Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

mare41, jos sam nova ovdje pa ne mogu da nadjem kako da posaljem pp. Bila sam u CITO krajem proslog mjeseca i nasla smjestaj n advije minute od njih. Valjda nije problem da to napisem apartmani se zovu Spalato. NAdam se da sam pomogla. Ja sam bila na ICSI i izvukli su tri js, sve oplodjene i vracene. Trebalo bi da radim betu za dva dana i ne trebam vam reci koliko sam nervozna. Uradila sam jutros kucni test i pokazao je blijedu, jako blijedu roza liniju?! Nadam se da to znaci upravo ono sto zelim.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj BoS prvotno napisa Vidi poruku
    mare41, jos sam nova ovdje pa ne mogu da nadjem kako da posaljem pp. Bila sam u CITO krajem proslog mjeseca i nasla smjestaj n advije minute od njih. Valjda nije problem da to napisem apartmani se zovu Spalato. NAdam se da sam pomogla. Ja sam bila na ICSI i izvukli su tri js, sve oplodjene i vracene. Trebalo bi da radim betu za dva dana i ne trebam vam reci koliko sam nervozna. Uradila sam jutros kucni test i pokazao je blijedu, jako blijedu roza liniju?! Nadam se da to znaci upravo ono sto zelim.

Nadam se da je to ono što mislim
    Sretnooooooooooooo i javi se

gargamelice, draga ,još dva tjedna,ajme kako se približilo... puno sreće, i da napokon ugledate ti i tm malog bebača,zaslužili ste svu sreću ovoga svijeta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •