Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zeljo čestitam od srca na plusiću
    nema potrebe da ideš na uzv do između 6 i 7 tjedna trudnoće (moj MPO-ovac nikad ne naručuje ranije, uglavnom 2 tjedna od pozitivnog testa). U tom periodu, ako je sve kako treba, najčešće je vidljivo i maleno srce.
    Čestitam još jednom

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    zeljo čestitam od srca na plusiću
    nema potrebe da ideš na uzv do između 6 i 7 tjedna trudnoće (moj MPO-ovac nikad ne naručuje ranije, uglavnom 2 tjedna od pozitivnog testa). U tom periodu, ako je sve kako treba, najčešće je vidljivo i maleno srce.
    Čestitam još jednom
    Hvalaaa
    Ja se pogotovo sad ne razumijem u te tjedne i uopće nemam pojma kad su mi bili plodni dani (zadnja 3-4 ciklusa su mi bila jako neredovita tako da ne znam) tako da ne znam koliko bi sad mogla biti trudna ni kad da idem u ginekologa??? A ne znam kako ću izdržat dok ne odem da mi potvrdi?!

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj zelja prvotno napisa Vidi poruku
    Hvalaaa
    Ja se pogotovo sad ne razumijem u te tjedne i uopće nemam pojma kad su mi bili plodni dani (zadnja 3-4 ciklusa su mi bila jako neredovita tako da ne znam) tako da ne znam koliko bi sad mogla biti trudna ni kad da idem u ginekologa??? A ne znam kako ću izdržat dok ne odem da mi potvrdi?!
    zelja superrrrrrrrr, nadam se da ćeš imat školsku trudnoću, da budeš mirna lipo izvadi betu evo ti puno ~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •