Stranica 43 od 115 PrviPrvi ... 3341424344455393 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da se i ovdje oglasim...

od sutra sam na femari 3×1, UZV mi je 5.dc, pa ćemo vidjeti ostajemo li samo na femari, ili se uključuje i menopuri...

još jednom, svim trudilicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, a svim trudnicama, još jednom, sve čestitke od

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    da se i ovdje oglasim...

od sutra sam na femari 3×1, UZV mi je 5.dc, pa ćemo vidjeti ostajemo li samo na femari, ili se uključuje i menopuri...

još jednom, svim trudilicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, a svim trudnicama, još jednom, sve čestitke od
    zar dr. P.svima daje ovaj mjesec femaru??!!! I ja sam na femari i još tri cure koje znamsu na femari

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    zar dr. P.svima daje ovaj mjesec femaru??!!! I ja sam na femari i još tri cure koje znamsu na femari
    haha, pa to je super...lakše ćemo iskustva izmjenjivati jesi ih već počela piti?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

haha, pa to je super...lakše ćemo iskustva izmjenjivati jesi ih već počela piti?
    jesam, ja ti već pijem, danas mi je 5dc i idem na UZV danas, jesi ti počela piti?

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jesam, ja ti već pijem, danas mi je 5dc i idem na UZV danas, jesi ti počela piti?
    od danas kako je bilo na UZV?

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

I ja sam bila na Femari I to samo na Femari, vec 5. dc smo dogovarali punkciju za 8. dc jer sam prebrzo reagirala. Na zalost, postupak nije bio uspjesan
    Vama zelim puno vise srece !
    Recite mi samo mogu li onda ovo smatrati polustimuliranim postupkom /razmisljam da li ici u novi postupak pa se pitam koliko bi vremena trebalo organizmu za oporavak/?

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

to je polustimulirani, ja sam bila na femari i menopurima (isto polustimulirani) i dr.P mi je rekao za 2-3 mj tako da preskoči 1ciklus i sa slijedećim mislim da možeš krenit ali svejedno pitaj dr

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj xena.mbk prvotno napisa Vidi poruku
    to je polustimulirani, ja sam bila na femari i menopurima (isto polustimulirani) i dr.P mi je rekao za 2-3 mj tako da preskoči 1ciklus i sa slijedećim mislim da možeš krenit ali svejedno pitaj dr
    xena, hvala ti. svakako se javim doktoru.

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

samo da se javim i zaželim svima mnogo sreće, te vam se pridružim.
    ja i suprug smo ujutro u CITU u novom pokušaju sekundarnog, nadamo se i strahujemo hoće li biti koji spermij???

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pardon,, DR. Pundan

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Pardon,, DR. Punda
    Opet sam krivo napisala boze me sacuvaj kod dr. Punde

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Opet sam krivo napisala boze me sacuvaj kod dr. Punde
    Pa ja mislin da je to ta doktorica ima dva prezimena i nisam se mogla sitit tog drugog ali sad kad si napisala Punda 99% sam sigurna da je to ta!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    samo da se javim i zaželim svima mnogo sreće, te vam se pridružim.
    ja i suprug smo ujutro u CITU u novom pokušaju sekundarnog, nadamo se i strahujemo hoće li biti koji spermij???
    sretno danas!!!!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

darmar sretno

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

corinaII, hvala. vidim da si i ti u sekundarnom u 6 mj., sretno!
    nadam se da ćemo popraviti statistiku pozitivnih ishoda sekundarnih

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Darmar i ja se nadam da ćemo popraviti statistiku sekundarnih. Ja još nisanmm krenula čekam m da mi dođe. Koji dan ciklusa se ide na prvi UZV u sekundarnom.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Darmar i ja se nadam da ćemo popraviti statistiku sekundarnih. Ja još nisanmm krenula čekam m da mi dođe. Koji dan ciklusa se ide na prvi UZV u sekundarnom.
    ja sam bila 12dc na UZV i još je prerano bilo, jer meni su siklusi 30 dana pa je onda idealno 15dc, ali čim dobiješ mengu zovi dr pa će ti on reći kad da dođeš

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

xena mogu li ja dobit br od te patronažne, s obzirom da sljedeći ciklus vadim hormone i ovo bi mi bilo puno jednostavnije! treba li mi uputnica?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Darmar

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

samo da pustim pozdrav i da vam poželim sreću i uspjehe za 6. mjesec
    Posljednje uređivanje od mrvica7 : 31.05.2012. at 17:09

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo mene iz Cita, bila na UZV. dr.nije ništa puno komentarisao, u žurbi je bio.
    ugl, 6 folikula, po 3 na lijevoj i desnoj strani, po 10 i 12 mm ( ja mislim da je to solidno s obzirom da je femara u pitanju, ne puna stimulacija. šta vi mislite? ).ne znam koliki je endometrij, zaboravih upitati...UZV opet u utorak, s tim što mi je sada uključio i po 3 menopura dnevno.

p.s.prvi put sam se sada bocnula sama..da sam znala da je ovako lako, ne bi im nikada dala da me oni bocaju )))

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Nisam se dugo javljala i sada vidim da vas ima puno u postupcima i sve na Femari. Svima želim puuuno sreće i uspjeha. Darmar

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj peugeot206 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam se dugo javljala i sada vidim da vas ima puno u postupcima i sve na Femari. Svima želim puuuno sreće i uspjeha. Darmar
    Draga, tek sam sad vidila tvoj potpis, stvarno mi je žao

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Draga, tek sam sad vidila tvoj potpis, stvarno mi je žao
    Ma sve o.k. bilo pa prošlo i ne ponovilo se, idemo dalje udignute glave.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Curke, u četvrtak mi je punkcija....danas bio UZV dr.rekao da je zadovoljan..čekamo ishod...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj peugeot206 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo zadnje vrijeme nitko sa dobrim vijestima iz cita, što im se desilo??? samo neuspjesi...tko je od Vas kod dr. Š?

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj :suncica prvotno napisa Vidi poruku
    ovo zadnje vrijeme nitko sa dobrim vijestima iz cita, što im se desilo??? samo neuspjesi...tko je od Vas kod dr. Š?
    Ja

Anaši, Mostarka sretno cure,bit će tu dobrih jajčeka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Ja

Anaši, Mostarka sretno cure,bit će tu dobrih jajčeka
    hvala ti draga i nadam se da će Pavle iskopati dobar spermić

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ola svitu, ako je kome ostalo viška menopura i prodaje ih neka mi se javi na pp! Hvala

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo mene iz splita...danas sam imala desno 3 po 19, što je super, ali su stali rasti ovi na lijevoj strani (gdje je bila endometrioza). kaže dr. da je 5-6 maksimum sa femarom, ali je važno da su bolje kvalitete. prestao mi je davati menopur, da ne popucaju ovi desno, a mogiće je kaže da narastu ovi lijevo do prekosutra, kada je punkcija. večeras ide štoperica i sa božijom pomoći

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anaši, mostarka samo naprijed cure i popravite prosjek

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

antaši,mostarka sretno!
    vesnare kako je lijepo vidjeti aktivan "stari" nick

meboskmo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo ja da popravim prosjek cita:beta 945!!!!!! u sljedeci petak uzv nadam se da je sve u redu
    sretno svim curama

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Moja beta je 1050, također Cito i dr. Poljak......ne mislim da nizu neuspjehe , nego se ne javljaju cure s uspjesima I dalje smatram da je Cito br.1
    Moj ultrazvuk također u drugi petak, nadamo se najboljem.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj MARINA25 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja beta je 1050, također Cito i dr. Poljak......ne mislim da nizu neuspjehe , nego se ne javljaju cure s uspjesima I dalje smatram da je Cito br.1
    Moj ultrazvuk također u drugi petak, nadamo se najboljem.
    Bravo za nasu Marinu i bravo za cito..

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ima beta,imaaaa Meboskmo i Marina čestitammm

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MARINA25 držim ti fige da sve prođe super i da čuješ što prije svoje najslađe srce!!!!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meboskmo,marina čestitam i želim vam urednu trudnoću!
    pea kako ti i mrvica?
    Posljednje uređivanje od Sonja29 : 07.06.2012. at 09:48

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    meboskmo,marina čestitam i želim vam urednu trudnoću!
    pea kako ti i mrvica?
    Mi smo super 14 tt, veliki skoro 9 cm
    ali strah je još uvik prisutan,mislila sam s 12 tt da nestaje sav strah a
    ono svaki dan nova paranoja
    Kako si ti? još malo do susreta s princezom
    Posljednje uređivanje od pea : 07.06.2012. at 13:40

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo super 14 tt, veliki skoro 9 cm
    ali strah je još uvik prisutan,mislila sam s 12 tt da nestaje sav strah a
    ono svaki dan nova paranoja
    Kako si ti? još malo do susreta s princezom
    Što se straha tiće to nam je normalno pogotovo curama sa MPO.Pokušaj se opustiti i pozitivno razmišljati.
    Ja tak,tak (mirovanje i ostalo ali dok sam doma dobro je) ,curka super napreduje,dr. planira još nekih 9 tjedana ako mrva ne odluči drugaćije.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sonja29 bit ce to sve super znam da nije lako mirovati ali sve ipak tako brzo prođe a krajni cilj je savršen

Anaši,Mostarka jesu bile punkcije?

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Anaši,Mostarka jesu bile punkcije?[/QUOTE]

jesu draga, srela sam u citu i anaši, ali ne znam kako je kod nje sve prošlo...ovaj put mi je bila punkcija, jako, ali jakooo bolna...3 odlična folikulića punktirana, aali i ona tri što su stala rasti. jutros su mi javili da je ET u nedjelju, 3.dan-jedan embrij tresla se gora, rodio se miš
    al šta ću, moram se nasati...
    jučer mi je dr.P rekao jednu još strašniju vijest od ove. izgleda da mi se endometrioza vratila, nije je vidio na UZV, ali kada je punktirao folikuliće, bili su čokoladasto-krvavi (izvinite na ovom opisu, ali citiram dr.P)...to me je strašno zabrinulo

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Anaši,Mostarka jesu bile punkcije?
    jesu draga, srela sam u citu i anaši, ali ne znam kako je kod nje sve prošlo...ovaj put mi je bila punkcija, jako, ali jakooo bolna...3 odlična folikulića punktirana, aali i ona tri što su stala rasti. jutros su mi javili da je ET u nedjelju, 3.dan-jedan embrij tresla se gora, rodio se miš
    al šta ću, moram se nasati...
    jučer mi je dr.P rekao jednu još strašniju vijest od ove. izgleda da mi se endometrioza vratila, nije je vidio na UZV, ali kada je punktirao folikuliće, bili su čokoladasto-krvavi (izvinite na ovom opisu, ali citiram dr.P)...to me je strašno zabrinulo [/QUOTE]
    Mostaraka jako mi je zao..

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

evo i mene curke, srele smo se ja i mostarka ja onako mamurna i ne znam što me je pitala , znam samo da samo joj rekla da me ništa nije bolilo i stvarno nije, dobre su im droge cijeli jučerašnji dan sam prespavala
    uglavnom punktirane 6 js, zvali sad iz Cita transer u nedjelju u 9 i imamo 3 embrijića
    iskreno nadala sam se boljem rezultatu, ali što mogu

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Drage cure, ponekad svratim na Rodu jer me raduje svaka vaša trudnoća,
    no ovaj put čitajući Mostarku i Anaši morala sam podsjetiti, ne trebate biti pesimistične iako ima nešto u tome da postupak koji unaprijed optišemo uspije. U uspješnom postupku iz kojega sada jedan dečko od 72 cm (6mjeseci) spava u krevetcu imala sam "samo" četiri jajne stanice i transfer treći dan. Nisu ni blastociste jamac uspjeha, meni su u 4.IVF-u vraćene dvije kao iz knjige pa nije bio uspješan

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, ponekad svratim na Rodu jer me raduje svaka vaša trudnoća,
    no ovaj put čitajući Mostarku i Anaši morala sam podsjetiti, ne trebate biti pesimistične iako ima nešto u tome da postupak koji unaprijed optišemo uspije. U uspješnom postupku iz kojega sada jedan dečko od 72 cm (6mjeseci) spava u krevetcu imala sam "samo" četiri jajne stanice i transfer treći dan. Nisu ni blastociste jamac uspjeha, meni su u 4.IVF-u vraćene dvije kao iz knjige pa nije bio uspješan
    Matto hvala na ohrabrenju

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anaši i mostarka, matto kaze istinu....meni je i biologica rekla da se ne nadam previše, samo jednu mrvu vratili odmah drugi dan...a moje zlato 3 god i 8 mjeseci. A kad su mi vraćali 3 prekrasne dali 50-60 % sanse, pa nula ko kuća bila..

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo još jedne koja je postupak unaprijed otpisala a gle sad
    ni u mene ništa nije bilo savršeno u postupku..... osim konačnog rezultata
    ...imate isti dan transfer,pa to je super,šta će forum pucati kad objavite beturine

Mala Marta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Čitam vas redovito, vec godinama ) al ne komentiram često.
    Samo vam želim reć da ma koliko vam se činilo nešto nemogućim i ma koliko imali ponekad osjećaj da vam je nešto nedostižno i daleko nemojte odustati.
    Nismo ni mi odustali iako je bilo teških dana. nakon sedam godina, nakon spontanih, vanmaterničnih trudnoća i nekoliko neuspjeha došla je sreća najveća i konačno smo i mi osjetili svu "čaroliju". Stigla je prije 4 mjeseca i učinila nam život čarobnim.
    Prije točno godinu dana počela je ta čarolija, otišla sam u postupak sa predrasudom za neuspjeh kao što je do tad uvijekbilo. Inače sam low responder i nikad nije bilo manje jajnih stanica nego taj put. I dugo nisam vjerovala nakon pozitivne
    bete da sam konačno uspjela , i žao mi je ponekad što se nisam mogla opustiti kroz cijelu trudnoću iako je bila školska
    od početka do kraja. Konačno sam i ja nečija mama, želim vam svima od srca da što prije osjetite taj posebni dar,
    nezamjenjiv osjećaj. I kad mislite da više nemožete, i pitate se zašto baš ja, znajte da ima negdje "čarolija" koja čeka
    na vas. Ja sam ponosna mama preslatke djevojčice, i opet bih prošla isti put ako treba, ako mi je tako zapisano negdje u zvijezdama za ovu sreću, za koju mogu zahvaliti dr. P i njegovom timu. Sretno cure!!!!!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mala Marta prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam vas redovito, vec godinama ) al ne komentiram često.
    Samo vam želim reć da ma koliko vam se činilo nešto nemogućim i ma koliko imali ponekad osjećaj da vam je nešto nedostižno i daleko nemojte odustati.
    Nismo ni mi odustali iako je bilo teških dana. nakon sedam godina, nakon spontanih, vanmaterničnih trudnoća i nekoliko neuspjeha došla je sreća najveća i konačno smo i mi osjetili svu "čaroliju". Stigla je prije 4 mjeseca i učinila nam život čarobnim.
    Prije točno godinu dana počela je ta čarolija, otišla sam u postupak sa predrasudom za neuspjeh kao što je do tad uvijekbilo. Inače sam low responder i nikad nije bilo manje jajnih stanica nego taj put. I dugo nisam vjerovala nakon pozitivne
    bete da sam konačno uspjela , i žao mi je ponekad što se nisam mogla opustiti kroz cijelu trudnoću iako je bila školska
    od početka do kraja. Konačno sam i ja nečija mama, želim vam svima od srca da što prije osjetite taj posebni dar,
    nezamjenjiv osjećaj. I kad mislite da više nemožete, i pitate se zašto baš ja, znajte da ima negdje "čarolija" koja čeka
    na vas. Ja sam ponosna mama preslatke djevojčice, i opet bih prošla isti put ako treba, ako mi je tako zapisano negdje u zvijezdama za ovu sreću, za koju mogu zahvaliti dr. P i njegovom timu. Sretno cure!!!!!!!
    Bravo Mala Marta.
    Može se uspjeti kada nam se čini da je sve protiv nas i da je uspjeh nemoguć.
    Ima puno takvih pimjera ovdje.
    Sretno cure, slušajte sebe, slijedite svoje želje bez obzira u kojem smjeru vas vodile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •