Stranica 48 od 115 PrviPrvi ... 3846474849505898 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozdrav svima,
    vidim da se skoro svi postovi odnose na polikliniku Cito, a mene bi zanimalo ima li tko da hodocasti u kbc Split?
    ja sam trenutno kod dr.Marusic, zanima me ima li tko kakva iskustva s njom?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj minnie mouse prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima,
    vidim da se skoro svi postovi odnose na polikliniku Cito, a mene bi zanimalo ima li tko da hodocasti u kbc Split?
    ja sam trenutno kod dr.Marusic, zanima me ima li tko kakva iskustva s njom?
    Evo imam ja i sve stoji u potpisu! Sta god te zanima, mozes pitati u Inbox ili ovdje, ne bi bilo lose rec koju rijec o njima i javno!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Super, bas mi je drago i od srca ti cestitam medena, nadam se da ce nas biti jos !

Zanimalo bi me (nova sam na forumu pa nemam jos pristup PP) koji te doktor vodio?
    Meni je malo drugacija situacija zbog PCO, mm ima po zadnjem oligoasthenozoospermiu (nalaz prije toga je bio samo asthenozoospermia-taj je radio u OB Sibenik, ovaj zadnji nakon mjesec i pol dana u KBC Split, ponoviti ce ga kao i briseve, uzv testisa i sve ostalo da sad ne nabrajam...)
    Dr.Marusic mi se cini zbilja ok, ali voljela bih da mi kaze tocno koje bi pretrage trebala napraviti, posto zivim u Sibeniku i za skoro svaku pretragu do sad sam morala doci u Split...pa da onda sa svim tim dodjem i odlucimo kojom cemo metodom naprijed...
    Koliko si ti cekala na postupak? Ako dobro citam iz potpisa - 3 mj.?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj minnie mouse prvotno napisa Vidi poruku
    Super, bas mi je drago i od srca ti cestitam medena, nadam se da ce nas biti jos !

Zanimalo bi me (nova sam na forumu pa nemam jos pristup PP) koji te doktor vodio?
    Meni je malo drugacija situacija zbog PCO, mm ima po zadnjem oligoasthenozoospermiu (nalaz prije toga je bio samo asthenozoospermia-taj je radio u OB Sibenik, ovaj zadnji nakon mjesec i pol dana u KBC Split, ponoviti ce ga kao i briseve, uzv testisa i sve ostalo da sad ne nabrajam...)
    Dr.Marusic mi se cini zbilja ok, ali voljela bih da mi kaze tocno koje bi pretrage trebala napraviti, posto zivim u Sibeniku i za skoro svaku pretragu do sad sam morala doci u Split...pa da onda sa svim tim dodjem i odlucimo kojom cemo metodom naprijed...
    Koliko si ti cekala na postupak? Ako dobro citam iz potpisa - 3 mj.?
    Hvala ti od srca! Sigurno ce vas biti jos, samo u 7. mj. je bilo 5 trudnoca od 20 zena, sto nije zanemariv podatak, dapace!
    Mi smo tamo bili prije ikakvog kontakta s Citom, ali su nalazi MM-a bili jakoooo losi, prva dg. azoospermia i u tom trenutku se rodiliste taman bilo otvorilo, a Odjel Humane bio, recimo to tako, u fazi formiranja. Otvoreno su nam (i najpostenije moguce) rekli da misle kako nam trenutno nemaju sta ponudit pa smo se odlucili za najblizu soluciju, tj. Cito. Tamo su nalazi pokazali nesto drugo, ne ko zna koliko bolje, ali je bilo zdravih i brzih "plivaca". Nakon 4 neuspjeha i neizvjesnosti oko njihovog eventualnog nastavka suradnje sa HZZO-om, vratili smo se u KBC zeleci iskoristiti sto nam pripada, sad vec i s nekim iskustvom i direktnim pitanjima mogu li nam ili ne mogu ista ponuditi... Suprug je samo ponovio SG, na sta je dr. Tandara (embriolog) reagirao ovako: Da mi je netko od kolega pokazao 1. nalaze tvoga muza i ove sad, rekao bi mu da nema sanse da su od istog covjeka, a sam sam ih radio! ... Nismo cekali 3 mj. nego je meni toliko trebalo da se odlucim na slijedeci postupak. Konzultacije smo dog. za 06.06., m stigla 08.06. i krenuli smo, price o nekom dugom cekanju meni ne piju vodu... Dr. Marusic sam 1. put vidjela na tim konzul., toliko me se dojmila njena mirnoca, detaljnost i pristup opcenito, da sam nekoliko dana pricala o njoj... Mozes je slobodno pitati sve sta te zanima, na sva ces pitanja dobit iscrpan odgovor. Nama je trebalo slijedece: uvjerenje psihijatra, uvjerenje pravnika, vjencani list ne stariji od 3 mj., brisevi (moji, njegovi), testivi na HIV, hepatitis, nisam sigurna za sifilis, pristanak cete tamo potpisati i to je to... Mislim da ti muzu nece bit potrebno nista vise osim SG-a koji ce moc odmah tamo napravit i nalaze cete vidjeti te prokomentirati za nekih pola sata...

Ako sam nesto preskocila, pisi!
    Od srca ti zelim scenarij kao moj!!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

MeriLu, od srca sretnooooo!!!!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

loly ja bi osobno otišla na dogovor sa svim nalazima koje imate,i reći će ti da napraviš neke pretrage ako smatraju da treba i u postupak odmah,kad ti hoćeš,tako je meni bilo prošle godine u 5mj došla na dogovor, radila neke pretrage i muž spermiog. i Šparac rekao kad se odlučite krećemo,dobila stvari početkom 7mj, i već početkom 8 bila trudna

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

drage moje evo ja sam prošla svoj prvi ivf i nisam htjela nista pisat od straha da nešto ne krene naopako.......kad ono krenulo naopako.u četvrtak sam vadila betu i bila je 296 i niko sritniji od mene,nisam se previše nadala jer nekako računam tek je prvi pa da bas meni uspije od prve........
    za dva dana sam je trebala ponovit ali je to bila subota pa nisam mogla,morala sam cekat ponedjeljak.......najduža 4 dana u životu.i tako ohrabrena prvom betom nadala sam se da je to to........međutim beta je bila samo 849.trebela bi bit oko 1100.zvala sam cito i sestra kaže da je ponovim opet sutra, kao narasla je, to je dobro ali da je bar malo veća.
    i sta sad.....do sutra sam već luda luda.
    pomozite......jel neko od vas imao ovakvo cudno duplanje bete a da je opet dobro završilo........
    nekako u sebi znam da je to kraj, ali tako se nadam......

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

MeriLu, koji dnt je prva, a koji druga beta i koliko embrija ti je vraceno?
    Naravno da bi bilo bolje da je savrseno duplanje, ali bilo je tu na forumu svakakvih scenarija... Kod vracanja dva-tri embrija zna jedan "odustati" pa se beta ne podupla savrseno, ali nastavi rasti i bude sve ok. Drzim fige da je kod tebe tako i da sutrasnja beta bude savrsena! ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala maco, nadam se da će tako biti. Prva beta je bila 13dnt, a druga 17dnt, a vraćena su mi 2 embrija 3 dan. dr.š kaže da su bila odlična. inače sam imala 10 js od toga 4 odlične,šta god to značilo,nisam pitala kolikostanične i tako to jer sta manje znam to bolje. kad mi je god nešto bilo odlično - ništa od toga. ima logike da je jedan odustao pa da je zato malo manja beta, držat cu se toga......
    svima želim uspjeh od srca uz PRAVILNO duplanje bete..............

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meri samo pronađi neki post od naše Inesz i pogledaj u potpisu kakva je sve bila beta a onda pogledaj slikicu na kojoj je "ta beta". Preslatki dječačić

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

venddy hvala do neba.......našla sam i ne mogu virovat.......pa to je nevjerovatno, mogu zamislit kako joj je bilo, to je stvarno za zivčani slom
    o bože ima nade i za mene....... javim sutra šta je bilo

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

MeriLu moja prijateljica je 14dpt imala 50, pa 17dpt 150,pa tako mic po mic ali jako sporo joj rasla, i to ti je sada živa i zdrava dvogodišnja djevojčica!! tvoja beta ipak raste,ne raste svima po šabloni

medena8 malo si ti čekala na postupak, ja sam znala prije 2 god na kbc Firule čekati i dulje od 6mj, a bila sam već u postupcima u njih, drago mi je da si trudna,par godina sam doli provela čekajući u čekaoni i ne znam nikoga kome je uspilo na humanoj

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala medena, zvuci ohrabrujuce
    I meni se dr.Marusic svidjela na prvu, bas to - sve ju mozes pitati i na sve ce ti odgovoriti.
    Kod nas je malo veci problem kako sam vec pisala, jer i mm i ja imamo `dijagnozu`, a za ne faliti urolog u Sibeniku
    ga sad salje na sto i jednu pretragu zbog kao losijeg spermiograma, kao da je dijagnoza katastroficna (znam primjere parove koji
    su i s asthenozoospermiom i oligoasthenozoospermiom ostali trudni i to prirodnim putem )....
    Ja se samo nadam da cemo sve te pretrage poobavljati sto prije tako da mozemo do nje sa svim skupa i krenuti s nekom metodom.

Klara - s obzirom da je to bilo prije 2 god, ja se nekako nadam da se tim formirao i organizirao malo bolje u medjuvremenu i da cemo mi ostali imati vise srece

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bio je formiran tim,samo bez Marušić,Budimir-Tandara-Šunj, nego je očito bilo puno puno pacijenata. Sestra Zdenka mi je uvik pokazivala bilježnicu i tužno govorila koliko ću morat čekat. U 3mj prošle god posljednji ivf na firule. Jako mi je drago čuti da imaju uspijeha, uvijek je i bilo 20-25%, kako je navela medena 5t od 20 žena.
    sretno i svakako javi rezultat

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo javljam svoju propalu betu....danas je 665....polako pada. dr.poljak kaže da nastavim s terapijom i u petak opet izvadim krv.sad je valjda moram gledat kako pada. a ništa, oplakala sam svoje...idemo dalje.... hvala puno na ohrabrenjima, stvarno je lakše sve proći uz koju riječ utjehe.
    sad me zanima kad mogu u sljedeći postupak, ostalo nam je osam smrznutih. imala sam blagu hiperstimulaciju, ne znam bi li to mogao biti problem da odma u sljedećem ciklusu opet probam....

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

MeriLu žao mi je da beta pada znam da je razočarenje veliko ali biokemijska je većinom jako dobar znak..
    Pogledaj moj potpis i tvoj će takav biti već idući put
    Po smrzliće mislim da već možeš nakon ciklusa pauze..

A što se tiče Firula, ja sam se samo za termin na konzultacije načekala na kraju nisam ni otišla...
    Ali mi je drago da i kod njih ima uspjeha...
    Posljednje uređivanje od pea : 23.08.2012. at 08:23

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Merilu jako mi je zao
    Kao sto Pea rece, ciklus pauze pa po smrzlice i ima da bude BINGO!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Klara prekrasan scenarij i ja ga priželjkujem
    Naručena sam na konzultacije 04.09., ponijet ću sve nalaze pa ćemo viditi što će reći dr., uh jedva čekam.
    Da li na tim konzultacija dr radi i uzv i odma odredi terapiju ili ću morati još koji put doći?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

MeriLu žao mi je,ali stvarno kako Pea kaže nije loš znak,ipak se zakačilo bilo, drugi put više sreće

Loly više se nesjećam jesam li ja odmah napravila pregled,ali najbolje je bit spremna kao da hoćeš, mislim da čak jesam odmah uzv jer svaki doktor hoće pogledat bez obzira na nalaze i na preglede drugih doktora, ako ti muž nema svjež spermiogram,najbolje da i to odmah obavite,oni preferiraju da je kod njih rađen a i detaljniji im je od ovih iz bolnice...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Klara baš si
    Dogovor je da odma tamo napravimo spermiogram, bude gotov za uru vrimena i onda konzultacije, ja imam nalaze od hormona, hepatitis, Hiv i to, briseve i papu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala drage moje, i ja sam si nekako utuvila u glavu da je to opet dobar znak, bar se nesto pomaklo..... sad ću malo odmorit i opet u akciju.... nadam se da cu kopirat peu
    i kako to sad ide s odmrzavanjem, odmrznu sve embrije ili dva po dva.....ništa to ne razumin...

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meri baš mi je žao zbog padanja bete, al kao što su cure rekle, nema nikavog razloga da već slijedeći pokušaj ne bude bingo. Evo malo vibrica da baš tako i bude~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Loly super,nadam se da ćete brzo u postupak,ja sam nekako uletila u svoj,u 3mj neuspješni ivf i nisam niti čekala 6mj nego rekla opet injekcije pa šta bude,nekako brzo sve išlo,iznenadio me Šparac kad je reko krećemo kad hoćeš i ja bez razmišljanja rekla odmah čim dobijem stvari i eto moja djevojčica spava
    od srca vam želim svima sljedeći put da bude uspješan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje evo i ja sam Vam se pridružila...Iako Vas čitam već duže vrijeme i radujem se Vašim betama i tugujem sa Vama, do sada nisam nikad skupila hrabrosti za pisanje. Uglavnom sinoć smo ja i moj M bili na prvim konzultacijama kod dr. Šparca. U idućem ciklusu idem prvi put na inseminaciju u Cita. Do sada sam bila na jednoj u Zagrebu koja je bila neuspješna (( Inače ja sam potpuno zdrava a suprug ima astenozospermiju. Doktor mi je rekao da bih u idućem ciklusu 3. dan trebala početi uzimati Klomifen. Jednom sam ga već nabavila iz Italije. Dali znate mogu li ga sad nabaviti u HRvatskoj ili? Puna sam pitanja, ali me je sramota da vas davim sa tolikim pitanjima (

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bubaba,
    samo ti pitaj. ovdje će uvijek biti cura spremnih da ti odgovore.
    klomifena ima u hrvatskim ljekarnama. može se dobiti na recept od odabranog ginekologa primarne prakse.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bubaba, dobrodosla i ovdje!
    Ja sam klomifen u vrijeme najvecih nestasica uvijek nalazila u ljekarni kod bolnice. Ako ga slucajno nemaju naruce i brzo stigne.
    Mozda najbolje da ih nazoves i provjeris. Sretno!

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav drage moje, nije me bilo neko vrime pa da vam prijavim da idem sada u novi postupak. Od sutra kećem sa femarom 3x1 5 dana pa nastavljamo sa kombinacijom 2 Gonala i 1 Menopur je li koja imala ovu kombinaciju? Prvi put sam primala 3 Menopura i imala 7js od kojih 4zrele, valjda će ih ovaj put bit malo više ih friznemo.
    Svima želin uspješnu jesen!!!!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj xena.mbk prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav drage moje, nije me bilo neko vrime pa da vam prijavim da idem sada u novi postupak. Od sutra kećem sa femarom 3x1 5 dana pa nastavljamo sa kombinacijom 2 Gonala i 1 Menopur je li koja imala ovu kombinaciju? Prvi put sam primala 3 Menopura i imala 7js od kojih 4zrele, valjda će ih ovaj put bit malo više ih friznemo.
    Svima želin uspješnu jesen!!!!
    Draga xena.mbk drago mi je radi tebe sto si pocela sa terapijom... Nadam se da ce biti bebica.. Meni ti je propao ovaj postupak za kraj 9mj.. PAPA mi je cin II i ne mogu sa tom diagnozom u postupak.. Tako sad moram rijesit taj cin da bi mogla ponovo krenit u mpo..

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Draga xena.mbk drago mi je radi tebe sto si pocela sa terapijom... Nadam se da ce biti bebica.. Meni ti je propao ovaj postupak za kraj 9mj.. PAPA mi je cin II i ne mogu sa tom diagnozom u postupak.. Tako sad moram rijesit taj cin da bi mogla ponovo krenit u mpo..
    Tako se meni dogodilo doduse papa je bio ok,al sam bila pozitivna na klamidiju,ureaplazmu....i jos neke bakterije...ja nisam povjerovala da je to moguce...ponovila isti dan na tri razlicita mista..i sve je bilo u savrsenom redu... Ni traga od nicega...
    Vjerovatno je doslo do zamjene nalaza...
    Tako da mislim da je dobro sto si ponovila papa za svaki slucaj...
    Drzim fige da je sve ok..

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure triba mi samo jedna informacija... U utorak idemo u Cito na konzultacije, možete li mi reći di se oni nalaze, barem približno, koji kvart?
    Hvala
    Posljednje uređivanje od Loly : 01.09.2012. at 17:56

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Loly ne znam jesi li iz Splita i koliko ti je poznat grad. Cito ti je odmah pored bolnice Križine, tako se zove i kvart ili možda poznatije Poliklinika Kalajdžić je na prizemlju a Cito na zadnjem katu

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala venddy na pomoći Ja sam iz Zd, a mm je studira u Splitu, pa kaže da zna di je to!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hedoniza bas mi je zao

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    hedoniza bas mi je zao
    Crvenkapice 77 hvala ti na suosjecajnosti, nadam se boljem, samo sad mi je to produzilo bar na jos 1g cekanja do postupka.. Vise sam se umorila, ali jos ima trunke nade u mene.. U svakom slucaju sam isla privatno ponoviti papu radi sebe.. Ali neznam da su pogreske tako ceste..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Crvenkapice 77 hvala ti na suosjecajnosti, nadam se boljem, samo sad mi je to produzilo bar na jos 1g cekanja do postupka.. Vise sam se umorila, ali jos ima trunke nade u mene.. U svakom slucaju sam isla privatno ponoviti papu radi sebe.. Ali neznam da su pogreske tako ceste..

greske se događaju ,koliko cesto grijese u papi ne znam ali sam cula za slucaj nedavno da su jednoj zeni rekli da ima cin i ponovili nalaz i bilo sve ok, daj Boze da su kod tebe pogrijesili sa nalazom ~~~~~~~~~~~~

loly sretno

maco kako si ti ? imas kakvih planova ?

di nam je vedre ?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    greske se događaju ,koliko cesto grijese u papi ne znam ali sam cula za slucaj nedavno da su jednoj zeni rekli da ima cin i ponovili nalaz i bilo sve ok, daj Boze da su kod tebe pogrijesili sa nalazom ~~~~~~~~~~~~

loly sretno

maco kako si ti ? imas kakvih planova ?

di nam je vedre ?
    Kapice, iduci tjedan idem na pregled da vidim kakvo je stanje, pa cemo onda vidit sto dalje...
    Jel se ti lagano pripremas?

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kapice, iduci tjedan idem na pregled da vidim kakvo je stanje, pa cemo onda vidit sto dalje... [/B]

Posljednje uređivanje od matahari : 06.09.2012. at 12:29

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure moje i mi bili jučer na konzultacijama u Cito, ne znam što da vam kažem
    Što se tiče svega vezano za njih sve 5, dr. Poljak otvoren, direktan, sviđa mi se. ALI.. da uvik ima neki ali, nalaz mm nikad lošiji, ni u centrifugatu ejakulata nije nađen niti jedan spermiji ( do sad bar 2 - 3). Ni sam dr. nije zna što bi nam predložio, kaže ako idemo sa stimulacijom, dođemo do punkcije i što ako na taj dan nema niti jednog spermija, uzalud sve. Čak nam je rekao da ne tražimo kruha preko pogače (s obzirom da imamo jednu bebu) i da odustanemo, ali kad je vidio naše face (kakvo odustajanje), odma je sam reka: "Ta opcija ne dolazi u obzir, vi želite pokušati bez obzira na sve jelda?"
    Konačan dogovor je ovakav, ići na biopsiju testisa, ukoliko se nešto nađe odma zamrznuti, nakon toga krećem sa stimulacijom. No u par navrata je reka da ništa ne obećaje, da je to veliki rizik, koji puno košta.... i svašta nešta, ali više nisam imala snage slušati.
    Možda će me neko od vas osuđivati, vidi kako je sebična, ima jedno dijete i sad želi još, a ima nas koje godinama ne možemo niti jedno, ali vjerujte mi da je želja za drugim kod nas velika isto toliko koliko i za prvim djetetom.
    Oprostite što sam se ovako raspisala, morala sam to podijeliti s vama. Znate li nekoga ko je radio ovako biopsiju i išao u postupak?
    Javim se kad nešto konkretnije budemo znali, sad smo još zbunjeni, tužni...
    Ljubim vas sve i sretno svima

leptirić82 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Loly, moja jedna prijateljica je imala isti slucaj kao i ti........, i sda ima svoj mali smotuljak kraj sebe......, nije im dr.davao nikakvu šansu ali su uspili i to iz prve......ne gubi nadu draga.....

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Loly, draga, nitko vas ne osuduje. Zelja za djetetom i bol zbog nemogucnosti je uvijek velika, radilo se o prvom, drugom ili cetvrtom djetetu. Samo je mozda na racionalnoj razini (svi znamo da je emocionalna ta koja boli i muci...) "lakse" kad imas bar jedno, jer se imas argumenata utjesiti, ali zelja ostaje tu i bol isto.
    Dr P je dosta realan i direktan i koliko god to nekad bilo tesko prozvakati, po meni je bolje tako, nego brda i doline...pa onda sipak.
    Nadam se da ce se javiti netko sa slicnim iskustvom.
    Ja cu vam pozeljeti srecu u ostvarenju vase najvece zelje!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Loly, kakvo osudjivanje?????? Zelja za djetetom se ne moze osudjivati...

leptirić82 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Drage moje cure, nisam dugo pisala, ali vas redovito pratim.....samo da podjelim sa vama da sada u ovom ciklusu krecem s prvim postupkom ivf....., od zadnjeg aih nisam nista radila ni pokusavala....napravili sve nalaze, i sve je u najboljem redu.....startam kad dobijem pa vam javim ishod.....saljem vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje hvala vam na potpori, evo cekam nalaze ko ozeblo sunce, a neznam koliko vas zna kako je to kad se psihicki za to sve pripremite i fali vam 4 dana do pocetka terapije i onda nalaz cin 2.. Kod mene nema nikakvi bakterija sve je ok i kod muza mi neznam sto da ucinim..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

hedoniza, jesi li radila tipizaciju HPV virusa?

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jesam, cekam i nalaze na na hpv jel imam

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo mi smo dogovorili konzultacije s urologinjom u Splitu koja surađuje s dr. Poljakom, idemo već u ponedjeljak (ne želimo bespotrebno gubiti vrijeme jer je očito mm spermiogram svaki put lošiji i lošiji). S njom ćemo dogovoriti sve u svezi biopsijom i što i kakao dalje.
    Cure mislite na mene, nadam se dobrom, koliko to dobro u ovakvoj situaciji može biti

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Svitu, evo ja na gonalima i moran vam se izjadat da su me satrali psihički, samo bi se svađala i plakala pa smijala totalno san luda. Zadnji put san bila na menopurima i bilo je sve super, a ovi su me umeli. Eto nekako mi je lakše kad san to podilila sa vama, znan da će to proć, jeli koja od vas imala ovakav košmar u glavi?

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hedoniza baš mi je ža šta ti se sve tako zakompliciralo, nekako si već bila u postupku i onda paf. Nadam se da ćeš to riješit šta prije, think pink i sve će doć na svoje!
    držin ti fige

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Loly drži se draga i potpuno te razumijem-mi smo po drugo išli prvo samo kao po smrzliće, pa onda na CITO u jedan postupak sa femarom, pa opet smrzliće i MM već htio odustati,ali nas nakon toga dr.primio preko HZZO-a i BINGO i ne bih ni jedno svoje dijete mijenjala za ništa na svijetu, niti mogu život zamisliti bez iti jednog od njih, a eto nas i po treće, jer ne možemo baciti smrzliće (već bili jednom i još imamo za jednom),iako sam pomalo skeptična s obzirom na godine i masu pitanja... vidjet ćemo, ako Bog da idemo u 10. mj. a većina nas odgovara,jer imamo različite spolove i tako... Kao da mi nemamo pravo na više od jednog djeteta, jer naš put takav kakav je - sad se i ja raspisala

xena drži se, vadlja će iz tog košmara ispasti nešto dobro - držim fige

hedoniza - možda je samo pad imuniteta pa se to pokazalo. Neka bude najmanje zlo ako već ne bude dobro...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

koja je smjena dr. Poljak ovaj tjedan ? hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •