Ma čujte ja vjerujem da svaka medalja ima dvije strane pa vjerujem da ima svakakvih iskustava s obe strane. Prošla sam hsg lani na firule i sestra na odjelu je bila strašna ali ja imam sposobnost ignoriranja takvih tako da me ne dira puno njihovo ponašanje dok sam nakon laparoskopije kod dr.B bila mažena i pažena 5 dana, nemam rijeći za postupanje čak je dok zvao preko vikenda da se raspita kako sam a sa sestrama krenem fino i tako i dobijem nazad. Moja sumještanka je bila u cita i imala je grozno iskustvo, 9 mjeseci joj je davao klomifen i slao na ciljani i žena dobije polip da nekažem da se nisam mogla načudit da je toliko dugo drži na klomifenu a žena skoro 40god. Kažem ima svakakvih iskustava....

ja sam iz metkovica dolazila u 8 sati ujutro a dolazila na red u 13
mislim da vam to sve govori o organizaciji,a sto se tice naseg dragog Cita tamo bi se preselila i sve im pare ostavila samo da ih imam
oni su ZAKON
poceo me bolit stomak,bas ono kao pred necu to izgovorit
pa tek je 6dan ma kad ti kazem mi smo ti buduce trudnice
vibram za sve cure i molim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
blagosovi ih ogromnim ß,a za nas koji nismo iz Splita malo nas pospi svojim blagosovom
.Svim malim i velikim Splicanima sretan sv Duje!
.
- baš sam nafilana hormonima), ali nema veze, nadam se da mi više neće trebati stimulacija