Stranica 36 od 116 PrviPrvi ... 2634353637384686 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da je ovdje postalo dosta aktivno.gooo cure.
    mrvica i corina sretno sa femarom .~~~~~~~~~~~za dobru reakciju i za dobre i kvalitetne js.
    Marina25 meni se dr javio na mail prije 2 dana i to 3 puta.on se inače uvik brzo javi.čudi me da ti se nije javio.bez obzira jel radi ili ne ali uvik je dostupan .uvik piše.jel se pripremaš za neki postupak?
    xena ~~~~~~~~~za veeeliku betu.kada vadiš krv?
    Maco
    Vedrebetu vadin u utorak 10.4.. Nadan se da će ti uspit AIH, pravi si borac! Bravo samo naprid sve za naš plus na testu!
    Rekla sam sama sebi da više neću kupit ni jedan test samo vadin krv, i ako jednom bude beta velika premijerno ću kupit test da vidim i ja te 2 crtice !!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Klara......a šta da ti kažem kad sve znaš.želim ostvariti svoju želju.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mrvice onda smo to očito nas dvije. Ništa spremamo tulum u Cito-a svi ste pozvani

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pozdrav cure...........evo ja se spremam za svoj 4. AIH, ali prvi nakon laparoskopije. imala sam priraslice endometrioze, ali sad je sve čisto i prohodno...... .i sad me zanima ima li smisla ići na AIH ?? jer kako čitam jako su slabe šanse. inače spermiogram od MM je savršen. ja sam mislila odma ić na Ivf, ali dr.Š mi je predložio da ipak odradimo još jedan ili dva AIH. ali nakon prošla tri i razočarenja.......ne nadam se previše. a opet mislim valjda je i ta laparoskopija poboljšala situaciju.......

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

drage citašice sretno¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
    mi smo jučer imali punkciju, dobili 13 stanica, al kod supruga nalaz katastrofa, pa se stanice zamrzvaju, idući tjedan idemo kod dr.Poljaka da vidimo što dalje i kada

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

joj darmar želim ti puno sreće!!!
    kad sam ti pročitala potpis a posebno zadnju rečenicu, suze mi na oči, osjetljiva sam zbog hormona
    sretno!!!! nada zadnja umire

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Cure sritno, želim vam veeeeliku betetinu...Vedre i Darmar-drži te se ...
    Klara
    Posljednje uređivanje od peugeot206 : 07.04.2012. at 20:20

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

klara31, peugeot hvala vam, što je tu je idemo dalje nema odustajanja!!!
    klara31 da porod prođe što bezbolnije, za tebe i tvoju curicu¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
    Posljednje uređivanje od darmar : 08.04.2012. at 09:02

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Darmar žao mi je da nije bilo postupka.znam da si razočarana.ali vidim da se ima i šta za zamrznit ...13js.bravo.sritno na razgovoru sa dr.javim nam šta ste se dogovorili.

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

vedre hvala, dogovorili se termin za razgovor u srijedu oko 13.30,
    sretno i tebi, viidm da si sada u akciji.

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ajme Pea ja tek sad vidila tvoju vijest jer onih dana kad si objavila na forumu baš i nisam bila ....SRETNOOOOOO!!!!

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo svitu da vam javim kako bi se reklo "više sriće drugi put", razočarana jesam, tužna beskrajno jesam ali idemo dalje nema odustajanja ipak sam ja xena ratnica hahaha!
    Nadam se da sam ja zadnja od nas, za ovi misec sa malom betom, cure držite se!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citašice, jel vam Poljak/Šparac kontrolira TSH više puta prije i poslin stimulacije? Jel oni smatraju da mora bit ispod 2 za trudnoću? Pitan jer će mi trebat recept koji mi nijedan gin neće dat bez mišljenja specijaliste a ne mogu ić u Zg kod Radončića ili lučingera samo zbog jednog papira poludit ću. Osim toga, trebat će mi i preporuka za heparin a nisam na Firulama našla nijednog suvislog doktora.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Peugeot

xena.mbk žao mi je ,nek ti bude kao i meni druga sreća

kinki,ja sam u prvi postupak ušla s TSH oko 3,dr. Š je rekao da je sve ok u ref.vrijednostima,
    sad u dobitnom sam ga na svoju ruku opet čekirala i bio je 2...tako da...
    A što se tiče heparina meni ga je odobrio dr.Roje na Firulama,fenomenalan dr.,, je da je malo gunđa
    Ne sumnjam da će i tebi odobriti s obzirom na situaciju,sigurno hoće ali idi baš u njega...
    I da sretno

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

xena.mbk, jako mi je žao, nadam se da ćeš brzo doći sebi i krenuti dalje k tronu!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

joj xena žao mi je .drži se draga.sve neke tužne vijesti ovih dana.

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure moje fala lipa na potpori, idemo dalje nema predaje!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Peugeot

xena.mbk žao mi je ,nek ti bude kao i meni druga sreća

kinki,ja sam u prvi postupak ušla s TSH oko 3,dr. Š je rekao da je sve ok u ref.vrijednostima,
    sad u dobitnom sam ga na svoju ruku opet čekirala i bio je 2...tako da...
    A što se tiče heparina meni ga je odobrio dr.Roje na Firulama,fenomenalan dr.,, je da je malo gunđa
    Ne sumnjam da će i tebi odobriti s obzirom na situaciju,sigurno hoće ali idi baš u njega...
    I da sretno
    Hvala ti puno!!! Bila sam kod Roje nakon pobačaja,i iako uzrok pobačaja nisu našli on uopće nije bio zainteresiran za moj slučaj. Bar sam ja takav dojam stekla. Masu mojih prija se kunu u njega ali nijedna od njih zapravo nije imala ozbiljnijih problema kužiš. A ne znam, nemam neki izbor-ili on ili Vulić. Al toliko san napižđena na njih u bolnici da se bojim da ću nekog tamo zadavit ako mi samo baci koji komentar tipa-a zašto vi sada dolazite k nama a niste ovde bili u postupku AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kinki sumnjam da će ti to reći,meni nije ništa komentira,ni kod koga sam išla u postupak ni zašto,
    zapravo je bio stvarno ljubazan i susretljiv,dok mi je Dr.V ostavio suprotni dojam
    Posljednje uređivanje od pea : 11.04.2012. at 15:19

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pisala sam i na temu odbrojavanje, pa da se i ovdje javim....jučer sam imala prvu foliklul. doktor Š me je pregledao, jer je dr. P još danas na odmoru. nije oduševljen, ali kaže da nije ni loše.
    naime, danas mi je 7 dc, imam 4 folikula od 12 mm, jedan od 14 mm, te je jedan od 21 mm, koji je poludio i odlazi u folikularnu cistu. endometrij 8 mm. sve u svemu kaže bi jedino volio da su svi po veličini "isti razred" ali se nada da bi se moglo nešto i odraditi uz sve ovo. kontrola sutra, a od danas nastupa uz menopur i cetrotide.
    molim vas, pošto ja najviše vama vjerujem, kako vam se čini ova prva folikulometrija?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Kinki sumnjam da će ti to reći,meni nije ništa komentira,ni kod koga sam išla u postupak ni zašto,
    zapravo je bio stvarno ljubazan i susretljiv,dok mi je Dr.V ostavio suprotni dojam
    Hvala ti, možda san ga ja uvatila u krivi dan, biće se diga na livu nogu haha!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    pisala sam i na temu odbrojavanje, pa da se i ovdje javim....jučer sam imala prvu foliklul. doktor Š me je pregledao, jer je dr. P još danas na odmoru. nije oduševljen, ali kaže da nije ni loše.
    naime, danas mi je 7 dc, imam 4 folikula od 12 mm, jedan od 14 mm, te je jedan od 21 mm, koji je poludio i odlazi u folikularnu cistu. endometrij 8 mm. sve u svemu kaže bi jedino volio da su svi po veličini "isti razred" ali se nada da bi se moglo nešto i odraditi uz sve ovo. kontrola sutra, a od danas nastupa uz menopur i cetrotide.
    molim vas, pošto ja najviše vama vjerujem, kako vam se čini ova prva folikulometrija?
    Meni su svaki put bili folikuli po 2mm razlike u veličini i uvik san dobijala embrije. I to u bolnici. Dakle na CITO-u pogotovo ne tribaš brinit! Ta cista isto ne bi tribala bit problem. A virovat moraš jedino Šparcu/Poljaku i bit će sve ok! U dobrim si rukama!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Znate možda kada Cito ide na godišnji po ljeti, odnosno do kada rade transfere i da li imaju neku stanku?

...nisam dobro razumjela vezano uz TSH pa bi mi malo pojašnjenja dobro došlo...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti, možda san ga ja uvatila u krivi dan, biće se diga na livu nogu haha!

ne virujem, ja isto baš s njim nisam imala neki susret za pamćenje, dapače bio je jako nap***** na to šta sam u Cita ostala trudna, šta uzimam clivarin, kao nije mi potreban, da bilo bolje da su mi cilu trudnoću davali folnu kiselinu (nešto u tom stilu, ne mogu se baš sjetit), a najbolje je od svega što sam imala vezu za doć do njega , ma....meni nije sjeo ni malo, bio mi je strašno prepotentan i bahat....
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 12.04.2012. at 12:32

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    ne virujem, ja isto baš s njim nisam imala neki susret za pamćenje, dapače bio je jako nap***** na to šta sam u Cita ostala trudna, šta uzimam clivarin, kao nije mi potreban, da bilo bolje da su mi cilu trudnoću davali folnu kiselinu (nešto u tom stilu, ne mogu se baš sjetit), a najbolje je od svega što sam imala vezu za doć do njega , ma....meni nije sjeo ni malo, bio mi je strašno prepotentan i bahat....
    Brate mili, on ko da ima dvostruki personalitet. Znan da je i Pinky imala usrano iskustvo s njim. Ništa,skupit ću hrabrost i otić Poljaku opet, očekujem paljbu jer mu uvik dođen kad me svi drugi sjebu.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citašice, jel vam Poljak/Šparac kontrolira TSH više puta prije i poslin stimulacije? Jel oni smatraju da mora bit ispod 2 za trudnoću? Pitan jer će mi trebat recept koji mi nijedan gin neće dat bez mišljenja specijaliste a ne mogu ić u Zg kod Radončića ili lučingera samo zbog jednog papira poludit ću. Osim toga, trebat će mi i preporuka za heparin a nisam na Firulama našla nijednog suvislog doktora.
    koji lijek ti treba za TSH? a za heparin pitaj Pinky znam da je imala problema ali da se izborila

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni su svaki put bili folikuli po 2mm razlike u veličini i uvik san dobijala embrije. I to u bolnici. Dakle na CITO-u pogotovo ne tribaš brinit! Ta cista isto ne bi tribala bit problem. A virovat moraš jedino Šparcu/Poljaku i bit će sve ok! U dobrim si rukama!!!
    hvala kinki...danas sam bila na drugoj folikul.i folikuli su po 19 mm i 20 mm, a endometrij 10 mm. kaže dr. P, nalaz nije ludilo, ali nije ni loše )) u subotu punkcija

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mostarka i ja sam u subotu na aih oko 8.kad si ti?a bila sam i danas na fm oko 13:15.možda smo se i vidile.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    mostarka i ja sam u subotu na aih oko 8.kad si ti?a bila sam i danas na fm oko 13:15.možda smo se i vidile.
    može biti, ja sam danas bila naručena u 13.20...sigurno smo se vidjele, pošto se dosta kasnilo. ja sam bila sa suprugom, stajali smo kod vrata...a također, u subotu sam u 8.00 h. tada se sigurno vidimo

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    koji lijek ti treba za TSH? a za heparin pitaj Pinky znam da je imala problema ali da se izborila
    Ne znam još, reć će mi kad dobijen nalaz-al zove se nešto sa eu neko čudno ime. Pričala san sa pinky, sve znan

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pea, cestitam na beturini! Nisam u toku, jesi li bila na uzv? To mi mirisi na duplice!
    Drago mi je da si imala pozitivnih iskustava sa rojom, ja sam muku isusovu pritrpila sa kbc lijecnicima na celu sa njim i vukovicem za vrime trudnoce. Odbijali su mi izdati heparine svaki h%%%ni put kad bi dosla. A ja, trudna sa blizancima, 38 godina, samo sam mislila kako cu ih golim rukama zadavit dogodi li mi se dici ista. A tretman je bio takav jer sam ostala trudna u cita.
    Cak su mi muzu odbijali dati heparin zadnja 2 miseca trudnoce vec sam ja tribala osobno doc, a imam do splita 120 km u jednom smjeru.
    Nego, bog i majka priroda su veliki pa sam bila zacepljenog cerviksa inace bi rodila na putu do inekcija.
    Sramota.
    Nakon poroda mi bez beda odobrio jos 6 tjedana heparina. Valjda zaboravio da sam "poljakusa".

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    Mostarka kao da čitam moj scenarij postupka,isto je jedan poludio,nisu jednako rasli,dr.nisu bili zadovoljni,ja još manje, kad ono nakraju

Brate mili, on ko da ima dvostruki personalitet. Znan da je i Pinky imala usrano iskustvo s njim. Ništa,skupit ću hrabrost i otić Poljaku opet, očekujem paljbu jer mu uvik dođen kad me svi drugi sjebu.
    A baš,,očito da sam ga ja uhvatila u rijetkom dobrom raspoloženju,,e sad me već panika vata jer opet moram kod njega
    aj bar me neće šokirati promjena osobnosti

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

[QUOTE=pea;2116779]Mostarka kao da čitam moj scenarij postupka,isto je jedan poludio,nisu jednako rasli,dr.nisu bili zadovoljni,ja još manje, kad ono nakraju

hehe, iz tvojih usta u božije uši...nekako mi je draže što dr.nije oduševljen previše, jer bi se i ja previše nadala, a to obično završi , ovako je ljepše

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa drage moje...ja nisam ni znala da je naša KLARA31 09.04. u 10:45 rodila curicu.Dragi mama i tata ja vam od čestitam a malenoj pahuljici želim dobrodošlicu na ovaj čudni svijet.uživajte.

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Klara čestitke i od srca sve naboljeeeeeee

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Karla31 od sve najjjjbolje, guštajte u svim lipim trenutcima sa svojom curicom!!!!!!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Karla31čestitam
    Posljednje uređivanje od corinaII : 13.04.2012. at 20:52

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i mene napokon doma uz komp. Od ponediljka sam svaki dan na relaciji ZD-ST. Dr. Poljak kaže da sam dobro reagirala na femaru uz koju sam još i dobila Menopure. Punkcija je u ponediljak ujutro.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Klara31 čestitke na princezi

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

corina koliko je bilo femare i menopura i koliko imaš folikulića?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

femara od 2-6d.c svakih osam sati po jedna , ukupno 15komada. Menopura 18ampula i 3 cetrotide. Folikula mislim da imam oko 8-9.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

corina dobro si odreagirala. bit će tu lipih js.~~~~~~~~~~~~ da ti ovaj postupak bude dobitni.sutra ti je štoperica?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

corina jesi ti bila vadila amh?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

inaa draga pun ti je inbox

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

corina, isti protokol i ista reakcija ko kod mene zadnji put.
    Od srca ti zelim isti kraj price, pa da te ledja bole od lovanja dvi puzalice!
    Sritno svima, ne stignem od njih niti do moba, komp nisam vidila dva miseca

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Amh sam vadila u Zadru u poliklinici Analizi, zaliha jajnih stanica mi je osrednja. Kaže dr. Poljak da je mogle biti i bolje ali eto tako je kako je. Večeras u 21h je štoperica i u ponediljak ujutro oko 7 ponkcija.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sretno corina !!!
    steta sto zakon nije donesen , bilo bi i za zaledit embrija

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

sretno Corina!!! i molim te mi reci gdje je poliklinika Analiza u ZD i koliko si platila tu pretragu za AMH i da li se to treba u određenom danu ciklusa izvaditi ili mogu kad god hoću bez obzira na dane u ciklucu?
    znam da sam te upilala pitanjima ali eto

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

anaši1507 i ja sam vadila u ZD u analizi AMH. Ona je na Relji u trgovinskom centru, odmah iznad T-coma. Dan ciklusa ti nije bitan, a košta oko 405,00 kn. S obzirom da oni uzorke šalju tek kada prikupe dovoljan broj, nalaz čekaš od 3-6 tjedana... ja sam imala sreće pa čekala samo 3 tjedna.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Crvenkapice draga moja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •