Stranica 28 od 116 PrviPrvi ... 1826272829303878 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Draga RuMo da pitaš gin to pitanje rekao bi ti gotovo ništa nije sigurno,tebi je bila prva stimulacija,nije svima ženama isto,meni od 4AIH i 4 tempir. odnosa sve sa klomifenom nikada nije pala veličina folik. u isti dan ciklusa,odnosno injekcija Ovitrelle ili da kažem ovulacija. Meni to uvijek šaralo po ciklusu, a možda tako ne bi bilo da nije inducirana ovulacija.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Drage moje,želim vam svima sretnu Novu Godinu,puno smijeha a malo stresa.....i da vam se ostvari vaša želja

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

drage moje i ja vam od srca želim da ova Nova donese puuuuuuuno + i pozitivnih beta!!!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 01.01.2012. at 21:08

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i da sjetih se zna li netko je li nea rodila?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sretna vam Nova 2012 i neka nam donese sto vise bebica!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

crvenkapice kako si mi ti?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nova sam na vašem forumu,ali vas dugo pratim,prvo svima česitam Božić i Novu 2012 godinu,da u toj novoj godini sve završimo u rodilištu. Što reći za mene i moga muža,8 godina braka ili mraka,moj fsh je 16,AMH 3.74(prije godine dana),borim se sa niskim šećerom,36 godina,liječnici migovore da imam stare jajnike za djecu,a povrh svega muž ima astenospermiju(21% sporo pokretnih,75% mrtvih),iza sebe imam jeadn pokušaj ciljnog odnosa sa klomifenom poslije kojeg sam imala samo jednu jajnu stanicu,spremam se za IVF.Ne gubim nade da ću jednog dana biti majka.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a vedre moja uvijek pita za mene
    dobro sam draga, hvala Bogu, bili smo juce na uzv , sve je u redu , danas smo 8+4 tt.
    kako si ti ? kad startas opet

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

kapice drago mi je da je sve u redu.samo polako.znam da se nikad nemožemo opustit do kraja.drago mi je da je krvarenje prestalo.
    ja ti zadnju pilulu pijem 15.01.i onda čekam da dobijem i krećem punom parom.jedva čekam da krenem.puna sam pozitive.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

NJOFRA dobrodošla i da nam što prije zatrudniš.kažeš da se spremate na ivf jeli u cito ili...???koristite li kakve vitamine....Slobodno pitaj sve šta te zanima.znaj da nisi sama.a ovaj forum će ti zaista puno pomoći.POZZZZ

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Maco, pa dobro di si ti.koliko to slaviš Novu Godinu.ajde otrizni se i javi se da malo probudimo ovaj cito forum.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jao Vedre, što da ti kažem, 35 dc, test -, bolucka već danima, a nikako da krene... Zna ona da sam ja nestrpljiva krenit dalje pa me malo cima!
    Još ćemo i zajedno odbrojavati, kako je krenilo!
    Kapice šaljem tebi i tvojoj mrvici, aj nabaci neki ticker u potpis, da vas možemo pratit!
    Njofra dobrodošla i čim prije otišla na trudnički pdf!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajoj maco...znam kako ti je.nemoj da te to toliko iznervira.šta ćeš....priroda je jača.šaljem ti ~~~~~~~~da vještica stigne što prije.i ja sam više nestrpljiva

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo maco ticker

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Baš je iiipi!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

joj kapice ticker je sladak.pa zar je već toliko prošlo.super.drago mi je da je sve u redu.pozzz

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Baš je iiipi!
    potpis

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje, sretna Nova Godina svima i da sto prije sve zavrsimo sa svojim bebicama u ruci!
    Nisam se javljala neko vrijeme, ali eto danas opet nekakva pitanja u mojoj glavi, koja moram postaviti BAS VAMA, jer nikom drugom ne vjerujem, i trebam brz i pouzdan odgovor:

1) Nakon AIH kazu da treba "ponovit odnos s muzem" (jedni kazu ujutro, a drugi uvecer (znaci dan nakon AIH...) Sta sad vjerovat? Ujutro ili uvecer? Ja mislim, da do veceri moze onom jajascu vec isteci "rok"... Sta mislite o tome? Kako je Vama savjetovano, jer me ta dilema malo zbunjuje, a vazno bi bilo da znam...

2) Utrogestan: kod prvog AIH gurkala sam samo dol 3*1 perlicu... Sad cujem: na dan ponovljenog odnosa: popiti! Ali zasto? Je li to stvarno nuzno? Je li to zato da se ne mijesa sa sjemenom tamo doli?

Eto, ja uvik doletim na kratko ali konkretno, no to ne znaci da Vas povremeno ne pratim... Uvik sam tu, i uvik mislim na Vas i drzim fige svima (i starima, i novima (na forumu))...

Kako je nasa crvenkapica? Je li sve o.k.?
    Vedre, sta ima novoga kod Tebe?
    Kako si Klara?
    Kako ste sve druge cure koje sad ne mogu tu nabrajat jer ce me "izbacit iz igre"?

Sretno svima, i znajte da ja vadim za 2 tjedna betu i trebam sve Vase vibre i molitve!

Pozdrav od Vase RuMo ♥

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hej RuMo, znači 2. Aih je iza tebe!? Kako si ovaj put reagirala na Femaru, koji dc je bio Aih?
    Da ti odgovorim na pitanja. Meni je dr reka utvrditi gradivo dan nakon Aih. Prvi put smo bili poslušni, a drugi put smo utvrđivali gradivo i isto popodne jer sam negdje čitala kako je vijek obrađenih spermija puno kraći (mislim da je bilo riječ o nekih 10-12 h ali ne uzimaj me za rič) od običnih pa da pokrijemo i to. Što se utrića tiče, da, kad imaš odnos, tribalo bi tu dozu popiti. Pretpostavljam zato da sjeme ne razrijedi utrić, da se ne ispere ta divna bila smjesa

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Maco, hvala na odgovoru! Kako si?
    Evo, u mene Femara napravila isto, sta i prosli misec: isto liva strana, 1 folikul... AIH je bila na 16. dc.
    I ja sam cula nesto, da bi tribalo isto popodne ponoviti odnos, samo sta neki kazu, da se ne stignu novi spermici proizvest za tako kratko vrijeme... Meni prosli put rekli, da ponovimo ujutro (iduci dan), a jucer kazu, da bi to tribali danas uvecer... Mi smo se vec stigli posvadjat oko toga, i vec je 11 sati, a od jutarnjeg nista...
    Do kud si Ti dosla s projectom? Jesi sad u nekom postupku?
    Nama je plan jos 1 AIH, ako ovaj ne uspije, a rezultat nakon obrade bio je cak i losiji od proslog: 12 milijuna i 60% pokretnih... Dr kaze, da nije lose, da sam dobila oko 8 milijuna dobrih spermija, pa cemo vidit za 2 tjedna...
    Da bar uspije, bilo bi superdobro!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

RuMO samo ti i ujutro i navečer i sve će bit ok.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Od viška glava ne boli
    Ja još čekam M pa krećem sa Femarom i inseminacijom, sve po starom.
    Drzim fige

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    RuMO samo ti i ujutro i navečer i sve će bit ok.
    Evo, taman obavili "jutarnju" lekciju oko 11.45... :D Sad cu morat izvest neki trbusni ples, da bi i veceras uspjeli... :D

Kako si mi Vedre? Di si Ti zapela? Jesi u postupku? Pozdrav!

Maco, sretno s Femarom i novim AIH...

(Cure, ja sam tako skepticna... Nazalost... Sve mi se mota po glavi kako ne mogu vjerovat kako kroz onu cjevcicu iz sprice moze za sekundu ubrizgati se sjeme, a da ne ostane u cijevi... Jesam opet paranoicna, jel tako?)

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

RuMo nego kako nego u sekundi ne brini, u dobrim si rukama,meni su u cito napravili punkciju u roku keks i opet je uspilo,a na firule je trajalo najmanje 10min pa nije uspilo.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bravo RuMo,samo tako nastavi.
    ja sam trenutno na antibebi.zadnja mi je 15.01.pa tada čekam da dobijem i krećem sa femarom 2dc.jedva čekam

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bok cure, imam jedno pitanje... S obzirom da MM ima oligoasthenoteratozoospermiju,sinoc smo "obavili posao" a sad mi na LH trakicama stoji da je ovulacija, jel rano s obzirom na dijagnozu opet veceras na posao,il da sutra to obavimo da se spermici nakupe?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

anaši najbolje je čim vidiš na LH drugu tamnu crticu odmah imat odnos,ja ne bih čekala sutra,pa sutra možete opet

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Klara hvala ti na odgovoru, danas sam opet radila LH test i danas je crtica jako tamnija,dakle veceras na posao

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima,

evo da se i ja uključim kako nakon što vas već dugo pratim.
    Bila sam u 12 mj na IVF (Cito) koji nažalost nije uspio pa se sada spremam za sekundarni od smrznutih js.

Da li mi može netko tko je to prošao informirati što treba kod sekundarnog i kako sve to izgleda...neka vaša iskustva...savjeti

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

anaši dobro utvrdi gradivo.sretno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sunčica dobro došla i da nam što prije zatrudniš.samo se ti drži ovog foruma i naučit ćeš više nego kod bilo kojeg doktora.A za sekundarni će ti se javit naša nova trudnica crvenkapica ili već bilo koja druga cura koja je to prošla.šta god te zanima samo pitaj.pozzzz

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala Vedre, veceras utvrdjujemo lekciju,iskreno ne nadam se previse,sljedeci tjedan kod Poljaka po terapiju i cekam mengu pa krecem

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    sunčica dobro došla i da nam što prije zatrudniš.samo se ti drži ovog foruma i naučit ćeš više nego kod bilo kojeg doktora.A za sekundarni će ti se javit naša nova trudnica crvenkapica ili već bilo koja druga cura koja je to prošla.šta god te zanima samo pitaj.pozzzz
    Hvala vedre, nažalost prisiljene smo se informirati na sve strane kad nam doktori informacije daju na kapaljku. Puno je lakše kad znaš što te sve čeka ali koliko god bila spremna uvjek se nađe nešto novo . Ono šta mene zanima ako mi može crvenkapica ili neka druga cura odgovoriti je da li se još nešto prima osim utića kada je sekundarni, da li se prima bilo kakva injekcije i ako da koja i kada. Kakva je praksa kod dr. P.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sunčica,ja kako se sjećam mislim da crvenkapica nije dobila nikakvu inekciju.sjećam se samo da je dobila na čuvanje 2 mrvice 8st i 4st.
    nemaš dovoljno poruka pa nemožeš napisat pp,pa ću joj se ja javit da ti se javi.ok.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj :sunčica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vedre, nažalost prisiljene smo se informirati na sve strane kad nam doktori informacije daju na kapaljku. Puno je lakše kad znaš što te sve čeka ali koliko god bila spremna uvjek se nađe nešto novo . Ono šta mene zanima ako mi može crvenkapica ili neka druga cura odgovoriti je da li se još nešto prima osim utića kada je sekundarni, da li se prima bilo kakva injekcije i ako da koja i kada. Kakva je praksa kod dr. P.
    Ja sam u sekundarnom dobila Ovitrelle ,dva Choragona nakon transfera i naravno utrogestane..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj :sunčica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,

evo da se i ja uključim kako nakon što vas već dugo pratim.
    Bila sam u 12 mj na IVF (Cito) koji nažalost nije uspio pa se sada spremam za sekundarni od smrznutih js.

Da li mi može netko tko je to prošao informirati što treba kod sekundarnog i kako sve to izgleda...neka vaša iskustva...savjeti
    dobro dosla
    ja sam prosla jedan sek. ivf i evo trudna u tom postupku
    ne znam koji dan ciklusa ides na 1. folikulometriju sta ti je rekao dr. kad da dođes ? ugl. otici ces na par folikulometrija , ja sam bila 3x cini mi se, onda kad bude vrijeme ovulacije doci ces na odmrzavanje js , ti i ne trebas ali muz tvoj daje spremu, to je to , ond avas sutradan zovu da vam jave jesu li se odmrzle i kad je transfer , nema lijekova osim ako ces primit stopericu , i to kako ko, ja jesam , utrogestane uzimas od odmrzavanja pa na dalje, sve ce ti dr. reci ne brini , samo kad krenes na 1. folikulometriju to ce ici
    imas temu gdje smo pisali o odmrzavanju js http://forum.roda.hr/threads/58067-T...-jajne-stanice

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala vam na informacijama...joj crvenkapica daješ mi nade, nadam se da ću i meni biti uspješno. Zato se želim što bolje informirati. Čitala sam taj forum o odmrzavanju i sva sam se sledila od straha. Tako me strah za njihovo odleđivanje i da li će se oploditi. Imam ih samo 6.
    Kako to misliš ako ćeš primiti štopericu???, to on odredi ili o čemu ovisi??? Ja se užasavam injekcija tako da ne želim niti jednu ako nije 100% nužno.
    Još jedno pitanjce...nakon koliko vremena ste išle na sekundarni, je li dovoljno da prođe jedan ciklus ili bi bilo bolje još počekati?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sunčica, ja sam imala samo 2 js i obje se oplodile i primile cak , samo sto je jedna prestala se razvijat a druga napreduje super,
    stopericu netko dobije netko ne, ja nisam trebala ali sam na kraju dobila, mislim da je bolje ako je dobijes da ovulacija ne pobjegne, kuzis
    nemas se sta bojati stoperice to je tako tanka igla macji kasalj naspram drugih inekcija
    oni u cita znaju sta rade ne brini , ne uzimas lijekove pa mozes odmah u akciju ako dr. veli da mozes , kad kreces nisi napisala, koji ti je dc? obavezno pij ciklu i jedi zbog boljeg endometrija,
    ajde pisat cemo tamo na onoj temi sto te god zanima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    sunčica, ja sam imala samo 2 js i obje se oplodile i primile cak , samo sto je jedna prestala se razvijat a druga napreduje super,
    stopericu netko dobije netko ne, ja nisam trebala ali sam na kraju dobila, mislim da je bolje ako je dobijes da ovulacija ne pobjegne, kuzis
    nemas se sta bojati stoperice to je tako tanka igla macji kasalj naspram drugih inekcija
    oni u cita znaju sta rade ne brini , ne uzimas lijekove pa mozes odmah u akciju ako dr. veli da mozes , kad kreces nisi napisala, koji ti je dc? obavezno pij ciklu i jedi zbog boljeg endometrija,
    ajde pisat cemo tamo na onoj temi sto te god zanima
    prebacuje se na drugu temu, sretno svima

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

drage moje evo samo da vam javim da sam 05.01. 11 dana prije termina rodila malu curicu Emu( 3,53 kg i 49 cm). beba je super zdrava i super napreduje.
    početak poroda je krenia idealno došla u bolnicu sa 6 prstiju otvorena i lako podnošljivim trudovima....al u rađaoni mi dali dripa nemam pojma koliko, trudovi me počeli rasturat, malecka se nije spustila i nakon nekoliko sati završila sam na carski...

al eto hvala Bogu sve je dobro završilo, sad smo doma i navikavamo se jedna na drugu....

svima vama od srca želim ovakve trenutke što prije

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cestitam slava na curici prelijepog imena
    uzivajte sada , pusa

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

slava, čestitam i šaljem veeliki poljubac za malenu curicu.uživajte

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Slava77 čestitam na malenoj curici
    ajoj kao da je jučer bila tvoja beta a ti već rodila
    I Emici se žurilo na upoznavanje,uživajte i mazite se puuno...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Slava77 čestitam na malenoj curici
    ajoj kao da je jučer bila tvoja beta a ti već rodila
    I Emici se žurilo na upoznavanje,uživajte i mazite se puuno...
    X čestitam slava77

ja ću opet ponoviti pitanje zna li tko šta je sa neom

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Slava77 čestitam na savršenoj djevojčici! Uživajte i mazite se...
    Blekonja, koliko ja vidim, Nea se nije još javila nigdje, nadam se zato što ne stiže od svojeg malog čuda...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

slava uživajte u curici

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

pozdrav svima
    zanima me kad se ide na AIH u Cito moraju li se folikulometrije raditi svaki put kod njih ili mi ih moze raditi moj ginekolog jer nisam bas blizu splita pa bi trebala puno puta voziti, a to mi neodgovara?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dobrodošla na pravu temu
    Kopiram svoj odgovor sa teme gdje si prvo postavila pitanje, pa neka se druge Citašice nadovežu.
    Salvija, Cito ti je na temi Potpomognuta u St, pa možeš tamo pitati sve što te zanima. Aih je 1000 kn skupa sa folikulometrijama. Vjerujem da bi u dogovoru sa dr mogla odraditi 1-2 fm kod svog dr (moj savjet, uvijek traži slikice sa uzv), a zadnju kod njih, ali to je sve stvar dogovora sa dr.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

RuMo, gdje si nam se skrila, ima li što novog kod tebe? Ako se ne varam, ovih dana vadiš betu!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

RuMO di si?Ja kako se sjećam beta je tribala bit 20.01. ili ???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •