Citiraj leptirić82 prvotno napisa Vidi poruku
draga Jojo, i ja sam ti kod dr.Mimice, on ti je meni stvarno super, bas mi je po gustu i on i sestra , mada sam sada u fazi mirovanja jer sam se odlucila malo odmoriti od svega, pa sta dragi Bog da, a sta se doktora tice ja sam ti prezadovoljna s njim i uvik izidje u susret , mozes lipo popricat s njim i sve ti strpljivo objasni ako imas nekih pitanja, a svi mi koji smo na ovom forumu ih imamo na tisuce...., to ti je moje misljenje mada mozda ima i zena kojima se dr .ne svidja, kao sta ih puno voli dr.P, a meni je odvratan..., eto nadam se da sam ti bar malo pomogla....
Draga jojo
Sto se tice dr. Mimice ja i moja zena (Prag) imamo samo rijeci hvale. Tu dobrotu i ljudski odnos je tesko opisati. Spremnost da odgovori strpljivo na svako pitanje, a pošto sam ja kao MM svaki put ulazio na pregled nemozes niti zamisliti koliko sam imao pitanja.Toplo ti ga preporucam jer on zaista zna smiriti svoje pacijente.
Imali smo srecu da je u trenutku poroda bio dezuran u rodilistu. Ja i moja draga do poda skidamo kapu tom Covjeku