2-3 dana nakon zadnjeg utrica
Corina jeste li krenuli?
ja dobila mengu, u četvrtak prvi UZV
dr.Poljak ovaj tjedan radi popodne, ako nekom treba informacija
Anaši draga nisam još, kroz par dana čekam M. I ja sam lagano nestrpljiva ali javim ja kad krenem![]()
Drage moje samo da vam javim toliko sam tuzna, danas su moji nalazi dosli sve je u redu osim stitnjace koja je u tolikom kolapsu da su mi u Cito-u rekli da sa takvim nalazom niti slucajno nesmijem u mpo.. Sad dok to dovedem u red ko zna koliko ce vrimena tribati..![]()
Hedoniza, grlim te ali nemoj se nervirati...vecina stitnjacu rijesi u par mjeseci.
Svim parovima u niskom startu zelim uspjesne postupke i veeelike bete!
evo cure da se malo pohvalim, postala sam teta po prvi put, seka mi je danas rodila.....tako da.... stigla je još jedna Cito-bebica!!!
oprostite na OT ali baš mi nekako došlo to podijeliti s vama![]()
hvala maca, samo ne mislim ici u bolnicu rijesiti to nego negdje privatno otici jer samo kad see sitim reda cekanja i svega dode mi lose.. Jel zna mozda ko kojeg dobrog privatnika u splitu....
da se i ovdje oglasim...
od sutra sam na femari 3×1, UZV mi je 5.dc, pa ćemo vidjeti ostajemo li samo na femari, ili se uključuje i menopuri...
još jednom, svim trudilicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, a svim trudnicama, još jednom, sve čestitke od![]()
I ja sam bila na FemariI to samo na Femari, vec 5. dc smo dogovarali punkciju za 8. dc jer sam prebrzo reagirala. Na zalost, postupak nije bio uspjesan
Vama zelim puno vise srece !
Recite mi samo mogu li onda ovo smatrati polustimuliranim postupkom /razmisljam da li ici u novi postupak pa se pitam koliko bi vremena trebalo organizmu za oporavak/?
to je polustimulirani, ja sam bila na femari i menopurima (isto polustimulirani) i dr.P mi je rekao za 2-3 mj tako da preskoči 1ciklus i sa slijedećim mislim da možeš krenit ali svejedno pitaj dr
hedoniza ja ti uvijek kad vadim hormone zovem patronažnu sestru da mi izvadi krv, dođe ti na kuću ujutro fino izvadi krv i još ti vrati nalaze (cca nekih 70-80 kn, ako ti zatreba poslat ću ti broj na pp)
što se tiće doktora bila sam u poliklinici Sunce i tamo je privatno radila dr.Kragić (ako se ne varam)ona radi u bolnici i slovi za dobrog stručnjaka, e sad dali je još tu ne znam jer sam ja bila kod nje prije 3godine
samo da se javim i zaželim svima mnogo sreće, te vam se pridružim.
ja i suprug smo ujutro u CITU u novom pokušaju sekundarnog, nadamo se i strahujemo hoće li biti koji spermij???
corinaII, hvala. vidim da si i ti u sekundarnom u 6 mj., sretno
!
nadam se da ćemo popraviti statistiku pozitivnih ishoda sekundarnih![]()
Darmar i ja se nadam da ćemo popraviti statistiku sekundarnih. Ja još nisanmm krenula čekam m da mi dođe. Koji dan ciklusa se ide na prvi UZV u sekundarnom.
xena mogu li ja dobit br od te patronažne, s obzirom da sljedeći ciklus vadim hormone i ovo bi mi bilo puno jednostavnije! treba li mi uputnica?
Darmar![]()
samo da pustim pozdrav i da vam poželim sreću i uspjehe za 6. mjesec![]()
![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od mrvica7 : 31.05.2012. at 16:09
evo mene iz Cita, bila na UZV. dr.nije ništa puno komentarisao, u žurbi je bio.
ugl, 6 folikula, po 3 na lijevoj i desnoj strani, po 10 i 12 mm ( ja mislim da je to solidno s obzirom da je femara u pitanju, ne puna stimulacija. šta vi mislite? ).ne znam koliki je endometrij, zaboravih upitati...UZV opet u utorak, s tim što mi je sada uključio i po 3 menopura dnevno.
p.s.prvi put sam se sada bocnula sama..da sam znala da je ovako lako, ne bi im nikada dala da me oni bocaju)))
Nisam se dugo javljala i sada vidim da vas ima puno u postupcima i sve na Femari. Svima želim puuuno sreće i uspjeha. Darmar![]()
Curke, u četvrtak mi je punkcija....danas bio UZV dr.rekao da je zadovoljan..čekamo ishod...
Ola svitu, ako je kome ostalo viška menopura i prodaje ih neka mi se javi na pp! Hvala
evo mene iz splita...danas sam imala desno 3 po 19, što je super, ali su stali rasti ovi na lijevoj strani (gdje je bila endometrioza). kaže dr. da je 5-6 maksimum sa femarom, ali je važno da su bolje kvalitete. prestao mi je davati menopur, da ne popucaju ovi desno, a mogiće je kaže da narastu ovi lijevo do prekosutra, kada je punkcija. večeras ide štoperica i sa božijom pomoći![]()
antaši,mostarka sretno!
vesnare kako je lijepo vidjeti aktivan "stari" nick![]()
evo ja da popravim prosjek cita:beta 945!!!!!! u sljedeci petak uzv nadam se da je sve u redu
sretno svim curama
Moja beta je 1050, također Cito i dr. Poljak......ne mislim da nizu neuspjehe , nego se ne javljaju cure s uspjesimaI dalje smatram da je Cito br.1
Moj ultrazvuk također u drugi petak, nadamo se najboljem.![]()
MARINA25 držim ti fige da sve prođe super i da čuješ što prije svoje najslađe srce!!!!![]()
meboskmo,marina čestitam i želim vam urednu trudnoću!
pea kako ti i mrvica?
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 07.06.2012. at 08:48