Crvenkapice zajedno krećemo
Bit će dosta cura u 11. misecu, a i pozitvnih beta nadam se!
Sretno nam svima !
Crvenkapice zajedno krećemo
Bit će dosta cura u 11. misecu, a i pozitvnih beta nadam se!
Sretno nam svima !
možda vam se i ja pridružim u 11mj.
a super neka nas je što više biti če nam zanimljivo na folikumetriji i obavezno pijemo kavicu...... vidim puuunoooo pozitivnih beta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja bi vam se trebala pridružiti krajem 11-tog mjeseca![]()
Bit ce veselo na temi iduci mjesec!
Ja cu vas cirkati iz prikrajka, navijati za plodonosne punkcije i velike bete i obilato posipati * * * * * * * * * * !![]()
beba sre
ć
i
ca
molim vas jel neko imao iskustva sa femarom, ja je uzela i čekam insjemenaciju, toliko nekih tekstova o štetnosti na plod, hepl.....
Ajma, ne boj se, pa nećeš ju uzimati kad zatrudniš već da bi došla do ovulacije pa onda i do trudnoće!
Opusti se, svi lijekovi imaju i nuspojave ali bitno je da je dobit od lijeka veća od potencijalnih opasnosti ,a za to se brine farmacija i medicina![]()
Pomoć...
Triban sutra vadit krv.
Za progesteron mi piše KBC split Nuklearna medicina,radioizotopna dijagnostika.
Za amh i željezo Medicinska biokemija.Pretpostavljam da je to sve na firulama?I di točno tribam ić da ne gubim vrime tragajući![]()
vedre,progesteron vadiš na nuklearnoj ona ti se nalazi kad prođeš glavni ulaz u bolnicu ideš još naprid pa ćeš doć do ulaza hitne(točno je nasuprot rodilišta) i još malo naprid s desne strane su ti skale koje te vode na nuklearnu,a amh vadiš u centralni lab i trebaju ti dvi uputnice!
željkica fala ti.
Blekonja,nisi skužila; 2 uputnice (1 za progesteron,a 1 za amh).možda se željkica malo krivo izrazila na kraju al ja sam je skužila
Joj jutros je na nuklearnoj bila ludnica.sat vrimena sam čekala.a još padala kiša pa se svi skupili u čekaoni.ma ludilo.zato sam amh riješila za 5min.
Cure moje drage vidim da vas puno ide u postupak u 11-tom mjesecu. Loly, Crvenkapice, Corina, Vedre, Anaši..... (skužajte ako sam koga preskočila) sretno...![]()
![]()
![]()
Peugeot206, za tvoju betu sutra (ako sam dobro zapamtila) milijun AltGr+1!
Peugeot ajde otvori lipu jesen na Cito... Čekamo 3-znamenkastu brojčicu![]()
Peugeot ima li što novoga?
Ja sam u četvrtak ujutro 1.11 u Citu na inseminaciji, bila sam se prepala da će mi propasti zato što je četvrtak praznik, ali dr. Š me je naručio u četvrtak za 8 i30 ujutro. Večeras si bockam štopericu...
Bubaba sretno! Dođi u nedilju s nama na kavicu![]()
Peugeot206 želin ti puno sriće sutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ha ha. Nešto ste pobucale. Al svejedno fala cure od srcaaaaaa.
Betu bi trebala vadit u četvrtak jer mi je tada 14-ti dan, ali pošto je tada praznik mislila sam vadit u petak ali danas su mi dali ideju da vadim sutra (a to je 13-ti dan a meni se ta 13-ka ne sviđa).
Nakon cijelodnevnog razmišljanja oću - neću, ipak odlučih vadit sutra. A šta se tiče bete... ja sam jednoj priji još u kolovozu rekla da će ovaj postupak bit dobitni jer imam još od tada taj osjećaj (valjda sam zato cilo ovo vrime u postupku, pa i sada, dan prije bete-savršeno mirna.)
Ma javim vam sutra čim dođu nalazi..nadam se da me osjećaj neće prevarit. Evo 20 h, svira alarm-pola "Dekortina" na meniju. Ajde žene moje...pozić do sutraaaaa!!!!!
Peugeot mi smo vec odlucile da sutra Vadis Betu I tocka.sritnooooo
Klara31 i Loly hvala Vam
Peugeot206 držim fige i mislim na tebe...znam da će to biti jedna dobra beta
Bubababa, sretno sutra i neka ovaj put bude uspjesno!
Sto se kavice tice, ona i je Zadarska http://forum.roda.hr/threads/76792-Zadarska-kavica
Peugeot206, onda samo cekamo beturinu![]()
Buba draga pijemo kavu u Zadru, u nedjelju u 17 u jahtinga aj dođi
Evo izvadila jutros al sam otišla do Dugopolja a ne u Analize kraj Cita di inače vadim, kaže Vendy da gore bude prije gotovo. Čekam 10 30 h pa vam javim. Po meni bi beta danas (13 -ti dan) trebala bit oko 75. Aj vidit ćemo!!! Fala na pozitivnim vibrama!!! Pozić![]()
CorinaII, Maco papucarice, Loly i druge moje drage zadranke hvala vam na pozivu, rado ću se odazvati kavici..vidimo se u nedilju u 17 sati...![]()
He he he osjećaj me nije prevarija...Tražili ste veliku betu e pa evo vam je 13-tog dana ...2675.1
draga moja Peugeot čestitam ti...jednostavno sam znala da će to biti beturinapresretna sam radi tebe...juppppppiiiiii
wow peugeot CESTITAM !!!
koja beta covjece, koliko su ti vratili embrija ? pa to su bliznanci jeeeeeeeee :D
E ovo se zove vjera u uspjeh !
Čestitam, draga Peugeot 206 od srca!
Nadam se da ćemo i mi koji trenutno čekamo betu kao i cure koje su u postupku ili će tek krenuti u postupak krenuti tvojim putem i ukrcati se na "sretni vlak"!
Došla sam poviriti jer si mi bila jučer na listi za ß i imam šta vidjeti!!!!!!
Bravo peugeot, čestitam!!!!!!!![]()
Beta ti je žestoko iznad moje, pa valjda i od tebe možemo očekivati blizance
Odoh te upisati na listu naših trudnica.
Sretno dalje![]()
peugeot206 - čestitam!!!