da se i ovdje oglasim...
od sutra sam na femari 3×1, UZV mi je 5.dc, pa ćemo vidjeti ostajemo li samo na femari, ili se uključuje i menopuri...
još jednom, svim trudilicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, a svim trudnicama, još jednom, sve čestitke od![]()
da se i ovdje oglasim...
od sutra sam na femari 3×1, UZV mi je 5.dc, pa ćemo vidjeti ostajemo li samo na femari, ili se uključuje i menopuri...
još jednom, svim trudilicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, a svim trudnicama, još jednom, sve čestitke od![]()
I ja sam bila na FemariI to samo na Femari, vec 5. dc smo dogovarali punkciju za 8. dc jer sam prebrzo reagirala. Na zalost, postupak nije bio uspjesan
Vama zelim puno vise srece !
Recite mi samo mogu li onda ovo smatrati polustimuliranim postupkom /razmisljam da li ici u novi postupak pa se pitam koliko bi vremena trebalo organizmu za oporavak/?
to je polustimulirani, ja sam bila na femari i menopurima (isto polustimulirani) i dr.P mi je rekao za 2-3 mj tako da preskoči 1ciklus i sa slijedećim mislim da možeš krenit ali svejedno pitaj dr
samo da se javim i zaželim svima mnogo sreće, te vam se pridružim.
ja i suprug smo ujutro u CITU u novom pokušaju sekundarnog, nadamo se i strahujemo hoće li biti koji spermij???
corinaII, hvala. vidim da si i ti u sekundarnom u 6 mj., sretno
!
nadam se da ćemo popraviti statistiku pozitivnih ishoda sekundarnih![]()
Darmar i ja se nadam da ćemo popraviti statistiku sekundarnih. Ja još nisanmm krenula čekam m da mi dođe. Koji dan ciklusa se ide na prvi UZV u sekundarnom.
xena mogu li ja dobit br od te patronažne, s obzirom da sljedeći ciklus vadim hormone i ovo bi mi bilo puno jednostavnije! treba li mi uputnica?
Darmar![]()
samo da pustim pozdrav i da vam poželim sreću i uspjehe za 6. mjesec![]()
![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od mrvica7 : 31.05.2012. at 17:09
evo mene iz Cita, bila na UZV. dr.nije ništa puno komentarisao, u žurbi je bio.
ugl, 6 folikula, po 3 na lijevoj i desnoj strani, po 10 i 12 mm ( ja mislim da je to solidno s obzirom da je femara u pitanju, ne puna stimulacija. šta vi mislite? ).ne znam koliki je endometrij, zaboravih upitati...UZV opet u utorak, s tim što mi je sada uključio i po 3 menopura dnevno.
p.s.prvi put sam se sada bocnula sama..da sam znala da je ovako lako, ne bi im nikada dala da me oni bocaju)))
Nisam se dugo javljala i sada vidim da vas ima puno u postupcima i sve na Femari. Svima želim puuuno sreće i uspjeha. Darmar![]()
Curke, u četvrtak mi je punkcija....danas bio UZV dr.rekao da je zadovoljan..čekamo ishod...
Ola svitu, ako je kome ostalo viška menopura i prodaje ih neka mi se javi na pp! Hvala
evo mene iz splita...danas sam imala desno 3 po 19, što je super, ali su stali rasti ovi na lijevoj strani (gdje je bila endometrioza). kaže dr. da je 5-6 maksimum sa femarom, ali je važno da su bolje kvalitete. prestao mi je davati menopur, da ne popucaju ovi desno, a mogiće je kaže da narastu ovi lijevo do prekosutra, kada je punkcija. večeras ide štoperica i sa božijom pomoći![]()
antaši,mostarka sretno!
vesnare kako je lijepo vidjeti aktivan "stari" nick![]()
evo ja da popravim prosjek cita:beta 945!!!!!! u sljedeci petak uzv nadam se da je sve u redu
sretno svim curama
Moja beta je 1050, također Cito i dr. Poljak......ne mislim da nizu neuspjehe , nego se ne javljaju cure s uspjesimaI dalje smatram da je Cito br.1
Moj ultrazvuk također u drugi petak, nadamo se najboljem.![]()
MARINA25 držim ti fige da sve prođe super i da čuješ što prije svoje najslađe srce!!!!![]()
meboskmo,marina čestitam i želim vam urednu trudnoću!
pea kako ti i mrvica?
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 07.06.2012. at 09:48
Sonja29 bit ce to sve superznam da nije lako mirovati ali sve ipak tako brzo prođe a krajni cilj je savršen
Anaši,Mostarka jesu bile punkcije?
Anaši,Mostarka jesu bile punkcije?[/QUOTE]
jesu draga, srela sam u citu i anaši, ali ne znam kako je kod nje sve prošlo...ovaj put mi je bila punkcija, jako, ali jakooo bolna...3 odlična folikulića punktirana, aali i ona tri što su stala rasti. jutros su mi javili da je ET u nedjelju, 3.dan-jedan embrijtresla se gora, rodio se miš
![]()
al šta ću, moram se nasati...
jučer mi je dr.P rekao jednu još strašniju vijest od ove. izgleda da mi se endometrioza vratila, nije je vidio na UZV, ali kada je punktirao folikuliće, bili su čokoladasto-krvavi (izvinite na ovom opisu, ali citiram dr.P)...to me je strašno zabrinulo![]()
jesu draga, srela sam u citu i anaši, ali ne znam kako je kod nje sve prošlo...ovaj put mi je bila punkcija, jako, ali jakooo bolna...3 odlična folikulića punktirana, aali i ona tri što su stala rasti. jutros su mi javili da je ET u nedjelju, 3.dan-jedan embrijtresla se gora, rodio se miš
![]()
al šta ću, moram se nasati...
jučer mi je dr.P rekao jednu još strašniju vijest od ove. izgleda da mi se endometrioza vratila, nije je vidio na UZV, ali kada je punktirao folikuliće, bili su čokoladasto-krvavi (izvinite na ovom opisu, ali citiram dr.P)...to me je strašno zabrinulo[/QUOTE]
Mostaraka jako mi je zao..![]()
evo i mene curke, srele smo se ja i mostarka ja onako mamurna i ne znam što me je pitala, znam samo da samo joj rekla da me ništa nije bolilo i stvarno nije, dobre su im droge cijeli jučerašnji dan sam prespavala
uglavnom punktirane 6 js, zvali sad iz Cita transer u nedjelju u 9 i imamo 3 embrijića
iskreno nadala sam se boljem rezultatu, ali što mogu
Drage cure, ponekad svratim na Rodu jer me raduje svaka vaša trudnoća,
no ovaj put čitajući Mostarku i Anaši morala sam podsjetiti, ne trebate biti pesimistične iako ima nešto u tome da postupak koji unaprijed optišemo uspije. U uspješnom postupku iz kojega sada jedan dečko od 72 cm (6mjeseci) spava u krevetcu imala sam "samo" četiri jajne stanice i transfer treći dan. Nisu ni blastociste jamac uspjeha, meni su u 4.IVF-u vraćene dvije kao iz knjige pa nije bio uspješan![]()
Anaši i mostarka, matto kaze istinu....meni je i biologica rekla da se ne nadam previše, samo jednu mrvu vratili odmah drugi dan...a moje zlato 3 god i 8 mjeseci. A kad su mi vraćali 3 prekrasne dali 50-60 % sanse, pa nula ko kuća bila..
evo još jedne koja je postupak unaprijed otpisalaa gle sad
ni u mene ništa nije bilo savršeno u postupku..... osim konačnog rezultata
...imate isti dan transfer,pa to je super,šta će forum pucati kad objavite beturine![]()
Čitam vas redovito, vec godinama) al ne komentiram često.
Samo vam želim reć da ma koliko vam se činilo nešto nemogućim i ma koliko imali ponekad osjećaj da vam je nešto nedostižno i daleko nemojte odustati.
Nismo ni mi odustali iako je bilo teških dana. nakon sedam godina, nakon spontanih, vanmaterničnih trudnoća i nekoliko neuspjeha došla je sreća najveća i konačno smo i mi osjetili svu "čaroliju". Stigla je prije 4 mjeseca i učinila nam život čarobnim.
Prije točno godinu dana počela je ta čarolija, otišla sam u postupak sa predrasudom za neuspjeh kao što je do tad uvijekbilo. Inače sam low responder i nikad nije bilo manje jajnih stanica nego taj put. I dugo nisam vjerovala nakon pozitivne
bete da sam konačno uspjela , i žao mi je ponekad što se nisam mogla opustiti kroz cijelu trudnoću iako je bila školska
od početka do kraja. Konačno sam i ja nečija mama, želim vam svima od srca da što prije osjetite taj posebni dar,
nezamjenjiv osjećaj. I kad mislite da više nemožete, i pitate se zašto baš ja, znajte da ima negdje "čarolija" koja čeka
na vas. Ja sam ponosna mama preslatke djevojčice, i opet bih prošla isti put ako treba, ako mi je tako zapisano negdje u zvijezdama za ovu sreću, za koju mogu zahvaliti dr. P i njegovom timu. Sretno cure!!!!!!!