Stranica 22 od 116 PrviPrvi ... 1220212223243272 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure, ispada da baš treba imati jednu stanicu

vedre ~~~~~~~~~~~~~~~ da dopuniš klub jednostaničnih trudnica
    Posljednje uređivanje od Jelena : 18.11.2011. at 09:17

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pa rekla sam mu zar necemo punktirat, veli to nije onda sek. ivf ....sta cu , ne mogu raspravljat s njim, ne bi meni bilo krivo da nekim curama nije punktirao i da mi sam nije rekao da cemo mozda punktirat,

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

drage moje,puno puno fala na vibrama i na podršci.to mi puno znači.dajete mi još veću snagu.
    joj crvenkapice žao mi je da je tako ispalo .i sama kažeš da nekim curama punktira a i svi to znamo,pa zašto sada tebi ne.znam da si razočarana.pretpostavljam da si i zablokirala i nije ti se dalo ni raspravljat snjim.a šta misliš da ga zovneš i pitaš ga ponovo?

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage curke, evo i mene... Malo sam se uvatila predblagdanskog ciscenja, i skroz zaboravila, da trebam nesto i napisat (bar povremeno...) :D

Ovako: prvo i prvo DRZIM FIGE svima kojima je to potrebno, a trenutno najvise VEDRE Tebi, da bi sutra bilo juppiiijeeeejeeeeeee!!!

Molim za Vas/nas svako vece, meni to puno pomaze, a nadam se i Vama, i da ce i ti jedni (ali vrijedni!!!) biti dobitni kod koga god tako bilo!

Moram priznat da mi je malo slicno kineskom sve ovo s milimetrima i debljinama, ali vjerujem, da cu razumijeti sve cim meni budu pisali takve parametre po nalazu... ))

I onda mi please opet pojasnite, kada treba jesti ananas i kada ciklu!!! Ja Vam vjerujem u SVE!!! I moram sve isprobat!!!

Vedre, jos jedna info za Tebe, kad vec pitas: Mijo je stvarno legenda, a nismo se ni mi osramotili!!! Cakulali smo skoro 2 ure, smrzla sam se, ali nisam tila do auta po jaketu, da ne bi nesto propustila! MM pije caj... Lipo mu ga spremam 500 ml, kao po "receptu" i 2 zlicice, i kupili smo i E Vitamin od 400 IU i svjezeg sira, u koji sam jucer stavila malo mlade kapulice, mljevene blage paprike i soli i lipo smo imali bombu od kalcija za veceru!
    Najjaci mi je bio kad je opisivao kako autu triba benzina, avionu kerozin, a usporenim spermicima treba kalcij!!! To je njihovo GORIVO!!! Od onda kad MM pije mliko uvik se nasmije i govori: "Livan goriva za veceras!" :D

Toliko od mene za danas, na 22. dc (jucer vadila na 21. dc progesteron, koji trazi dr P. na velikoj listi za IVF... Znaci, ni nama ovdi malo Sjevernije od Splita po magistrali nije dosadno... Nikad!)

Sretno svima i ugodan vikend!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

RuMo, nećeš fulati ako počneš piti/jesti ciklu i ananas od 1 dc. Ja sam jela ananas cca do ovulacije i u klomifenskim ciklusima nikad nisam imala jako loš endo (što je često kod klomifena).
    Crvenkapice, razumijem da se nećeš raspravljati, mada bi ja isto rekla ako ne spada u sekundarni, naplatite mi to, samo ga punktirajte! Želim ti od da malo popraviš lošu statistiku sek ivf -ova, ne radi debilinovića i ekipe, ali radi tebe, da dobijete malo treperavo srce kao novogodišnji dar!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

RuMo drago mi je da vam se Mijo svidio.legenda je.živa enciklopedija.I bravo šta kažeš da viruješ u sve.triba sve probat,pa šta bude.nekome nešto pomogne a drugome ne.svi smo različiti.
    crvenkapice vidim da te nema, nadam se da si dobro.šta ste se za dalje dogovorili?
    meni sutra vraćaju moje maleno i onda odmor i čekanje

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo sad sam dosla iz splita , folikul je 20mm , i u nedelju odmrzavaju ....
    vedre kakav je embrij , sretno
    maca papucarica hvala na zeljama

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje, ja sam takva budala!!!! ((((((

Sinoc sam legla, i vec sam skoro i zaspala, kad mi je nesto palo na pamet: potrcala sam pogledat listu potrebnih pretraga, i onda sam ugledala, da se AMH trebao vadit izmedju 2.- 5. dc.!!! Kako mi je to promaklo??? Valjda zbog toga, sta sam te ostale gin. hormone vadila u Sibeniku, a zbog AMH je trebalo u Split, jer u Sib. ne vade za AMH... I tako sam imala sve uputnice u ruci, i vamo-tamo, uskladjivali obaveze, cekali da povezemo vise stvari za u Splitu, i eto: ispala totalni idiot! Sva sreca, da nije kasno, pa mogu opet izvadit, ako bude potrebno, ali prvo cu pitat dr-a P. jel uopce triba, posto je taj vadjen na 7. dc...
    ...A cini mi se da sam i cula, da je taj AMH stalan, pa sve jedno vadila ga sada ili za 2 miseca?!
    Ajme... (( Sad sam ljuta na sebe, puno!

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Osim toga: danas sam dobila menzes... Na 23. dc... Znaci ipak se nije desilo cudo samo od sebe...
    Znaci prema novom: danas mi je 1. dc... Mogu otic po ananas i ciklu a od sutra poceti sa Femarom... Naravno, ja ne bi bila ja da nisam baksuzna, pa da mi opet ispadne 9. dc u nedjelju, a to je dan kada bi trebala ici na folikulometrije... Dr P. je rekao, da ako padne taj dan neradni, da dodjem radje dan ranije... No taj dan ranije je pak subota... A u petak mi je tek 7. dc., znaci prvi dan bez Femare... Pa ja cu POLUDIT!!!
    Sta mislite? Jel prerano ici na folikulometrije na 7. dc??? Pa onda u ponedjeljak na 10. dc? Kada se obicno radi AIH? Koji dc?
    Strah me da nesto ne pobrkam opet...

Jel ima jos nesto bitno sta bi trebala znat prije 1. AIH??? Please spasavajte! Svaka ideja je dobrodosla, pa makar je cula po ko zna koji put!

Vedre, danas sam s Tobom, javi se i odmaraj puuuunooo!!!

Crvenkapice, sretno i Tebi!

Maco P., a sta to ima u ananasu sta tako dobro utjece??? Jel mora bit bas svjez ili moze biti iz konserve?! (Ili je to najludje pitanje sta sam ga mogla danas provalit?!)

Aj, sretno svima i javljajte se!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

RuMo, ako se ne varam, AMH se moze vaditi bilo koji dan ciklusa. On je, za razliku od FSH, LH i drugih hormona koji se standardno vade za postupke, stalan tako da nije bitno kad ga radis... Sretno!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

RuMo, draga, samo bez panike! Čestitam za 1. dc, novi početak i ~~~~~~~~~ za dobitni ciklus. Za Amh nisi ništa falila, nalaz ti vrijedi tako da ne brini.
    Za ananas ne znam točan odgovor što je to točno što djeluje na endometrij, ali sam nedavno pročitala tu na rodi da se negdje daje i za brži oporavak nakon dentalnih zahvata tako da očito ima povoljan utjecaj na sluznice. Ananas u konzervi je prepun šećera i upitno koliko je dobar, ja sam uvijek klopala friški.
    Što se folikulometrije tiče, nije prerano da odeš 7. dc, tako će dr dobiti uvid u situaciju i po potrebi te naručiti 9. ili 10. dc (ovisno o veličini folikula), i, don't worry, ako treba ići ćeš na folikulometriju i u nedilju.
    Aih ti se radi ovisno o reakciji jajnika, može bit 10. dc, a može i 18. To ćeš otprilike znati nakon 2. folikulometrije.
    Opusti se, nije ti to nikakva velika nauka, sve ćeš dobro obaviti!
    Vedre, za jednu ali vrijednu, fingers crossed

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

helllo ekipa.evo ja laganini odmaram.sad čuvam jedan maleni 8-st embrij.dr kaže da je stvarno extra i da je zadovoljan.kad mi ga je vraćao pita me je:I kako će se ova mala zvat?Jesi joj smislila ime?
    Joj legenda je.
    RuMO ne paničari please.sve će to bit uredu.sve radiš kako triba i nećeš ništa falit.sretno sa femarom~~~~~~~~~~~~~
    Svima vam šaljem veeeliki kissss

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vedre draga, samo naprid!!! Drzim fige! Javljaj kako si i odmaraj puno! (Ja necu panicarit, a Ti smisli ime bebici, ok?)

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vedre neka mi skakućemo ovde uskoro

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    RuMo, ako se ne varam, AMH se moze vaditi bilo koji dan ciklusa. On je, za razliku od FSH, LH i drugih hormona koji se standardno vade za postupke, stalan tako da nije bitno kad ga radis... Sretno!!!
    X
    Razgovarala sam s voditeljicom laboratorija u Vinogradskoj, nakon šte me sestra na šalteru pokušavala uvjeriti da moram u prvom dijelu ciklusa. Sestri je poslije bilo neugodno, a što ću joj ja.

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Znaci 100% mi vrijedi AMH uzet na 7. dc.! Jel tako? Ako je, onda je to SUPER!!! :D

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

opusti se i vjeruj doktoru u CITO ako su ti rekli 7dc onda nije prerano,meni su vadili JS na 9DC,šta bi bilo da su čekali sa prvim uzv...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo sad sam dosla iz splita , folikul je 20mm , i u nedelju odmrzavaju ....
    vedre kakav je embrij , sretno
    maca papucarica hvala na zeljama
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    opusti se i vjeruj doktoru u CITO ako su ti rekli 7dc onda nije prerano,meni su vadili JS na 9DC,šta bi bilo da su čekali sa prvim uzv...
    Bog Klara, ma ja se vise ne sekiram, ali nisu rekli da dodjem na 7 dc, nego na 9.dc, samo sta mi taj 9. dc pada u nedilju, zato pitam jel mi se uopce isplati ici taj 7. dc, nije li previse rano??? Ali nema veze, da ne zauzimam vise mista ovdje s tim pitanjem, ja cu se narucit za petak, pa sta bude...

Pozdrav!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Drage moje, jel znate za koliko budu gotovi nalazi bete u Analize (ove kraj Cita)?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ako vadiš krv ujutro oko 8-9, rezultati oko podne, možda i prije.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nadala sam se da se kraće čeka... Tnx

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja vam cure imam transfer u srijedu , od zamrz. js

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Maca, to je zato jer materijale nose u glavnu zgradu u Dugopolju.Ako vadite betu tamo( u Dugopolju) rezultat je gotov za sat vremena.

Crvenkapice, draga puno , puno sreće ti želim!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala na info.
    Crvenkapice, sve je već rečeno, ~~~~~~~~~~ do neba!

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Crvenkapice, evo da se pridruzim natjecateljskoj druzini i ja! Puno srece!

A ja pijem sok od cikle i nadam se najboljem... Osim toga saznala sam i da pomaze puno Vitamin D3 (onim zenama, koje imaju anovulacijske cikluse, kao npr. sa PCOS-om...) Ako ikome pomaze informacija ili zeli cut vise, neka pise pp, da ovamo ne ubacujem nesto sta se svih ne tice...

Pozdrav!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

crvenkapice mislim na tebe i da sutra sve dobro prođe.~~~~~~~~~~~~~
    RuMo ti samo pij ciklu,pokušaj se opustit i samo polako.jeli šta doli osjećaš od femare?
    Maca papucarica,danas je tvoja beta.~~~~~~~~~~~~da nas obraduješ i da ti ovaj put bude dobitni.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure jutros je naša matto rodila svog malog Aleksandra.
    Dobro nam došao mali čudesni dječače i neka te kroz život prati zdravlje, sreća i veselje.
    Mama i beba su ok.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

poskakujem za našeg dječaka. Čestitam mama matto
    Posljednje uređivanje od venddy : 22.11.2011. at 12:40

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Čestitam od srca

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

čestitke i od mene!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

čestitke mami i tati od nas.i da vam svaki dan bude sritan kao današnji

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cestitam matto

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajme, zar je vec toliko vremena proslo?!

matto, cestitke na malcu prekrasnog imena, a Aleksandru topla dobrodoslica i najljepse zelje

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Čestitam od novopečenim roditeljima, a dječaku želim dobrodošlicu na ovaj naš čupavi svijet!
    P.S. Ćirnite mi potpis
    Posljednje uređivanje od maca papucarica : 22.11.2011. at 16:45

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

matto draga od srca čestitam na malom čudu

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    P.S. Ćirnite mi potpis
    ma je li to ovo 40.8

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Tako piše na nalazu...

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Maca draga, čestitam od srca!!

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cestitam i ja novopecenim roditeljima, a i Tebi Maco, ako to znaci ono sta svi cekamo!!!

Samo tako dalje, svima sve naj naj!!!

Vedre, samo da Ti javim: Femaru sam pocela osjecati malo, kao grceve lagane, ali i bol u grudima i koljenima??? Je li i to od nje???
    U petak idem na folikulometrije... 7. dc. Vidit cemo sta ce rec... Ciklu pijem i citala sam da treba veeelika doza Vitamina D, a ja ga imam u kremi di ima jedan "pritisak" na kljuncic sadrzi 5500 IU tog vitamina, pa i njega mazem svako jutro na unutarnju stranu ruke, di je koza najtanja... (Pise da 93% zena koje ne ovuliraju, rijese problem sa davanjem Vitamina D, tako kazu istrazivanja na Yale Institutu... Pa probat cu, zasto ne? Odmoc nece...

Pozdrav svima i sretno!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

vedre i ja sam imala 1 osmostaničnog i evo ga sad radi kolutove u buši
    crvenkapice sritno sutra
    svim ostalim curama nek vam se sta prije ostvari vasa najveca zelja

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

maca čestitam! odavno nisam čula da je nekome uspio AIH

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

maco cestitam

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Maca čestitam od srca

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

e pa maca papučarica čestitam

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

vas sve
    I makar nas moderator zadavio zbog offtopicarenja, ~~~~~~~~~~~~~ da u 2012. sve budemo trbušaste!

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobro jutro svima!
    Opet imam piatnce: u petak idem na folikulometrije, ali nitko mi nije nista rekao kada da ponesem taj Ovitrelle sa sobom?! Sta ako se bude vidlo, da velicina odgovara, a ja nemam injekciju u sebe, nego doma u frizideru, 50 km od St??? Hocu je svakako nositi sa sobom na sve folikulometrije?

Pitanje br. 2.: Kada se pocinje sa Utrogestanima?! Odmah onog dana kada se napravi AIH?

Maco, jos jednom cestitke i nadam se da cemo Te brzo slijediti u redu i mi ostali...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

RuMo, Ovitrelle ne moraš nositi sa sobom jer nije dobro da stoji izvan frižidera, a teško da će ti folikuli na 7 dc biti 18-19 mm koliko je potrebno za štopericu. Ona se obično daje navečer dana kad su folikuli odgovarajuće veličine, a aih je cca 36 sati poslije, znači ujutro za dan i po. Hoćeš si ju sama davati ili tm, tako bi vam bilo najjednostavnije.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

maco čestitam i neka se lijepo podupla sutra

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala draga. Ti nam se baš slabo javljaš, jesi u niskom startu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •