom.uglavnom šaljem vam link i br telefona:
http://obiteljskicentar-sdz.hr
(021) 384 364
savjet@obiteljskicentar-sdz.hr
crvenkapice,evo čekam da dobijem.sve me danas boli a nikako da vještica krene.mislim da ću sutra dobit pa onda krećem sa femarom u sridu. možda se čak i vidimo.baš bi volila.prvi put me je naručio na uzv 6dc,a zadnji put 7dc.pa ako sve bude kako triba moguće da se vidimo da ispijemo koju kavu.kako si ti?
a dobro sam koliko mogu biti,
samo sto me uvati nervoza pred postupak ko i svaki put , sad me strah 1. uzv i sta ce dr. reci za endometrij, dali ce bit ovulacije , dali ce uvatit js itd. samo da mi je doci do transfera a dalje..... u Bozije ruke
a šta da ti kažem.ja prvo molin Boga da dobijem stvari,a o folikulama i js da ni nepričam.neizvjesnost svaki put.drži se draga moja.samo polako.izdržat ćemo mi ovo![]()
crvenkapice i vedre, moram vam poželiti puno, puno sreće u posupku!!!!![]()
Mury i peugeot206,hvala vam cure na lipim željama.nadam se da se i vi dobro držite.Mury vrati nam se.
crvenkapice, ipak sam danas dobila i od sutra krećem sa femarom.kasnje ću nazvat dr pa da vidim kada je uzv.
Ej cure , prije dva dana sam prvi put bila na inseminaciji AIH. Prošlo je sve super i baš sam nekako optimistična ne znam zašto ali sebe već tretiram kao trudnicu...![]()
Janica 1, dobrodošla i čim prije otišla!Optimizam je dobar, liječi dušu i tijelo, pa ti samo vozi taj filing.
Ja odradila 2. Aih i saddo tete bete.
Puuuno pozitivnih vibri šaljem curama koje čekaju postupke ili su već u njima, a posebno onima koje liječe slomljena srca...![]()
Janica dobrodosla![]()
Hvala vam na pomoci, evo rijesila sam u uru vrimena psiholosko i pravno savjetovanje. Sad samo cekam stvari i krecemo na prvi aih![]()
Vedre i Crcenkapica77 samo da vam pozelim puno srece u postupku i da ovaj put bude dobitni
Pratim vas i uz vas sam
Sretno![]()
Hakya baš sam danas mislila na tebe.kako si mi ti.jel ideš na preglede??? kako se osjećaš.
Janica1 dobrodošlaDrago mi je da se dobro osjećaš i da si optimistična jer pozitiva je jako bitna u postupcima.
tonka86,želim da ti stvari uskoro dođu i što prije da kreneš.
peugeot jooooj baš mi je žao....sad malo odmori, opusti se i i iza nove godine u nove pobjede
svim curama koje su u postupku puno sriće pogotovo crvenkapice tebi![]()
Drage moje, drzim i ja fige za vedre, crvenkapicu, macu papucaricu i naravno sve druge cure, koje su u postupku ili brzo krecu u postupak (poput sebe samo)... Jel fer sebi drzat fige??? :D
Nabavila sam Femaru, dali mi na recept!!!
Sad mi je 13. dc... Nestrpljivo cekam da prodju ovi dani, pa idemo: Femara 2.-6. dc, pa folikulometrije na 9. dc... Ali zasto neke od Vas vraca anije na folikulometrije??? Nije mi jasno...
Je li moguce, da Femara ne djeluje?! Klomifen mi je bio ka da pijem cistu vodu: nikakve reakcije...Pa sad se nadam, da ce mi Femara pomoci da ovuliram...
Pozdrav i sretno svima!
ja sam na folikulometriji bila 10. i 11. dc. Na 10. dan imala sam dva folicula po 13mm na jednom a na drugom jedan od 13 mm i mnoštvo malih, sutra dan ovaj od 13 mm skočio na 20mm i brzo štoperica. Znači dobro reagiram na klomifen . Valjda...
Pa vidit cemo sta ce se meni moci vidjeti na 9. dc...![]()
Jos jedno pitance, jer sam jos relativno nova u temi: sta znaci stoperica? Jel to ona injekcija Ovitrelle? Kada se inace ona daje? Kako djeluje? Jel se ona mora dati u trbuh doma navecer by brave husband? :D
Meni je bila folikulometrija 10. dan tada su folikuli bili relativno mali pa smo je ponovili 11. dan kada su bili dovoljno veliki da odredimo vrime za štopericu odnosno inekciju Ovitrelle koju sam dobila u trbuh (ja sam se smrzla od straha) a dala mi ju je sestra u Citaja ju sama ne bih mogla dati a nisam bas ni za muza sigurna
![]()
...da RuMo Ovitrelle je štoperica i sama ju možeš dati u stomak.stvarno neboli nimalo.drago mi je da si dobila femaru.jer rijetko koji ginekolog će ti je prepisati.
cure,jeli se sjećate;kada vadimo markere hep b i c i ostalo...na križinama;jeli ima neki određeni dan kada se vadi krv.i kako oni rade?