Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

xena ~~~~~~~ za dobre embrije i transfer

Citiraj xena.mbk prvotno napisa Vidi poruku
    5.savjetovalište je na rivi do crkve sv.Frane, nazovi prije na tel. reci što ti treba i oni će ti reć kada ćeš doći (ljudi su super i sve papire ti odmah pripreme)
    Ako si mislila na savjetovalište za pravno i psihološko savjetovanje/mišljenje, ono je novim zakonom ukinuto!

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    xena ~~~~~~~ za dobre embrije i transfer

Ako si mislila na savjetovalište za pravno i psihološko savjetovanje/mišljenje, ono je novim zakonom ukinuto!
    Super, na taj dio uopće nisam obraćala pozornost nekako mi se to činilo najmanje važno, samo sam pratila da nam dozvole zamrzavanje embrija ali super da su nam i ovu notornu glupost ukinuli!

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav svima,
    evo sam se konačno odvažila pridružiti. Čitam vas već mjesecima i ne mogu opisati koliko sam na ovom forumu naučila i koliko mi je pomogao kroz moja 3 AIH-a i 3 IVF-a. Spremam se ovaj mjesec na jos jedan IVF u Cito pa sam htjela to podijeliti sa svima vama.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Kyra Ars prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,
    evo sam se konačno odvažila pridružiti. Čitam vas već mjesecima i ne mogu opisati koliko sam na ovom forumu naučila i koliko mi je pomogao kroz moja 3 AIH-a i 3 IVF-a. Spremam se ovaj mjesec na jos jedan IVF u Cito pa sam htjela to podijeliti sa svima vama.
    Kyra Ars sretno..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •