Stranica 24 od 116 PrviPrvi ... 1422232425263474 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

to nekako na kraju ispadne bolje čini mi se,imam priju koja na firule 4 ICSI-ja i svaki put joj vratili po 3 šesterostanična embrija i još ništa,a ostale njene JS čini mi se bacaju,nikada ih nisu zamrzli a uvijek ih je imala min. 6 kvalitetnih

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mislim da zahvaljujući našem zakonu tu baš i nema bolje i lošije...sve je to teška katastrofa, koju liječnici i biolozi, koji su prisiljeni igrat se čarobnjaka, nastoje učiniti podnošljivom i ostvariti iz toga trudnoću

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da zahvaljujući našem zakonu tu baš i nema bolje i lošije...sve je to teška katastrofa, koju liječnici i biolozi, koji su prisiljeni igrat se čarobnjaka, nastoje učiniti podnošljivom i ostvariti iz toga trudnoću
    X
    Bolje je imat novaca i mogućnost otići negdje van Još je nama čisto logistički, tu u ZG, Slovenija pod nosom i praktički manje vremena gubimo na postupke u Sloveniji, nego u RH, ali Slavonija i Dalmacija.

Nisam nikad bila na Firulama, ali ne mogu si zamisliti da imaju usporedivu ponudu s Citom koji je mrak.
    Jako bi mi bila teška odluka reći da mi zamrznu js, da ih imam za zamrzavati. To mi je čisto gubljenje dragocjenog vremena. Luči u Zg ne zamrzava, npr. Meni se to čini razumnim, osim za slučajeve kad nema recimo spermija uopće u tom postupku.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cure moje pomagajte!!! Kopiram svoj post sa odbrojavanja, gdje mi nitko ne odgovara

Moja agonija se nastavlja... Beta 20 dpo=294.4. Nije se pravilno poduplala.*Dr kaže ne još plakati, nego ponoviti za dva dana i utješiti se time da je pravilno (minimalno, optimalno, što ja znam) računanje porasta bete u 48 sati x 1.8, a ne x 2, po čemu ispada da je beta taman tu, ali kako da me to utješi!?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

maca, sacekaj jos malo. Po meni što je manja beta, to se može dogoditi relativno veća pogreška u mjerenju. Već sam skužila kod nekoga da je tako bilo, ne mogu se sjetiti tko, ali znam da je starija cura u prvom postupku bila i uspjela. Kad ideš ponovo vaditi betu?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jelena, prstići ti se pozlatili! Znam da je teško dati bilo kakav komentar u situacijama kao što je ova moja, jer samo vrijeme može pokazati što je, ali ti si i opet uskočila i pronašla objektivno-utješno objašnjenje. Ugl, tnx što me nisi izignorirala!
    Betu ponovo vadim u srijedu... Do tad, strpljen spašen.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

maca sretno u srijedu , zelim ti veeeelikuuuuuuu betu , da napokon budes mirna

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Maco, porast bete je uredan. Nemaš razloga za suze...

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Maca, drzim fige, i mislim, da ce sve bit u redu, samo miruj i javljaj nam se dalje! Tu smo jedni za druge i meni je isto drago da imamo tako normalnu ekipu, da covik smi postavljat sva pitanja, koliko god se nekom ucinila glupima, stoga koristim i ja priliku i pucam svoje pitance za danas:

- Bila u Dr-a danas, 11.dc, kao sto je rekao, jer je u petak na 7.dc bilo jos prerano... Nije se vidlo nista, a ni danas puno vise... ((
    U jednom jajniku vidi samo moje pco-cistice, a u drugom slabo-slabo neki jedva veci folikul, JEDAN JEDINI! Ali da je endometrij lip... E sad: narucio me za 3 dana, znaci iduci put sam na uzv u petak, a bit ce 14. dc... Kaze, da kod Femare nekada zna biti ovulacija cak i 16. dan... To me je ka tribalo malo utjesit, a nije, nego sam se pripala, i jos uz to u cekaonici procitala u Gloriji o Dedicevoj kcerci (Alena Slavice zeni), da su 12 godina cekali bebu i iz 11. puta su uspjeli sa "umjetnom" (mrzim tu rijec!) oplodnjom!

Sad Vas ja pitam drage moje: je li moguce da od tog jednog nista nece bit??? Postoji li da netko ne reagira ni na Femaru?! (Na Klomifen nisam reagirala uopce...) Ne znam sta da radim... Rastuzuje mi pomisao, da mozda necemo ni moci na AIH, pa sta ce onda dalje bit? U cemu se IVF razlikuje sta se tice stimulacije? Sta ako ne budem ni za IVF mogla proizvesti zrele folikule?! Nista vise ne kontam... A jos nedavno sam bila tako sretna, da cu mozda postat mama brze nego sam mislila...

Pomozite pls!!! Molim Vas iskrene odgovore, mogu biti i bolne, samo da se ne ljujam dalje u laznoj nadi... Hvala unaprijed!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

RuMo, pošto te i samu smeta ta riječ "umjetna", nemoj ju ni koristiti, koristi potpomognuta umjesto. Doista nema ništa umjetno u potpomognutoj oplodnji, a za suprotnost potpomognutom začeću možeš upotrijebiti spontano začeće. jednostavno, zar ne
    Opet se uzrujavaš prije vremena, rekla sam ti da dr obraća pažnju samo na veće folikule, tako da ti taj jedan (koji se i traži za aih, ne treba ti 3, 5 i sl, jedan ali vrijedan), nije niti reka koliki je, ali ako je endometrij dobar, znači da se nešto događa. Nema veze ako O bude i kasnije, bitno da do nje dođe.
    Što se tiče tvog straha od slabe reakcije za dalje, pa uvik se mogu doze povećati, zar ne!?
    ~~~~~~~~~~~ za petak, da folikulić bude jepi i dobitni
    i hvala za fige

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

RuMo stvarno ne mislim ništa loše.Sve smo mi imale neke strahove i nismo odmah paničarile na sve. Pa šta ako je nekome trebalo 11 pokušaja,ti to ne znaš koliko boli,svakoga pogađa drugačije. Naravno da nitko ne želi njemu da se to dogodi. Evo moja prijateljica ima rak a nema ni punih 30god. pa ne želimo mi ni to da se nama dogodi jel da?
    Bez panike i optimistično! Šta bude bit će, daj sve od sebe da dođeš do cilja i to je to. Jesi bila na dozi klomifena 5x1 tableta dnevno? Rekao mi je gin na firule da je to maksimalna doza za klomifen.Pitaj gin. jel to zato što ti je prvi put pa zato slabije reagiraš ili možda te čeka dugi ciklus,pa će folikuli počet rast iza 12DC.

maca i dalje ti beta raste,strpljivo i sretno!!!!
    Posljednje uređivanje od KLARA31 : 29.11.2011. at 22:45

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure, sad sam se osramotila... Nisam tila panicarit, ali bila sam malo uzrujana, i takva sam sjela za kompjuter... Mozda drugi put da prespavam tu prvu noc, ako bude sta losih vijesti, da ne opterecujem suvisno sve... Sorry...

Inace hvala Vam na odgovorima... Nadam se, da ce stvarno taj jedan biti dovoljan i dobitan!!! Tako i MM kaze, da je bolje da nema vise, da taj 1 moze bolje rasti, jer ne mora dijeliti hranjive tvari koje dolaze iz mog krvotoka... Jel strucnjak, a?! :D Uvijek nesto bubne, ali hvala Bogu sta Ga imam, da me razveseljuje u najtezim trenucima...

Klara, da Ti odgovorim: nisam reagirala niti na 5 Klomifena! Nista! Dr je govorio: kao da lijemo VODU u mene, tolika je "reakcija" bila... Nikakva!

Negdje sam cula (pouzden izvor), da se ne bi smjelo uopce pokusavat zatrudnit iza 16.dc, jer su vece sanse za spontani pobacaj... (Opet panicarim?!) Jel mozda tko zna ZASTO tako kazu? Jer opada razina progesterona ili zasto je to tako?!

Ugodan dan svima i hvala na strpljenju sa mnom...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj RuMo prvotno napisa Vidi poruku
    Negdje sam cula (pouzden izvor), da se ne bi smjelo uopce pokusavat zatrudnit iza 16.dc, jer su vece sanse za spontani pobacaj... (Opet panicarim?!) Jel mozda tko zna ZASTO tako kazu? Jer opada razina progesterona ili zasto je to tako?!
    RuMo ovulacija se događa 14 dana prije kraja ciklusa, to znači da onaj tko ima ciklus 30 dana, njemu je normalno da ima ovulaciju 16. dc. Ne znam što je mislio taj koji ti je rekao i jeste li se dobro razumjeli.

Razumijem tvoj strah sada, ali ipak ne treba zaboraviti da dio nas ipak nikad ne zatrudni. Možeš u mom potpisu vidjeti koliko mi je embrija transferirano, od toga sam bila na nekoliko transfera u najboljem centru u regiji kod najboljeg doktora u regiji, kod profesora Vlaisavljevića u Mariboru.

Nije da sam skroz otpisala mogućnost da zatrudnim i svaka nova negativna beta me i dalje pogađa, ali guram više frontova u životu i pokušavam se afirmirati negdje drugdje i uživati u fleksibilnosti. Vjerojatno je lakše u većim sredinama jer ima puno sadržaja.

Želim ti sreću i da ti se pronađe optimalna stimulacija. Inače, naš anđeo forumski, ina33, uopće ne reagira na polustimulaciju, a na full stimulaciji dobije preko 20 js, iako je 40+. Ti sad ideš na AIH (prema potpisu)? Jer ako da, tu je uspješnosti izrazito niska, tu se uglavnom izgubi vrijeme. maca je iznimka , al njezin muž ima uredan spermiogram za početak.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 30.11.2011. at 08:36

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    maca je iznimka , al njezin muž ima uredan spermiogram za početak.
    ...i furala je klomifenske ciljane 7 mjeseci prije aih (što većina sa istovjetnim dijagnozama preskoči, koliko vidim)...i skinula je u međuvremenu popriličan broj kilica koje su dodatno opterećivale endokrinu situaciju

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da i ti si puno vremena izgubila na ciljane, al kod dobrog spermiograma to ima smisla.
    Dugo sam na forumu i stvarno malo ima AIH uspjeha. Neke klinike samo kupuju vrijeme kroz to, malo odgode parove, a parovi prolaze kroz razočarenja.

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje, evo, pozdravljam Vas i zelim svima sve najbolje... Nazalost MM smatra da mi citanje tudjih puteva do zeljenog djeteta i njihova patnja nece puno pomoc, jer sam jako osjetljiva kao sto ste i vidjele, i zivci su mi i bez toga dosta slabi, puno placem, kao i mnoge od Vas, a to sve ne utjece pozitivno na zacece... MM kaze, da treba se bavit stvarima koje me razveseljavaju, i ne citat nista sta mi nanosi negativne misli i strah, i paniku da nikada necu uspjet, i sva borba je uzalud... "Zabranio" mi ulazit vise ovamo na forum, zbog svojeg dobra, i moram se potruditi ne plakat toliko... Imat jacu vjeru i strpljenje... Znam da je u pravu, i ne zamjeram mu to, i obecala sam mu, da necu vise citati nista nigdje, nego cu se uhvatiti predblagdanskog ciscenja, veseliti se nadolazecim blagdanima, primiriti se i opustiti... Eto... Zao mi je da vjerojatno necu znati kako je Vama dalje napredovala borba za bebicu, ali drzim svima Vama fige i molit cu se za Vas sve, da sto prije postanemo mamice! ♥

Drzite se i NIKADA se ne predajte!

(Jos sam danas tu, da vidim samo ako tko reagira na moj pozdrav ali od sutra vise ne dolazim... Barem dok se ne mogu pohvaliti radosnom vijescu!)

Pozdrav!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

RuMo uzmi si vremena malo, odmakni se od foruma, al ne bih ja to baš zauvijek planirala. Vjerojatno sam vas ja prestrašila, oprosti!
    Ja sam navikla na borbu za sve u životu i vjerojatno sam očvrsnula do sada pa sam i puno direktnija.

Nadam se da ćete toliko brzo zatrudniti da nećeš morati tražiti informacije na forumu.
    Želim vam da se puno volite i da prihvaćate obje dijagnoze, kakve god bile, kao vaše zajedničke, jer je to vaša zajednička borba.

Jedna velika vibra za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Joj RuMo gdje ti je strpljenje Nemoj se ništa ljutit na mene molim te,ali mislim da ti nije dobro da se opterećuješ sa svačim šta netko kaže,šta negdje pročitaš...nije sve istina,a i ljudi gledaju različito na stvari, šta je nekome crno,drugome je sivo.
    Forumi su meni puno pomogli u mojoj borbi sa depresijom pogotovo,ali to ne znači da sam zdravo za gotovo uzimala sve šta je netko napisao.
    Jedna poznanica je slabo reagirala na klomifen,nikako da rastu folikuli i taj jedan šta je na 16dc dostigao 18mm i dobila štopericu,imala tempirani odnos i sada ima zdravu prelijepu curicu.

maca imala sam i ja 6 tempiranih odnosa u cito,sa klomifenom i ovitrelle samo nisam stavila u potpis.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nažalost borba u MPO je surova i teška i hvala Bogu da sam bila sretnica kojoj je 3. AIH uspio ali malo je onih koji dođu ovdje i nakon prvog pokusaja i otiđu. Super stvar je da su ljudi ovdje iskreni, ne kazu ono sto bi mi htjeli cuti vec ono sto je ... Misljenja sam da ti forum ne može odmoći već po pomoći da se ne osijecas sama u svemu ovome ... Na odbrojavanju vidjet ces mnoge pozitivne bete. Nije sve tako crno - ali ako je tvoj izbor ipak otici s foruma nitko te ne osuđuje, svak se nosi sa svojim problemom na svoj nacin najbolje sto zna. Želim ti svakako da što prije ugledaš plus na testu, dobru betu, otkucaje srca te finalno bebu u narucju.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

RuMo, osjećam i ja potrebu nešto napisati, prvenstveno jer vidim sebe u tvom postu, kad sam tek počela čitati forum, i prije nego sam se logirala, (kad sam shvatila da zapravo pripadam ovamo). Da, prve dane sam samo plakala, ne toliko zbog sebe koliko zbog tuđe tuge. Te prve dane sam vidjela samo tugu dok nisam shvatila da je forum informativan, neprocjenjiv u diobi iskustava i podrške, i da osim tuge, dijelimo i sreću. Najteže je prihvatiti dijagnozu, i to moram napisati-bilo koju, al kad čovjek osvijesti i prihvati-tad kreće borba. I baš u toj borbi najviše pomažu iskustva parova koji su to već prošli, da ne spominjem koliko se prijateljstava kasnije sklopilo, jer tu smo svoji među svojima, na svome, i najbolje se razumijemo. Vjerojatno ovo pišemo sve bez potrebe jer ćete baš možda u slijedećem postupku uspjeti!
    Posljednje uređivanje od BHany : 30.11.2011. at 12:55

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala Vam cure! Ma ne lljutim se ni na koga, nemojote sad to uzimat k srcu! Napustam Vas samo privremeno, dok se malo ne stabiliziram i ne ojacam u vjeri, ali tu sam i vibram za sve Vas ovjde "u pozadini", ali necu iza svakog posjeta dr-u pisati, tek kad budem imala nesto pozitivno za podijeliti! Tako sam odlucila, to ce mi bit super, a sta se pomoci tice: do sada sam samo dobila preko foruma, nista negativno, ali ipak sam se malo duboko upustila u probleme, brige, zabrinutost, i moram poslusat MM-a, jer smatram da je mozda stvarno u pravu, da sam precesto tu i sve citam njemu, a on vise ne zeli to slusat, pa se ja onda ljutim, pa ga suocavam sa - zasad - nepostojecim problemima s pitanjima poput: a otkud cemo imat toliko novaca ako bude tribalo ici po bebu u Maribor??? Mozda sam i pretjerala, ali sta je tu je... Odlazim na neko vrijeme, pa ako Bog da da imam dobre vijesti navratit cu, a moje molitve za Vas vrijede svakako, iako ne znam sta se trenutno s Vama desava... Bog zna! To je bitno! I vjerujem, da ce nas i uslisati jednog dana!
    Pozdrav! ♥

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

rumo -ako ti je tako lakse ja te razumijem , ali nam se vrati opet

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    RuMo, osjećam i ja potrebu nešto napisati, prvenstveno jer vidim sebe u tvom postu, kad sam tek počela čitati forum, i prije nego sam se logirala, (kad sam shvatila da zapravo pripadam ovamo). Da, prve dane sam samo plakala, ne toliko zbog sebe koliko zbog tuđe tuge. Te prve dane sam vidjela samo tugu dok nisam shvatila da je forum informativan, neprocjenjiv u diobi iskustava i podrške, i da osim tuge, dijelimo i sreću. Najteže je prihvatiti dijagnozu, i to moram napisati-bilo koju, al kad čovjek osvijesti i prihvati-tad kreće borba. I baš u toj borbi najviše pomažu iskustva parova koji su to već prošli, da ne spominjem koliko se prijateljstava kasnije sklopilo, jer tu smo svoji među svojima, na svome, i najbolje se razumijemo. Vjerojatno ovo pišemo sve bez potrebe jer ćete baš možda u slijedećem postupku uspjeti!
    Potpisujem u potpunosti!
    Kad smogneš snage, navrati, pa makar da te samo pozdravimo! Pozdravi TM i objasni mu da ovdje ima i puno suza sretnica, ne samo nesretnica!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

RuMo žao mi je da se tako osjećaš.
    stojim iza svega šta su ti cure napisale.ja osobno sve šta sam naučila o mpo,naučila sam iz raznih foruma,a posebno sa ovog.Sretno draga i nadam se da ćeš nam se uskoro javit sa dobrim vjestima

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

RuMo, ne brini ti puno oko novca za Maribor, jer će barem središnja Hrvatska, Primorje i Istra u nedjelju glasati protiv HDZ-a, a nadam se i šire. Za nas to konkretno znači da će koalicija mijenjati Zakon o medicinskoj oplodnji. Kad se promijeni Zakon, vi iz Dalmacije imate svemirski laboratorij u CITO-u, a smjet će nas liječiti prema suvremenim metodama i ne treba vam Maribor, tako da se barem tu možeš opustiti.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Moja betica je počela padati... Sad se samo nadam da će u par dana pasti i da bude biokemijska!
    Ne bi virovale, ali nekako sam imala filing da neće na dobro, tako da sam većim dijelom i otplakala. A i bila sam trudna tjedan dana! I to je pomak! (u skladu s onom Mao Ce Tunga : i nogom u guzicu je korak naprijed! )
    Ljubim vas sve i navijam za velike i lijepe bete!
    Vedre ti si prva na redu ~~~~~~~~~~~~~

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

maca, baš mi je žao al sviđa mi se spirit! Jesi razmišljala o lagano stimuliranom postupku? S AIH zbilja treba ogromna sreća, a dobar si kandidat, godine na mjestu. S IVF-om je dovoljna velika sreća

Za sada prvo ti želim da sama padne beta

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

maca baš mi je žao
    al stvarno bravo za spirit,bit će beta uskoro opet pozitivna i sve kako treba

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dogovorila sam preskok jedan mjesec da sve sjedne na svoje mjesto, pa ćemo onda vidjet što ćemo. Kako ja sad razmišljam, vjerojatno još jedan aih (mada znam da su šanse da upali male), onda laparoskopija i drilling pa ivf. Obzirom da mi jajnici dosta burno reagiraju (imala sam hs na klomifen+deksametazon), mislim da se dr ne želi zezati sa stimulacijom prije toga. Doduše, to su bili planovi prije ove (nadam se) biokemijske, tako da ćemo vidjeti u 1. mjesecu.
    I ja se nadam ivf-u po novom zakonu...

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Maca bas mi je žao želim ti da što prije dočekaš pravilno duplajuću betu, bitno je samo da ne odustaješ hrabrice

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajoj maco,ja sve čekam da se javiš i da nas obraduješ.tako si me sad rastužila.
    Drago mi je da već imaš plan za dalje,ali ipak šmrc....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joj maco bas mi je zao
    drzi se mila
    vedre kako si ??

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

crvenkapice,ja ti kao i svaki put nemam baš nikakve simptome.jedino me jučer glava bolila isto kao kad triban dobit pa me je to malo rastužilo,ali šta bude....prazna sam i iskreno imam neki osjećaj da neću uspit ni ovaj put.kako si mi ti?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

dobro draga za sada
    kad radis betu ?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

beta je u petak.mislila sam je i sutra vadit ali radim pa nemogu.a šta da ti kažem kad sve znaš

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Vedre, nek te osjećaj jaaako vara!
    A što se osjećaja tiče, ja sam bila toliko "uvjerena" u uspjeh inseminacije da sam otišla vaditi betu u Dugopolje i čekala nalaz u Virusa, kako bih odmah mogla skoknuti do Stefi po novu dozu Femare! A kad ono...
    Naravno da ne odustajem, sad sam još korak bliže cilju, a taj cilj je vrijedan svega!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Maco legendooooo.
    ...i naravno da nema odustajanja.ja isto ponekad izgubim i volju i snagu,ali brzo se vratim u "normalu".
    Šaljem ti pp u vezi femare

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vedre baš navijam za tvoju betu u petak, raduje me svaka trudnoća na našem forumu i svaka objavljena beta mi izmami osmjeh, ali ove od samo jednog transferiranog embrijića me posebno obraduju
    maco super si, drži se i neka ti već slijedeći postupak donese bebaća
    Posljednje uređivanje od venddy : 01.12.2011. at 09:18

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala ti Venddy, i ja tebi želim ono što si poželjela u potpisu.
    Žao mi je što ti Cito nije ostvario tu želju, ali jaka si i uporna i vjerujem da nagrada slijedi.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

o Venndy draga srce si .Kako si ti ovih dana.jeli planirate uskoro u novi postupak?
    Maco kako si mi ti danas?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bolno. Imam filing da će ova M bit vesela...
    Kako si ti, koka. Nabrijano pretpostavljam, još malo pa trenutak istine kako ga ja "od milja" zovem...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

maco, mislim na tebe i držim ti fige da što lakše prođeš kroz ovo.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jelena
    Planiraš li ti s novim zakonom put Grada pod Marjanom, voljela bih te upoznati ako se ukaže prilika...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma ništa mi ne govori.luda sam ova 2 dana.ludaaaa.
    ovih zadnjih 4-5 dana do bete su mi najgoriii.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ništa mi ne moraš govoriti, poznato mi je to ludilo...
    Još malo draga, a ja ti ~~~~~~~~~~~~ od srca za najljepši Božićni dar

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vedre i Crvenkapice sretno s betom

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena
    Planiraš li ti s novim zakonom put Grada pod Marjanom, voljela bih te upoznati ako se ukaže prilika...
    Snimam, snimam
    Ako se do promjene zakona nešto ne riješi i ako budem još tako uspješno stanice producirala, razmišljam ozbiljno.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Vedre, mislim na tebe i držim fige na svim ekstremitetima za veeeliku betu! ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jelena, neka ti 2012. bude dobitna, ako prije ne uleti jedno blagdansko iznenađenje

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

drage moje,hvala na vibrama,ali nažalost ni ovaj put ništa.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Žao mi je Vedre, baš mi je žao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •