kapice ti si trudnica i nema druge. Jedva čekam tvoju brojku sutra.![]()
kapice ti si trudnica i nema druge. Jedva čekam tvoju brojku sutra.![]()
crvenkapice za veliku betu i potpuni presatnak smeđarenja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od venddy : 05.12.2011. at 09:22
crvenkapice stalno mislin na tebe.~~~~~~~~~~~za veeeliku betu i javi nam se što prije.![]()
Nije me bilo dugo a vijesti kao u priči...
Crvenkapice iz srca vibriram za današnju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vedre i Peugeot 206 žao mi je
Slave![]()
..crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
...znala sam, imala sam neki filing da si trudna, cestitam draga i cuvaj se sada......
toooo crvenkapice.cilo jutro sam na forumu i čekam te.bravooooooo.četitam od srca.
crvenkapice juhuuuuuuuuuu superrrrrrr![]()
12 dpt, to je super, moja je čini mi se 11 dpt (a jesam izdržala,ha) bila 232!!
ma to je super beta.plašljivice jedna mala![]()
tako si me obradovala,nemaš pojma.iako sam znala ali ipak volim vidit brojke.
Čestitam!!! Beta je više nego dobra![]()
joj crvenkapice neopisivo mi je drago,jer i ja te znam sa jednoga foruma gdje smo godinama provele i napokon evo nas trudnice![]()
Crvenkapice![]()
![]()
![]()
, beta ti je mrak!!!
Čestitam odi želim ti da odsad samo uživaš u blaženom stanju!
Imam filing da je više od pola foruma željno iščekivalo tvoju lipu betu
crvenkapiceeeee ajmeeenemaš pojma kako mi je drago....pa to je super beta...moja je malo veća od tvoje bila 15dnt
jooooj super, super
crvenkapice, presretna sam zbog tebe!!!
Bravo draga!!!
crvenkapice cestitam draga tebi i tm od srca,tako mi je drago za vas![]()
je lipo stavit betu u potpis,crvenkapice uživajte,ne strahuj više ništa dovoljno si se namučila![]()
cure moje drage, sto godina me nije bilo, u međuvremenu i moj sinčić napunio godinu dana, danas se ulogiram da vas malo ćirnem kad ono:
Crvenkapica trudna!!!Neka to bude mirna, spokojna trudnoća, uživaj u svakom danu!
Često mislim na vas, na Blekonju koja ima presladak avatar, na Pinky, denny, Rozaliju, Matto, aleksandraj..
Danas sam saznala da je trudna i moja prijateljica u 40.godini, 6. postupak, prvi kod dr.Poljaka i presretna sam jer već 18 godani čekaju taj plus!!!
Kapice moja draga od srca čestitam tebi i TM i želim ti školsku trudnoću do kraja. Baš si me obradovala, volim kada drage veteranke objave lijepu betu.
goa puno poljubaca šaljem tebi i tvom malom dečkiću.
I da volim kada čujem da žene u 40 imaju uspjeha jer i ja polaganini se približavam 40 i razmišljam o drugoj bebici. Ovaj put opet gremo put Splita, nadam se negdje u proljeće ili krajem ljeta da opet pokušamo u CITU.
Veliki poljubac tvojoj Jeleni i uopće ne sumnjam da će imati bracu ili seku ili oboje!! Čekaj, i jedna Tamara se spominjala, zar ne?
Veliki poljubac tvojoj Jeleni i uopće ne sumnjam da će imati bracu ili seku ili oboje!! Čekaj, i jedna Tamara se spominjala, zar ne?<br>
ooo goa draga, ne znam hoćeš mi virovat,ali danas sam te se sjetila kao i svih mojih "starih" forumašica (nove - bez uvrede) i pitala se što je s vama, kad se samo sitim one tvoje muke s utrogestanima
ko da je jučer bilo, a bebač već godinu napunio....uh starimo...
draga moja tvoj avatar je isto predivan, kako je sjadak mačak mali, evo i mi za 20-tak dana punimo godinu....mislim i ja na sve vas i baš sam se zaželila jedne kavice
p.s. i nama se već motaju po glavi "nove pobjede" u Cita, tko zna možda se opet nađemo "u isto vrijeme, na istom mjestu"
poljubac svima
i kapice čestitam još jednom
Cure, oprostite na upadu. Svratite malo i na ovu stranicu:
http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA
Sretno svima!
crvenkapice di si.jel odmaraš![]()
Kapice ~~~~~~~~~~~~~~~ za astronomsku betu danas![]()
crvenkapice mislim na tebe.iza veeeeeliku betu danas.uživaj u ovim danima i u svakom sljedećem.zaslužili ste.pozzz tebi i TM.kissss
Maco kako si ti?ja sam se već jučer dogovorila sa dr i 1.mj. je naš.
vedre 1.mj pa to je odlicno sad ce to brzo
moja beta je danas 950![]()
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 07.12.2011. at 11:51
crvenkapice to je super beta.extra duplanje.bravo draga.sritna sam zbog tebe.joj koji prekrasni Božić.
a ja naravno da idem u 1.mj.nema čekanja.blagdani će mi sada dobro doći za obitelj,prijatelje i totalno opuštanje...skupit još veću snagu i idemoooo.
Crvenkapice![]()
, to je ta astronomska beta!
Čestitam vam draga od![]()
Sad te mogu i službeno maknut iz potpisa, trudnice naša![]()
Bravo Crvenkapice, sve se poslozilo, kakav ce ovo Bozić biti! A tek slijedeći !!!!
Evo i ja malo da uskočim sa čestitkama - Draga Crvenkapice čestitam ti od srca i neka ti sve bude školski.
Iako vas tu i tamo čitam, još se nemam volje javljat jer ovog puta nikako doć sebi od negativne bete od prije misec dana. Ovaj put me pošteno pere depresija al sad mi je Crvenkapica koliko - toliko poboljšala raspoloženje. Lip pozdrav svima!!!
peugeot
mora jednom uspjet , ovaj put sam govorila muzu ne mogu vise ovo izdrzat treba se okrenut ka posvajanju poludit cu vise
i od 3 stim. ivf sa uvijek 3 vracena 8st. embrija ja uspijem sa sekun. ivf
i to sve mi se cini da se onaj malac 4 st. uvatio (imali smo 8st i 4st )
Crvenkapice![]()
![]()