Shadow2 prvotno napisa
Neznam kako da pocnem.. Nova sam na ovom forumu.. Naime bila sam vise puta, ali uglavnom kad bi imala neki problem iscitavala bi da vidim o cemu se radi,i kako si mogu pomoci... Ali prvi put prosle godine,malo opseznije.. Naime bila sam na svom prvom u Austriji.. I nakon transfera lezim u hotelu,upisujem pojmove koji me zanimAju... I izlazi mi nick ( uz pojam visok fsh)od Crvenkapice 77, i vidim imamo sl.problem,negdje smo po godinama, iz istog smo grada( ja sam tu uvijek ko cosa nostra)i krenem ja citati i naravno usporedjivati svoju i njenu situaciju... Medjutim desi se nesto... Sto je vise citam ne usporedjujem je s sobom.. Dozivljavam je kao osobu, a ne kao neki nick crvenkapica.. Osjetim u svakom njenom pitanju, odgovoru... Strah,neizvjesnost, brigu, nadu,zelju,nemoc...i tisucu osjecaja koje sigurno ima svaka od nas,nekad vise nekad manje... I tako lezim ja u hotelu preplasena,i sta dulje iscitavam sve u vezi nje.. Zaboravljam na svoj strah,neizvjesnost... I nekako mi dodje da zagrilim tu crvenkapicu, i kazem; ma ne brini,sve ce biti uredu...nemoj gubit nadu.. Bit ces mama i prije nego sta mislis!! I sve ovo vrijeme, izbjegavala sam dolazit na forum( jer sam upala u neku svoju letargiju)cirnila bi svako malo da vidim, sta se desava s " malom" crvenkapicom.. Cak mi je doslo jednom nisam imal vrimena citat,da ostavim poruku onako... Ma jel trudna crvenkapica.?!I eto moja Crvenkapice,iako te nisam zagrlila i utjesila...ni napisala ti to prije...neizmjerno mi je drago sto ti se ostvarila svima nama najveca zelja, da ces postati
MAMA!! Cestitam jos jednom!