Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj koraljka prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    čitam vaše postove i čini mi se da ste svi u Cita. Zar je u bolnici tako loše?
    Bili smo u Cita, dr. P nam je odmah predložio ICSI. S obzrom na cijenu naručila sam se sljedeći tjedan u bolnicu. Što mogu očekivati?
    Inače nisam iz Splita pa ne znam ni gdje moram ići (je li u novo rodilište?)
    Hvala vam na odgovorima
    U KBC Firule trebas ici u novo rodiliste, prizemlje u produzetku od glavnog saltera, na vratima pise "Humana reprodukcija" ... Bolnica je bolnica, privatnik je privatnik, sve ima svoje prednosti i nedostatke, ali idi sama pa odluci. U mom potpisu imas neke podatke, a pravilo je da pravila nema na ovom nasem putu! U svakom slucaju, SRETNOOOOO!!!

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

xena.mbk hvala ti ...evo još dva dana, a meni se čini dvije godine...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    U KBC Firule trebas ici u novo rodiliste, prizemlje u produzetku od glavnog saltera, na vratima pise "Humana reprodukcija" ... Bolnica je bolnica, privatnik je privatnik, sve ima svoje prednosti i nedostatke, ali idi sama pa odluci. U mom potpisu imas neke podatke, a pravilo je da pravila nema na ovom nasem putu! U svakom slucaju, SRETNOOOOO!!!

Hvala puno! Mi smo tek na početku i po vašim pričama vidim da nas čeka težak put..., ali borit ćemo se...
    Idemo na prvi pregled sljedeći tjedan pa ću vidjet koliko bi trebalo čekat na postupak, a dotad štedim za Cito
    Koji dr. te vodio, koliko se čeka za postupak (vidjela sam da su u Zgu čeka i po godinu dana)?
    Jako sam sretna zbog tvoje "čudesne mrvice"

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala puno! Mi smo tek na početku i po vašim pričama vidim da nas čeka težak put..., ali borit ćemo se...
    Idemo na prvi pregled sljedeći tjedan pa ću vidjet koliko bi trebalo čekat na postupak, a dotad štedim za Cito
    Koji dr. te vodio, koliko se čeka za postupak (vidjela sam da su u Zgu čeka i po godinu dana)?
    U Cita sam bila pacijentica dr-a Poljaka, a u bolnici dr-e Marusic. Mi stvarno uopce nismo cekali, na dogovoru sam bila 06.06., m stigla 08.06. i krenuli smo. Medjutim, nama to nije bio prvi postupak tako da smo imali svu potrebnu dokumentaciju ukljucujuci i nalaze ... Pretpostavljam da duzina cekanja ovisi o tezinu dijagnoze, a nasa nije bila obecavajuca... Sta god ti treba, samo se obrati, ovo nije jednostavan put, s ovim ovdje curama je svakako jednostavniji, ali nemoj pretpostavljati dugu borbu niti ista slicno, svaka je prica za sebe (tebi zelim sto kracu u ovom dijelu) i trebas vjerovat da svaka ima sretan ishod!

Hvala ti od srca!

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Koraljka, u Zagrebu se na postupak čeka cca 7 mjeseci. Ja sam u srpnju dobila termin za veljaču.
    Posljednje uređivanje od bubaba : 16.10.2012. at 13:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •