Stranica 47 od 116 PrviPrvi ... 3745464748495797 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mare...dobro pitaš.ja sam se baš mislila pitat dr,jer nisam nikad na lito bila u postupku.sutra sam na fm pa ću ga pitat

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

dali netko zna kako radi dr. Poljak ovaj tjedan

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Poslijepodne.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    morske cure, dobijete li zabranu kupanja i suncanja nakon transfera?

Mare ja sam prvi transfer imala prošlo ljeto i kupanje mi je bilo zabranjeno,,,

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

medena čestitam baš mi je drago da i na firulama rade uspješno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pea, vedre thanks, sretno svima!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    medena čestitam baš mi je drago da i na firulama rade uspješno
    Hvala! Cestitam i tebi! Svima ostalima u postupcima i u pripremama, jedno veliko SRETNOOOOOOO!!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!

Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!

Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.

Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
    i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf

Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!

Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!

Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.

Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

medena čestitke od srca i neka sve prođe super do kraja

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti od srca!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure drage, jesu se kojoj od vas pojavile ciste za vrijeme uzimanja decapeptyla? Ja danas bila na drugoj folikulom. i jos je tu.dr kaze da ako ne pukne do sljedecg petka da odustajemo od ivf.ne mogu virovat,jedva sam cekala krenit i sad ovo...

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj MeriLu prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage, jesu se kojoj od vas pojavile ciste za vrijeme uzimanja decapeptyla? Ja danas bila na drugoj folikulom. i jos je tu.dr kaze da ako ne pukne do sljedecg petka da odustajemo od ivf.ne mogu virovat,jedva sam cekala krenit i sad ovo...
    MeriLu, ja sam dobila cistu od Femare i vec na prvoj folikulometriji smo morali odustati od IVF-a u tom ciklusu. Dobila sam Yasmin /kako bi joj limitirali rast/ a potom cekanje 2-3 mjeseca u kom periodu je trebala sama nestati. Kako nije nestala sama od sebe a njena velicina nije zahtjevala laparoskopski zahvat, dr je napravio punkciju. Sl. ciklus sam vec usla u novi postupak IVF-a.
    Tebi zelim vise srece, budi strpljiva i bit ce sve ok.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jel zna tko koliko ce se placat kod privatnika zamrzavanje embrija ?

i jel ima neka ljekarna u splitu gdje su jeftiniji menopuri , cula sam da ima negdje za 120kn po komadu ....

moze i pp , hvala

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure moje drage evo dode uskoro i sutrasnji dan kad sam i ja na svom prvom pokusaju na bebicu.. Sutra ujutro idemo kod dr.Š,, i on nam daje ljekove, i onda sve ostalo.. Samo me zanima sto mu to znaci da idem na produzeni postupak????

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje drage evo dode uskoro i sutrasnji dan kad sam i ja na svom prvom pokusaju na bebicu.. Sutra ujutro idemo kod dr.Š,, i on nam daje ljekove, i onda sve ostalo.. Samo me zanima sto mu to znaci da idem na produzeni postupak????
    Vjerojatno dugi protokol, imaš objašnjenje ovdje http://www.cito.hr/download/IVF_upute_za_pacijente.pdf

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hedoniza,sretno

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje ja od sljedeceg ciklusa , znaci polovicom 8mj, pocinjem sa jasminom a 17 dan ciklusa sa prvom terapijom, 4 dan ciklsa dolazim na prvi ultrazvuk.. Tako da bi u pocetku ili polovinom 9 mj bila moja prva punkcija.. Sad mi je to sve nekako daleko i jos ne mogu doci k sebi sva sam na iglama, 1000 pitanja.. Dr.Š me je lijepo utjesija, supruga i mene i nadajmo se nasoj bebici premda sam skepticna da ce bas iz prve upaliti..

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje ja od sljedeceg ciklusa , znaci polovicom 8mj, pocinjem sa jasminom a 17 dan ciklusa sa prvom terapijom, 4 dan ciklsa dolazim na prvi ultrazvuk.. Tako da bi u pocetku ili polovinom 9 mj bila moja prva punkcija.. Sad mi je to sve nekako daleko i jos ne mogu doci k sebi sva sam na iglama, 1000 pitanja.. Dr.Š me je lijepo utjesija, supruga i mene i nadajmo se nasoj bebici premda sam skepticna da ce bas iz prve upaliti..
    Sretno i opusteno, u sigurnim si rukama. Strah od nepoznatog je sasvim normalan, al' budi pozitivna i nikad ne znas, osobno ih znam poprilican broj kojima je, zaista, uspjelo iz prve!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    jel zna tko koliko ce se placat kod privatnika zamrzavanje embrija ?

i jel ima neka ljekarna u splitu gdje su jeftiniji menopuri , cula sam da ima negdje za 120kn po komadu ....

moze i pp , hvala
    čula sam da su u privatnoj ljekarni naletilić pored lidla na poljičkoj cesti po toj cijeni menopuri

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje hvala vam jako puno na podrsci obavjestavat cu vas kako sve napreduje,,

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!

Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!
    evo ponovo podižem

b

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure da vas pitam, jer ja sam zaboravila, dali neko zna koliko ce doc sad zamrzavanje embrija u cita?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

11.6. U 12 sati rodila se moja prekrasna curica !!! Veliko hvala cijelom osoblju poliklinike cito! Čuda postoje jedno je sada u mojim rukama i slatko mi se smije!!!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cestitam Hakya !!!

daj Boze da mi svi osjetimo jednog dana tu srecu

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hakya draga čestitam.baš sam te se nedavno sjetila i pitam se šta je s tobom.uživaj u tim čarobnim trenucima.a malenoj ljepotici šaljem jedan veeeliki poljupčić.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

drage moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno sreće!!!
    hakya čestitam!
    i ja se često sjetim Šparca kad mi se djevojčica smije ))

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, a je li se sjetite embriologa dr Romca kad vam se djeca smiju?

zahvalne smo do neba i uvijek se samo doktori spominju.
    a embriolozi? ha?
    u svojim mislima nikad neću prestati zahvaljivati biologu Sestara Milosrdnica...

jer bez njega... ništa!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 30.07.2012. at 10:45

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da jel se sjetimo... ja sam nekidan nazvala cito nakon sto se m uspentrala na trosjed jedno 28 puta dok sam mijenjala pelene e, i iz zezancije sestri cviti (koju znam sto godina) prijavila reklamaciju - dvije prezivahne bebe
    hehehe dobro smo se nasmijale.
    od srca vam zelim svima isti scenarij. moje su dosle nakon 3 inseminacije i 5 icsija, ne odustajte.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa Inesz, svi znamo da za uspjeh MPOa nije "kriv" doktor, nego cijeli tim ljudi, a kod nekih dijagnoza(poput moje) embriolog ima ključnu ulogu. Primjetila sam da je u lijepoj našoj odjednom rasprostranjenije ime Lana. Uvijek se nasmijem kad čujem to ime, i pitam se jeli dobila ime po nekome (mr. Krile).

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    cure, a je li se sjetite embriologa dr Romca kad vam se djeca smiju?
    Naravno da se sjetimo! Često se i zezamo kako imamo malog Spliću (ok,tata ima veze s Dalmacijom,ali malo sjevernije) pa mu je i nadimak kako bi se reklo splitski

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

drage cure, mislim da ne prođe dan, a da ne spomenemo nekog od ekipe s Cita (naravno najviše doc. P. i Romca-čudotvorca), a spremamo se svratiti krajem kolovoza do njih,ako nam dečko dozvoli, jer ćemo u blizini biti na ljetovanju,i da ne zaboravm moja prva rečenica ushićenja, nakon što sam ugledala drugu crticu na testu, bila je "Bože hvala ti što si stvorio doc. P i Romca čudotvorca", svima vam želim ovakvu sreću nakon druge crtice i da se i nakon neprospavane noći budite sretni i raspolženi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Pa Inesz, svi znamo da za uspjeh MPOa nije "kriv" doktor, nego cijeli tim ljudi, a kod nekih dijagnoza(poput moje) embriolog ima ključnu ulogu. Primjetila sam da je u lijepoj našoj odjednom rasprostranjenije ime Lana. Uvijek se nasmijem kad čujem to ime, i pitam se jeli dobila ime po nekome (mr. Krile).
    ne bi da se uvridiš što te moram ispravit, al baš moram-embriolog nema ključnu ulkogu kod nekih dijagnoza nego kod svih, i drago mi da Inesz podsjeća na važnost onih u labosu koje nekad niti ne vidimo ili ih malo vidimo kad nam pričaju o našim embrijima. Bez labosa nema ničeg.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Svaka čast našim liječnicima, ali u našim pričama niti jedne bebe ne bi bilo kada ne bi oni tihi, nenametljivi i u svemu skoro nevidljivi embriolozi znojili se nad našim stanicama, ostajali u labosu do ponoći, dolazili vecom i petkom u labos provjeriti kako se razvijaju zametci, promijenili hranjive podloge...
    Embriolozi, visoko educirani i iskusni u svom poslu...
    Ma, što da pišem više o radu embriologa?! Deklarativno, svi znamo koliko su oni bitni, ali rijetko sretnem post u kojem se netko zahvali embriolozima. Uvijek i samo liječnicima...
    Ne bih dalje na ovj temi širila da ne odema OT, ali trebalo bi otvoriti novu temu:" Naši embriolozi"

Eh, da i da ne zaboravim:
    mr.sc. D.Lj., hvala ti!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 30.07.2012. at 14:17

Matija avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno žene nakon 40-te?

pozdrav svima ...evo ja sam nova i upravo sutra idem u Cito na na prve inekcije Decapeptya i prekosutra Menopura. veseli me da ima dobrih rezultata i toliko veselih bebica.
    Zanimaju me iskustva žena iznad 40-e godine, da li ih ima na ovom forumu?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Naravno mare, ma nisam ja uvredljiva niti sam mislila ništa loše. Nekad pokušavam nešto reći, i dobro mislim, ali kad napišem, možda izađe krivo. Ja znam što sam mislila, pa eto sorry...brzopleta embriolozima !

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

anab.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    da jel se sjetimo... ja sam nekidan nazvala cito nakon sto se m uspentrala na trosjed jedno 28 puta dok sam mijenjala pelene e, i iz zezancije sestri cviti (koju znam sto godina) prijavila reklamaciju - dvije prezivahne bebe..

Bome bi mogla i ja istu "reklamaciju" uputiti.
    Rekla mi je baka nedavno: tako je lijepa, nisto to vas dvije pravili. Nismo, rekoh, dr. Romac je!
    Sjetimo se mi cijelog tima vrlo cesto...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Matija prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima ...evo ja sam nova i upravo sutra idem u Cito na na prve inekcije Decapeptya i prekosutra Menopura. veseli me da ima dobrih rezultata i toliko veselih bebica.
    Zanimaju me iskustva žena iznad 40-e godine, da li ih ima na ovom forumu?
    postovi od novih članova se kasnije pokažu, imamo i klub 39+ koji se malo uspavao, al ima i cito beba ovdje nakon 39+

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Matija, dođi malo razbuditi klub 39+

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

samo da javim da nam i ovaj postupak nije uspio.imali smo 2 prekrasna 8st e ali nažalost ništa.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

o vedre, draga, šta reći....kakav je plan za dalje?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

vedre ja ti nemogu ništa pametno reći jer sam tek na početku, samo

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

odmorit ćemo 1-2mj i odmah dalje.nemam šta puno čekat.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vedre, jako sam se rastuzila. Znas da te pratim od početka, i da bi me tvoja trudnoća jako razveselila- odmori se, odtuguj. Šaljem ti veliki zagrljaj !

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ane moja...tako je bilo zapisano u zvijezdama.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

joj, kad sam ugledala da si pisala, tako sam se ponadala da su vijesti pozitivne..draga moja, žao mi je, užasno. čuvaj se

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vedre jako mi je zao

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vedre a baš mi je ža

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja