Peugeot draga čestitam za Lipo duplanje.to je to draga moja i sad laganini uživaj.
Peugeot draga čestitam za Lipo duplanje.to je to draga moja i sad laganini uživaj.
draga moja kako mi se osjećaš, ja danas malo tem. mjerila 37 cio dan, šta misliš jel mi rano za to?![]()
Kyra, koliko znam ujutro ce raditi sl. tjedan
Posljednje uređivanje od Loly : 05.11.2012. at 09:12
Loly mislim da će ti biti Dr. Šprajc tako je meni bilo jednom, Poljak je bio isto na nekom kongresu pa ga je Šparac zamijenio taj dan.
Fala cure, zovem ga kad dobijem m, takav je bio dogovor!
Sretno svima!
Drage moje, prijavljujem svoj novi postupak. U čekanju Maribora, podizanju željeza i sređivanju psihe ipak sam se odlučila za još jedan pokušaj. Jutros sam razgovarala s dr. P, krećemo od sutra s Letrilanom (zamjena za Femaru) 3x1 5 dana, u petak ultrazvuk kod dr. Š (jer je dr. P. na putu) i onda najvjerojatnije kratki protokol s menopurima. Pozdrav svima!
Bas mi je drago, Kyra Ars. Ne smijemo gubiti vrijeme, moramo se boriti
Držim ti fige da ovaj postupak bude dobitni !
Hvala ti Anja! Znam da je iza tebe friški neuspjeh, žao mi je...
Ali kao što kažeš, moramo naprijed!![]()
Kyra Ars, želim ti sreću i da ti ovaj postupak bude uspješan!držim,znam da je teško al budi hrabra!sretnoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!
Anja žao mi je ...ali samo hrabro naprijed..i mi ćemo jednom imati beturinu![]()
Mene će psiho potvrda izludit toliko da će mi stvarno trebat!Nakon šta sam danas zvala ob centar zovem ja sestru na Firule da joj kažem da mi nije potrebna potvrda psihića ona meni da je ako je dr preporučila!kod dr sam provela 5 min mm nikad ,dr mi je samo rekla da se javim sestri da mi da upute šta trebam sve napravit prije postupka,-i tako sam ja to sve sestri ispričala al ona i dalje tvrdi da mi treba samo neznam na temelju čega.,ja sam ostala u čudu!
abnormalno me živciraju i nerazumni dr-i i sestre i svi ostali koji i dalje inzistiraju na P&P savjetovanju! željkice, ja te uvjeravam i tvrdim sa 100%-tnom sigurnošću da P&P POTVRDE VIŠE NISU UVJET ZA POSTUPAK I NITI JEDAN DR NITI SESTRA TE NE MOGU ODBITI AKO IH NEMAŠ!!! nemoj se bojati i samo im reci da si direktno zvala Ministarstvo zdravlja i da ti je rečeno da P&P nisu potrebni. možeš i poslati mail Ministarstvu i vidjet ćeš da ćeš dobiti takav odgovor te ga samo proslijedi toj sestri! potražit ću adresu na koju im možeš pisati...
željkice, molim te da svoje iskustvo s daljnjim inzistiranjem na P&P iako e ono novim zakonom postalo proizvoljno napišeš i na ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/75500-P...-i-danas/page2
a Ministarstvu možeš pisati na ovaj mail pitajtenas@miz.hr
željkice, baš sam dobila informaciju da je to što su neke pacijente u St i dalje slali na P&P bila greška i da se više neće ponavljati tako da se možeš opustiti i zaboraviti na P&P potvrde![]()
Draga moja Ajma, ne znam ni sama kako se osjećam...normalno, nikakvih promjena...u biti sad o tom ne stignem ni misliti baš jer mi je muz u bolnici..Nemoj još raditi test, mislim da ti je prerano..Kad bi mi trebale vaditi betu 14.??
Ljubim te i izdrži još malo
Kyra, Ajma Bubaba sretno!
Crvenkapice i Corina sretno na folikulometriji!
Ja sam luda ko šiba.. kasni mi M 4 dana, tako da još nisam krenika sa femarom, sad kad jedva čekam da dođe nje nema![]()
ja sam danas bila na kontroli kod dr.Sunj, u petak sam kod svog gin na uzv, vjerojatno ce mi dati Duphaston pa od 2.dc krecem s klomifenom, 8.dc prva folikulometrija pa AIH...ili kako to vec ide...ma veselim se![]()
hvala vam cure, ne nadam se previse (da se ne razocaram) ali pozitivna sam![]()
i naravno puno puno pozitivnih vibri svim ostalim trudilicama
Krenili i mi... od danas femara, u nedilju 1. folikulometrija![]()
Crvenkapice draga kako si mi, drago mi je što smo se upoznale jučer
![]()
i meni corina , bas si draga
dobro sam cekam subotu![]()
sretno sutra na folikulometriji
loly sretno![]()
KAD BIH SAD SUZA KRENULA, JA BIH MORE ISPLAKALA........ali ne danas još ne čekam još 3 dana a onda znam da ću da plačem, od sreće ili tuge, kako bude suđeno .........
Danas je mm bio napravit spermiogram koji je grozan!na kraju nalaza piše leukociti u spermi al ne piše koliko,jel zna netko šta to znači?
ja i mm smo potonuli![]()
željkica, u čemu je problem (osim leukocita) sa spermiogramom?
Jučer zovem Cito da se naručim u nedilju za folikulometriju (5 dc), kaže sestra zovete sutra popodne, zovem danas a ona kaže da nemaju nikoga za nedilju, da će još provjeriti pa da će me zvati sutra ujutro
I sad me zove, neka ipak dođem u ponediljak na folikulometriju (6 dc), kao nema dr. P, a on radi u poned. popodne pa da tad dođem. A u nedilju sam tribala kreniti sa menopurima i što sad????
U kako me to iznerviralo, malo mi je to neodgovorno, sorry cure morala sam se malo ispuhati![]()
Prvi nalaz koji je radio u 12 mj prošle godine pokazao je da 50% progresivnih,neprogresivnih 28,6 i 2,8mil/,ml , drugi nalaz rađen u 2 mj ove godine progresivnih 30% neprogresivnih 7% i 6,8 mil/ml! a današnji 98% nepokretnih!!!!!!!!šok!!!!!!!!!!!
Loly,malo čudo za cito inače su ok,malo bezobrazno,pa jesi pitala sestru za menopure?