a tako mi je sestra rekla da ti transfer uvijek radi tvoj dr ,jer zadnji put kad sam bila na transferu bila je smjena od šparca, a transfer mi je radio poljak zbog toga je došao ranije radit!
ma najbitnije je od svega da uspije!!!!!!!!
Curke moje, danas nisam isla vaditi betu jer sam morala auto voziti na tehnički i nisam stigla..sutra idem u 16 sati..naravno, odmah ću vam javiti ...
beta 12. dan 0,0
![]()
Ajma, zao mi je
Bubaba![]()
Ajma srećice, žao mi je((
Ne očajavaj i ne tuguj, uspjeh je ustati više puta nego što smo pali
Maco hvala ti ...idem danas iza posla vaditi betu...mada s obzirom da to da sam prošli put napravila jezero ispred bolnice od suza, ovaj put ne želim imati nikakve nade, niti očekujem išta.
Bubaba ajde razveseli nas lipim vjestima
Crvenkapice zvali su me jutros, za sad sve u redu ali će me još nazvati sutra ujutro ranije pa ćemo vidjeti dali je transfer sutra 3 dan ili u subotu 5 dan
Crvenkapice draga kako si mi ti![]()
Kako provodiš dane ?
Danas su zelene suknjice u Cita šetane u mraku, kakav dozivljaj!Je li netko bio? Loly? Moja je punkcija najvjerojatnije u subotu.
Ajma, žao mi je.
Bubaba, čekamo lijepe vijesti.
Kaže meni sestra danas da je sve uredu ali da Romac želi još pričekati ako je moguće da idemo na blastice.
Ajma draga žao mi je
Kyra ja sam došla oko 2,15 taman struja došlaMoja punkcija najvjerojatnije u ponediljak, u petak opet folikulometrija, pa ću znati više. Od sutra uz menopure i po jedan cetrotide.
Corina![]()
Buba čekamo lipe vijesti!
Posljednje uređivanje od Loly : 14.11.2012. at 18:49
Joj cure ajma i bubaba zao mi je.odtugujte cure i odmorite se.skupite snagu za dalje.
Ajme mene izludi ovo čekanje da me nazovu. Jučer kaže sestra sve je super ali čemo vas nazvati sutra (danas) ujutro da vidimo kad je transfer 3dan ili subota 5dan. Rekla je nazvati između 8-9 sati a sad je skoro 10 i nitko me ne zove. Ja ču poluditi ...
Curke moje, ja sam sad zvala dr. Š i on mi je rekao da nema potrebe više raditi inseminacije i da idemo na IVF. Kaže, da bi trebala doći do njega na dogovor i da će mi dati upute što još moram napraviti od pretraga itd. Ako biste bile ljubazne da me malo uputite..što i kako? Kolika je u prosjeku cijena, da se znam pripremiti itd. Hvala Vam ..da nema Vas ne znam što bih...
Bubaba draga neznam dali ideš preko HZZO- a onda ne plačeš postupak i lijekove
Od pretraga ti trebaju: markeri na HIV i hepatitis( i ti i muž)
Hormoni 3dan ciklusa
Brisevi na klamidiju,ureoplazmu i mikroplazmu.
Ja sam još i napravila krene grupe za sebe i muza da imam
Ja imam sve skupljeno, dakle briseve, markere, papa test, krvne grupe, progesteron, hormone itd.
Nisam ni zala da se može u Citu ići preko hzzo i vjerovatno se za to trebalo prije upisati. Znači, ja bi trebala sve platiti. Čisto da znam organizirati kunice. A osim toga imam i termin u veljači 2013 g u Petrovoj za IVF. Zbunjena sam i ne znam što da radim.
Corina i Loly kako stojite sutra ili subotu za kavicu??
Corina jesu te zvali??
Posljednje uređivanje od bubaba : 15.11.2012. at 10:31
Bubaba ja sam sutra u Splitu, ali može kavica u subotu
Corina![]()
Loly sretno sutra u splitu, čujemo se preko sms pa dogovorimo kavicu..
Hej ja ne mogu u subotu, transfer mi je ipak 5 dan.![]()
Crvenkapice što je s tvoje preostale 2 js?
Kad je beta?
Posljednje uređivanje od Loly : 15.11.2012. at 12:06
Corina neka, neka ići ćemo mi na kavicu drugi dan...sretno u subotu i čujemo se još.Ako se ja i Loly vidimo u subotu onda ćemo misliti na tebe i držati fige
Drage moje ma sve vas puno volim
Čekam subotu i onda slijedi iščekivanje, ali ja več sad znam da sam trudna![]()
Dosta je bilo neuspjeha, od sad samo ljepe stvari![]()
Čekam subotu i onda slijedi iščekivanje, ali ja več sad znam da sam trudna![]()
Dosta je bilo neuspjeha, od sad samo ljepe stvari[/QUOTE]
to je taj dalmatinski duh, duh pobjede![]()
Posljednje uređivanje od anaši1507 : 15.11.2012. at 18:14
To corina tako treba mislit samo pozitivno!!!!!!!!ja sutra šaljem muža u cita da ponovi nalaz sgram jer je onaj sa firula bio očajan!nadam se da će bit bar malo bolji inače ču ga u top stavit he he![]()
Bubaba, imaš pp.
Corina, super za blastice!
Ja sam na punkciji u subotu u 10. Dr. kaže da nas je puno. Bit će to pravi tulum!
idem dalje, moj drugi pokušaj, kako ide curke jel mogu odmah ovaj ciklus.....za AIH