Cure,jel vama ikad dr.Poljak spominjao fragmentaciju embrija?
Cure,jel vama ikad dr.Poljak spominjao fragmentaciju embrija?
puno ti hvala xena na odgovoru, glavno da se nemoram naručit pa nije mi problem čekat ni do podne ako moram.
Corina hvala na odgovoru,a da li itko zna koliko dana u organizmu ostaje Choragon?
Mostarku kako si mi? Ja bi već danas test radila ali je preeeerano
hehe, ma ja sam iznenađeno dobro...nemam neku pretjeranu nervozu kao prošli put, za sada bez simptoma, osim malih bolova 5 i 6 dnt. u petak sam primila brevactide, tako da ne planiram raditi još test, a ako me posluži strpljenje, neću ga ni raditi, nego u pet-sub uraditi betu...
Ja sam u četvrtak primila injekciju, meni je ta dr rekao u četvrtakmeni su cike napuhane jako i to je sve
može biti zbog razlike u broju embrija...jer smo isti dan radile i punkciju i transfer. ma cike su mi iste kao u PMS-u. napuhale su se, još nisu počele boljeti, to će za dan-dva...prošli put sam imala sve moguće simptome, i ćorak. sada se ne zagledam previše
ja od početka nisam bila optimistična oko svega ovoga, naročito nakon što mi je došao nalaz AMH, tako da se i nisam previše nadala...
mostarka i anaši nadam se vašim velikim betama....izdržite još malo![]()
Corina hvala tidr mi je rekao da vec 12dnt mogu betu vaditi tako da cu ja 11dpt na betu jet 12dpt je neradni dan (22.6.)
corina, hvala ti punotakođer, ~~~~~~~~~ da sve prođe u najboljem redu u ovom sek.postupku
ja sam prošli put radila betu 11 dnt, i rekla sam dr. P, nije bilo problema što je 11 dan. doduše, kod mene su bile ružne vijesti i rekao mi je da ne trebam ponavljati je
tebi želim drugi scenarij, od srca![]()
Hvala ti Mostarka,ma cekala bi ja 14dpt ali mi je dr.sam predlozio 12dpt,bio je zadovoljan ishodom pa je zato rekao 12dpt
Anasi i Mostarka, zelim vam lipe, debele bete za par dana, pa da onda i Corina doceka svoju odmah iza vas!
![]()
hvala drage mojesve je lakše uz vas i vašu podršku.
a da mi nije sonje, izludjela bih odavno![]()
Ja d danas napravila test 10dnt i negativan je,sutra cu napravit betu,ali vec sam oplakala moje 3 mrvice :'(
Anasi ~~~~~~~~~~~~ da je test totalno u krivu i da si nam ti trudnica![]()
Ali kako Sonja kaže isto odi vadi betu, možda je prerano za testić
Posljednje uređivanje od corinaII : 20.06.2012. at 13:09
anaši ja govorim iz svog iskustva,vračena 3 embrija,13 dnt jedva vidljiva crtica na testu a 16 dnt beta 609
Hvala ti Sonja
Di si ti bila u postupcima,a pogotovo ovaj zadnji i uspjesan tvoj put? Razmisljamo o promjeni klinike
Ja sam ovaj put radila u Zenici (BiH)jer mi je to u susjedstvu,to je trebao biti samo AIH da se broji da smo nešto radili dok sam čekala termin u Mariboru i Beču.
Sto mislis sto bo ti odabrala da si na mom mjestu Beč ili Prag
ja sam kontala ako sada ne uspije ići u prag...vidim da su dobre "kritike" njihovih poliklinika...
A koja u Pragu, PFC ili PRONATAL?
e to još nisam, utanačila, trebam iščitati sve ove postove "potpomognuta u češkoj" i vidjeti šta predlažu cure koje su radile MPO gore, pa ću onda sigurno znati koja dolazi u obzir...
Anaši... 10 dnt? bemu miša pa to je rano za bilo šta
držim ručnonožne da te beta ugodno iznenadi![]()
Eto beta negativna,rezultat je 2,hvala vam svima,hvala na rijecima utjehe,hvala sto ste bile uz mene kad je tesko bilo,zelim vam svima veeeeelike bete,CORINA navijam za tvoju betu,meni sad treba jedan dobar psihicki odmor,volim vas![]()
Anasi, grlim jako i zelim ti da iskoristis ljeto za kvalitetan odmor pa da najesen, snazna i spremna krenes po vase malo zlato
![]()
anaši![]()
anaši virtualni zagrljaj šaljem i ne daj se! na jesen u nove pobjede![]()
Drage moje hvala vam svima
MOSTARKA ima li kakvih vijesti? Jesi ti mozda razmisljala o klinici Bahceci u Sarajevu? Imas kakvih saznanja kakva uspjesnost?
Cure moje samo da se javim svima, čitam vas često ali ne pišem. Mi smo ipak odlučili odmoriti ovo ljeto i pričekati
jesen. Corina, mostarska želim vam velike, velike bete![]()
Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!
žene moje, moja beta je 3, 5![]()
opet ćorak!
svima ostalima želim puno sreće, da je imate više od mene~~~~~~~~~~~~~~![]()
mostarka, anašii
nema posustajanja idemo dalje!!
A ja ti sr dvoumim izmedju Praha i Sarajeva,ta u Sarajevu je najbolja klinika u Europi jucer sam ih zvala evo to broj
062 051 312 ili 033 420 194 to su dr i biolozi iz Instanbula na tel se javi neka teta koja nema blage o nicemu ali zapise pitanja pa kad pita dr nazove te saodgovorima