Stranica 30 od 116 PrviPrvi ... 2028293031324080 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav svim forumašicama...
    tek sam se registrovala, ali i tek se uključila u išćitavanje RODE...ja sam iz BIH, planirala sam ići u polikliniku Cito...ugl, imala sam endometriozu, koja je uspješno operisana, ostala oba jajnika zdrava...jajovodi bili prohodni do unazad par mj. Međutim, nemarom moje dr.koja me nikada nije poslala da radim vag.briseve, odavno sam vukla ureaplasmu, i vjerovatno zbog te beštije i upala jajovodi se začepili...za vrijeme laparoskopije odrađeno i propuhivanje ( ovo ukratko objašnjavam šta mi je problem). doktorica kod koje sam išla, odmah je predlagala vantjelesnu, ali nakon što je dosta prousta imala, odlučila sam promijeniti dr.i rado išla u Cito...koliko vidim, ugl.sve imate pozitivna iskustva sa njima. sad pijem terapiju da izliječimo te bakterije.
    moje pitanje bi glasilo: da li u poliklinici Cito prihvataju svježe urađene nalaze, ali iz drugih poliklinika, jer bi mi strašno teško bilo stalno dolaziti u Split da radim ove obične nalaze?
    mogu li dobiti vaše mišljenje, da li inseminacija ima svrhe, ako je jedan jajovod začepljen? sve ostalo je uredu, i spermiogram, i ovulacije i menstruacije, al nikako da ostanem trudna

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

VEDRE, evo me, imala 3. AIH u ponedjeljak, nakon sta u subotu nisam ni isla na uzv, nego je Dr P. izracunao, da otprilike u sub navecer ce folikul biti dovoljno velik za stopericu. Dogovorili smo se, da napravim doma LH test, pa kako nije pokazao ono sta sam cekala, ipak sam morala dati tu stopericu i u pon. je bila insem. No, nazalost otkako radimo AIH (ovo je bila treca, zaredom...), prvi rezultat spermograma je bio najbolji, drugi losiji, a ovaj pak katastrofa!!! Nakon pripreme dobila sam samo 62% od 3 milijuna, jer od 2,3 mL ostalo je 0,6 mL nakon obrade sjemena... Kazu da ima puno leukocita i bakterija, znaci upala neka je u djiru, a posto MM ima kronicnu upalu prostate (pa je vjerojatno sada opet aktivna...) tako su i rezultati losi... Dr je rekao ako ne uspije ni ovaj put, napravit cemo pauzu u pokusavanju, dok MM ne popije antibiotike, napravi briseve i spermokulturu, pa cemo vidjeti kada i kako dalje... Ja bi jos htjela pokusavati sa AIH, mozda tamo od proljeca a ako sad nije uspjelo (sta bi stvarno bilo cudo nad cudesima...) onda cu u naredna 2 miseca pokusat jos malo smrsaviti, proci neke lagane detoksikacije tijela sa cajevima, limunom, suvim smokvama :D itd., pa idemo dalje u borbu! (Inace IVF smo prebacili na 9. misec, ako jos nisam rekla, a mozda i jesam...) Dr kaze, da bi za mene bilo bolje, da uspijemo ovako, sa AIH...
    No ipak cu ova 2 tjedna odmorit, i 2 dana poslije svog 31. rodjendana vadim betu, pa sta Bog da... Bitno da sam dusevno o.k., prvu insem. sam podnijela najteze, drugu malo blaze, jer me nije puno bilo briga, a neki kazu da je tajna u tome, da ne mozgas nonstop o tome "hoce li ovaj put ili jos uvik nista...", a sad sam malo (ali samo malo) upala onaj dan u paniku, kad sam izasla iz CITA i isla prema muzu u autu nisam se mogla suzdrzati da ne zaplacem... Pa smo se tako grlili neko vrime, kad je on reko: "Sve ce bit u redu! Satrat cu je ja (prostatu, upalu...) ovaj put!" :D I to me nasmijalo, pa smo isli kupit uvin caj na tone, i vrbovicu koja mu je jednom prilikom vec pomogla, kad je u 9. misecu (lani) imao dobar spermogram, pa smo skuzili, da je onda pio par mjeseci vrbovicu...)
    ...Citala sam jucer i o Bioastinu... Kad potrosimo sav E Vit od 400 IU, mozda mu uzmem i taj Bioastin kad ga tako hvale...
    Uhh, kolko sam napisala! Sorry, ako nekom smeta, ali to je sad cjelokupna moja prica an bloc!
    Sretno svima i javljajte se, tko kako stoji trenutacno?
    Kako ste psihicki? Jel kome tesko? Ajmo pisat, da si olaksamo!!! Nemojte doma plakat same, tu smo jedne za druge!

Sretno i pozdrav svim buducim mamama!!!

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mostarka, dobro nam dosla i da sta prije ostanes trudna i mozes na zabavnije forume! :D
    CITO je prva liga, tu ces biti u najboljim rukama, i slobodno Ti donesi nalaze koje imas, ne moras raditi u Splitu, samo obavi sve i naruci se kod Dr-a P. ili kojeg god odaberes!
    Za pitanje o insem. najbolje Ti je popricati sa Dr-om u CITU, i nemoj nikada gubit nadu, niti uvijek misliti o tome, kako je jedan jajovod zacepljen, jer nikad se ne zna sta Bog planira za Vas, pa je u moje jedne prijateljice koja je imala oba zacepljena (!!!) za vrijeme pripreme za vantjelesnu nekim cudom ostala trudna, kad je dosla na pregled za IVF (vantjelesnu) dr vidi bebu unutri! Eto! Cuda se dogadjaju svaki dan, pokusavajte spontano i dalje, kad su rezultati dobri, a isto se javi Dr-u P. u CITO, on ce Ti uliti dodatnu nadu, mnogima od nas pomaze puno sa svojim pozitivnim pristupom!
    Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cure moje da vam javim

Ja sam u Četvrtak naveče dobila trudove u 24.tt:Dobila tokolizu i sva čuda ali nažalost ništa nije pomoglo,moj sin se rodio u šest ujutro.Srce mu je kucalo,ali nije preživio. Još ništa nisam svjesna togaq da me više nikada neće lupnuti.
    Ne mogu više pisati boli ko ništa do sada.sve vas volim.
    Matto tebi i aleksandru

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ajme draga Inaa,nemam riječi da opišem tugu koju sad osjećam za tebe.....

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

plačem i ne mogu stati....
    draga inaa, grlim te i ne znam što reći,
    za tu bol nema riječi utjehe
    naprosto sam se okamenila od šoka...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    isto

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

inaa, žao mi je strašno, strašno... ne znam što reći... držite se...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Inaa nemam rijeci...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

grozno, strasno,

draga inaa drzi se , nemam rijeci u soku sam, jako mi je zao ...

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj RuMo prvotno napisa Vidi poruku
    Mostarka, dobro nam dosla i da sta prije ostanes trudna i mozes na zabavnije forume! :D
    CITO je prva liga, tu ces biti u najboljim rukama, i slobodno Ti donesi nalaze koje imas, ne moras raditi u Splitu, samo obavi sve i naruci se kod Dr-a P. ili kojeg god odaberes!
    Za pitanje o insem. najbolje Ti je popricati sa Dr-om u CITU, i nemoj nikada gubit nadu, niti uvijek misliti o tome, kako je jedan jajovod zacepljen, jer nikad se ne zna sta Bog planira za Vas, pa je u moje jedne prijateljice koja je imala oba zacepljena (!!!) za vrijeme pripreme za vantjelesnu nekim cudom ostala trudna, kad je dosla na pregled za IVF (vantjelesnu) dr vidi bebu unutri! Eto! Cuda se dogadjaju svaki dan, pokusavajte spontano i dalje, kad su rezultati dobri, a isto se javi Dr-u P. u CITO, on ce Ti uliti dodatnu nadu, mnogima od nas pomaze puno sa svojim pozitivnim pristupom!
    Sretno!
    rumo, hvala puno na odgovoru. bas mi je drago da su tako pozitivna mišljenja o poliklinici cito...čim mi budu gotovi svi nalazi idem kod dr. poljaka. samo za njega znam. a ako ima koji još tamo, da je dobar kao on, rado ću vas poslušati i naručiti se kod njega.
    malo sam sva zbunjena i utucena, a borba tek predstoji...nadam se da ću biti bolja, nakon pregleda i nadam se i boljih vijesti, nego što ima moja dr. u Mostaru.
    velika pusa za sve

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Inaa..strasno..nemogu ni zamislit kako ti je... Drzi se...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Inaa

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Inaa, prestrašno, prebolno ...kada sam pročitala tvoj post došlo mi da vrištim, zašto toliko nepradve kod nas MPO-ovki, čini mi se da se takve stvari redovno dešavaju nama koje krvavo dolazimo do trudnoća! O Bože zašto i do kada više???

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ajme Inaa...oblio me hladan znoj...ne mogu shvatiti zašto se takve stvari događaju niti pronaći riječi koje bi te imalo utješile...mogu samo reći žao mi je, žao mi je, žao mi je... A

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zaboravih vas upitati, koliko košta pregled u poliklinici Cito?
    gledala sam cjenik na web-u, ali nisam vidjela koliko je obični pregled?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Inaa šaljem ti sve zagrljaje koje mogu dati, stisni se i prepusti
    a ja ću za tebe malo psovati i lupati nogama
    o draga zašto se to nama mora dešavati

drž se

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj inaa prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje da vam javim

Ja sam u Četvrtak naveče dobila trudove u 24.tt:Dobila tokolizu i sva čuda ali nažalost ništa nije pomoglo,moj sin se rodio u šest ujutro.Srce mu je kucalo,ali nije preživio. Još ništa nisam svjesna togaq da me više nikada neće lupnuti.
    Ne mogu više pisati boli ko ništa do sada.sve vas volim.
    Matto tebi i aleksandru
    ajme meni moja inaa
    moja iskrena sućut
    strašno nešto
    ne mogu ni zamisliti tvoju bol

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

oooo moj dragi Bože strašno, strašno, plačem s tobom!!!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

inaa, strašno mi je žao
    neopisiva bol koju je teško i zamisliti

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

inaa žao mi je.strašno mi je žao.

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

...Sta rec, kad je sve receno prije mene... Inaa - drzi se!
    Iako je lako govoriti utjesne rijeci, sigurno je tesko prezivljavati ove dane... Pokusaj se sabrati sto prije, i nikada ne gubi nadu! Suosjecamo s Tobom i vjerujem, da mnoge od nas samim mislima o Tebi salju Ti novu snagu i pozitivne vibracije! Cuvaj se! ♥

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Inaa, Cijeli sam dan razmisljala sta ti napisati da te bar malo utjesim..ali nema rijeci za takvo sto Ne moras bit ni jaka ni hrabra, isplaci se i odtuguj....uzasno mi je zao

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

upravo tako!

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Inaa, Cijeli sam dan razmisljala sta ti napisati da te bar malo utjesim..ali nema rijeci za takvo sto Ne moras bit ni jaka ni hrabra, isplaci se i odtuguj....uzasno mi je zao

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo cure i dečki poslužite se na linku iz mog potpisa novim avatarima, to je najmanje što možete učiniti za sebe i sve one kojima će MPO trebati, podsjetite vladajuće na obećanje koje su davali prije izbora - novi, pravedan MPO zakon uz oplodnju SVIH stanica!

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ajme inaa tako mi je žao. Drži se draga!

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    peugeot drago mi je da si se vratila.i mene je moja druga beta bila totalno ubila i tribalo mi je dosta vrimena.ali vratila sam se i idemo do kraja.jesi i ovaj put na femari ili???
    Je Vedre, opet sam na femari i menopurima.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

inaa, sad evo tek pročitala što se dogodilo

ovdje je mnogo cura koje su izgubile svoje anđele u poodmakloj trudnoći, obrati se za pomoć ajme kako me je ovo rastužilo

inaa

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

inaa draga moja kako mi je žao, a joj draga. Ljubimo te puno

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bok cure, došla sam po jednu informaciju ovdje, pa sam se ŠOKIRALA ovom ininom pričom. Užasno je to, kad se toliko nadaš, vjeruješ, prođeš ono "najkritičnije"- i onda se dogodi tako nešto strašno! Inaa, draga, nek ti dragi Bog da snagu da izdržiš- to je jedino što ti sada može pomoći!
    Htjela sam pitati kako dr. P na Citu radi ovaj tjedan, zna li netko?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme, Inaa, pa što to čitam?! Tužno, jako tužno! Neznam što bih pametnoga rekla zato ti šaljem jedan ogroman

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tally trebao bi ovaj tjedan biti popodne

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala puno!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cure, jel koja od vas radila lpsc u Cita? Ako može opis i dojmovi na pp, bit ću jaaako zahvalna!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dali mi netko može reči dali se na Firulama vadi AMH i koliko dugo se čekaju nalazi. U poliklinici Analiza se čekaju misec ipo dana a to mi je predugo. Jer kroz 20-tak dana moram u Cito na dogovor za 4mj sa svima nalazima.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

corina.ja sam amh vadila u analize i rečeno mi je da će bit gotov za misec a bio je za nekih 20-tak dana.mislim da ti je isto tako i na fiulama.samo šta te u analize dođe oko 500kn.znam da ga je crvenkapica naša vadila tamo na firulama pa se javi njoj.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cure moje hvala vam

Nitko mi ne može pomoći,osim dragog Boga koji mi daje snagu,ali je puno lakše kada se vama obratim i vidim da ste mi podrška.

Neka vas Bog čuva i ne dopusti da ijedna od vas iskusi ovoliku bol.
    A moj anđel će se moliti da mu rodim seku ili bracu i da ovaj put sve bude u redu do kraja trudnoće

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Inaa

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Na firule se čekaju mj dana,a u Analize su mi rekli da ću čekat 2 tjedna a bio je gotov za tjedan dana i poslali mi na mejl. To je bilo u 6mj prošle god

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da i na firulama se ceka mjesec dana ali kosta 0kn

corina sretno !
    tally jel to idete po bracu ili seku?
    peugeut sretno !

inaa

vedre

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Danas sam bila na ultrazvuku kod dr. P. Kaže da nije zadovoljan. Lijevi jajnik mi kao i obično loše reagira a ni desni nije ništa bolji. Kaže dr da sam low responder. U prvom postupku sam bila na 27 menopura i dekapeptyla i dobila samo 6 js. Sad sam na femari a danas mi je uz nju napisa i dnevno po 3 menopura do ponediljka kada sam opet na ultrazvuku. Kaže da ćemo vidit onda kako ide. Idemo daljeeeeee!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Peugeot~~~~~~~~ da jajnici malo zivnu do pon!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Inaa tako mi je žao, nema riječi utjehe!
    Dok sam lani čuvala trudnoću, moja cimerica je izgubila blizance u 24. tjednu. Još se sijećam, obe smo plakale, ona od tuge, ja od straha za svoje cure, sestra nas je tješila, osjećaj je prestrašan.
    Isplaći se, uzmi si vremena koliko treba, jednostavno samo vrijeme može ublažiti bol.

Cure moje, da vas ljubnem sve po redu, iza nas je teških 10 mjeseci, ali dobro smo, smijemo se, okrećemo, ne damo mami nikad mira ni sekunde...
    Matto veeeliki cmok tebi i tvom sinčiću! Kad budete negdje blizu Splita, javite se za kavicu, baš bih voljela upoznat malog princa!
    Blekonja ljubavici Marijeti!
    I svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

denny draga, osjećaj je užasan,ne da se opisati...

a ja sam negdje na nekom forumu pročitala da su tvoje cure trebale operaciju,je li sad sve u redu.

A gdje si ti bila u bolnici u Splitu ili? Meni su rekli da sam negdje u boljim uvjetima možda bi beba i preživjela.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je čudom preživjela nEmma je imala dosta tešku operaciju srca, sad je dobro. čeka je još operacija očiju. Laura je čudom preživjela nakon poroda, sad je mala lavica iz dana u dan sve jača. Guramo dalje i borimo se, s nadom i vjerom da se sve može kad se hoće, i da čuda postoje.

Ja sam bila u Splitu. Nemoj se gristi, nije baš točno da su uvjeti presudni. Svakako je bitno da su dobri inkubatori i dobra njega, ali realno gledajući, na žalost, šanse da beba rođena u 24. tjednu preživi su jako male. Malo tu najbolji inkubatori mogu pomoći, sve je pitanje sreće, i da li će se dijete izboriti za život ili neće.
    Znam da utjehe nema, da je bol neopisiva, bijes i pitanja zašto... ali ako je već tako moralo biti, ne želim ti da ikad upoznaš neonatologiju, da mjesecima strepiš nad svojim djetetom hoće li vidjeli, čuti, biti zdravo... Želim ti što prije jednu veliku i zdravu bebu s kojom ćeš otići kući i uživati u svakom trenutku majčinstva. Možda ti se ovo čini kao neostvariv san, ali vjeruj, doć će taj dan, tvoj mali anđeo s neba će se pobrinuti za to.
    Puno poljubaca i drži se!
    Posljednje uređivanje od Denny : 25.02.2012. at 22:33

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Draga Inaa, ne prođe ni dan da ne pomislim na tebe, odem do kompa,
    onda ostanem bez riječi... što ti napisati što reći, i odustanem,
    a svakim pokušajem sam svjesnija da nema riječi koje bi ublažile takvu bol.
    Sjetim se svoje izgubljene mrvice, sjetim se kako sam plakala gdje god mi je to došlo u gradu, na radnom mjestu, doma, u postelji, sjetim se svoje tetke koje je izgubila blizance u tj. trudnoće kao ti,
    ali prije trideset godina i kako je plakala sa mnom, znam bol ne prestaje samo naučiš živjeti s njom.
    Sjećam se „upoznale smo se“, (može se tako reći) biti će u srijedu godina dana, 28.02 na dan transfera, sjećam se nade u tvojim očima, tvog straha od injekcije,
    tada sam rekla da u tebi vidim sebe, da vidim tvoju upornost, tvoju želju za uspjehom,
    tvoju snagu ma koliko fizički sićušna bila, da se digneš poslije pada,
    Danas, bez obzira kako će ti ove moje riječi zvučati, kad se sjetim tih dana veljače, vidim pred sobom tu djevojčicu, mogu li te tako zvati, u ordinaciji Cita, prepoznajem joj u očima sve nade strahove i onu ogromnu želju za majčinstvom koja nam je svih godina borbe s neplodnošću zajednička vodilja,
    vidim te kao u priči o djevojčici s crvenim kišobranom….

Zemlja je bila suha i ispucala jer dugo nije bilo kiše. U poljima je izgorjela trava.
    lJudi su napeto iščekivali usrdno moleći i pogledavajući u nebo.Mjesni je župnik organizirao molitvu ispred crkve. Pošlo je mnoštvo ljudi svi su bili puni strpljenja i nade. Mnogi su u rukama imali nabožne predmete križeve, krunice molitvenike. Župnikove oči se nisu odvajale od djevojčice koja je nosila crveni kišobran

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Denny, tebi i curicama, mi svakako planiramo kad dođu ljepši dan put u Split
    po poljupce i zagrljaje, pa ćemo svratiti i do vas ili u Virus da upoznamo mirakul cure s jednim dečkom...do tada mislimo na vas, želimo vam svako dobro,
    neka mi moderatorice na zamjere na ovakvim postovima danas
    u srijedu je godina dana od transfera od kojeg se jedan dječak izborio za život pa sam pomalo sentimentalna....

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Prije svega veliki pozdrav svim suborkama, nova sam na forumu i moram vam reći da ste nama novima puno pomogle sa svim imformacijama koje smo ovdje pročitale. U 6 misecu sam se upisala u CITO-u u dr.P za MPO preko HZZO za 3 misec 2012 i evo dočekala sam ga. Pridružujem se svim pohvalama za tim CITO ja imam samo dobra iskustva sa njima. Kećem sa Femarom pa ćemo vidit kako dalje...

Što se tiće AMH vadila sam ga na firulama i sestra mi je rekla da krv obrađuje 5 u mjesecu (a baš tada sam ja vadila) i da će mi rezultati bit za tjedan dana i tako je bilo!

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Dali mi netko može reči dali se na Firulama vadi AMH i koliko dugo se čekaju nalazi. U poliklinici Analiza se čekaju misec ipo dana a to mi je predugo. Jer kroz 20-tak dana moram u Cito na dogovor za 4mj sa svima nalazima.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

xena ~~~~~~~~~~~ da dobro odreagiraš na femaru i da ti netriba nikakva dodatna stimulacija.dobro nam došla.u cita si u najboljim rukama.sretnooo.i koliki ti je amh?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •