Stranica 64 od 115 PrviPrvi ... 1454626364656674114 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,151 do 3,200 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    uvik pogledamo u ovu mirniju i poželimo da se ona podijelila na 2 takve lol

Nadaj se da bi ti i druga bila mirna! Eno moja L dobrica, mirnica, za poželit, a "kopija" ajmeeee, zvir, troje je moraju čuvat, nemaju veze jedna s drugom!

Ja se često (prečesto) uhvatim u razmišljanju kako bi taj treći izgledao... znam da sam luda ali eto... na neki način je ostala praznina iza njega.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Peugeot206, jako mi je drago da je sve ok i ~~~~~~~~~~ da i nadalje sve bude skolski! Izdrzi jos malo pa ce i mucnine i povracanja prestati, a onda ces moci punim plucima uzivati u blazenom iscekivanju na koje ste tako dugo cekali... Cestitam, draga!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav cure,
    Jel moze preporuka za dobrog endokrinologa u Splitu, po mogucnosti privatno ali nije uvjet,hitno mi je...
    Hvala unaprid

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj emocija prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    Jel moze preporuka za dobrog endokrinologa u Splitu, po mogucnosti privatno ali nije uvjet,hitno mi je...
    Hvala unaprid
    Mi smo, doduse krajem 2009., bili kod dr. Vucinovica, radi ti privatno u Poliklinici Dr. Obad pa pokusaj tamo nazvati. Isli smo po preporuci, kazu da je jedan od top 2 u St-u... Ne mogu, iskreno, ni potvrditi ni demantirati, bili smo jednom i culi sve ono sto smo culi i prije njega... Sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo, doduse krajem 2009., bili kod dr. Vucinovica, radi ti privatno u Poliklinici Dr. Obad pa pokusaj tamo nazvati. Isli smo po preporuci, kazu da je jedan od top 2 u St-u... Ne mogu, iskreno, ni potvrditi ni demantirati, bili smo jednom i culi sve ono sto smo culi i prije njega... Sretno!
    Hvala puno, pozz

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo, doduse krajem 2009., bili kod dr. Vucinovica, radi ti privatno u Poliklinici Dr. Obad pa pokusaj tamo nazvati. Isli smo po preporuci, kazu da je jedan od top 2 u St-u...

potpis na ovo
    njegov sam pacijent bila i prije i za vrijeme trudnoće
    jako stručan (tako mi se čini) i ugodan!!!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 12.12.2012. at 02:35

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj emocija prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    Hvala unaprid
    Ja sam bila kod dr. Punde, radi u KBC-u i privatno u Poliklinici Korak. Izvrstan je.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

peugeot trojke velis , nek ti je sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

peugeot svaka čast i sretmo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pezoic, tri su i vracena? saljem vam svima puse!

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pozdrav curke evo još jedna CITO čekalica bete
    nisam odavno pisala tu al pratim vas redovno, čestitam svi sretnicama sa pozitivnim betama a nama koje čekamo želim svu snagu svijeta da izdržimo....
    uglavnom iza mene je prva IFV sve je bilo ok bila sam na puregon terapiji, na punkciji 7js, transfer 5ti dan , 2 blastociste vraćene, 2 zamrznute sad čekam!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Deniii
    Javi se i na odbrojavanje forum.roda.hr/threads/75867-ODBROJAVANJE-3-2012?p=2296581#post2296581 da te Big Blue stavi na listu cekalica bete pa da mozemo kad objavis veeeliku betu!
    Kyra uzivaj u tockici na uzv

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Maco, hvala ti, na sve strane me bolucka, probada, zateže...ma izludit cu do sutra...
    Deniii, baš lijepo dvije blastice i dvije zamrznute. Želim ti što manje nervoze do velike bete

Cure, veliki pozdrav svima

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Kyra Ars prvotno napisa Vidi poruku
    Maco, hvala ti, na sve strane me bolucka, probada, zateže...ma izludit cu do sutra...
    Deniii, baš lijepo dvije blastice i dvije zamrznute. Želim ti što manje nervoze do velike bete

Cure, veliki pozdrav svima
    Boluckat ce te i probadati jos duuugo jer si trudna! Suosjecam za nervozu, ali bit ce lakse sutra kad vidis vasu mrvu

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kyra hvala draga , začudo i nisam nešto nervozna valjda ne očekujem ništa pa zato nekako sam kroz sve ovo naučila da se ne nadam previše,,,,,,i ja tebi želim sretno na uzv, da uživaš gledajuć svoju točku

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

deniii dobro došla... skontala sam da nam je ista diagnoza , isti protokol (puregon) i isto su nam 2 blastice vraćene samo eto meni je beta 25.12. puno sreće želim...

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Petra draga hvala, nadam se da će nam objema bit uspješno, da dobiješ najljepši božićni poklon .....

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Petra i Deniii sretno od

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sretno cure ~~~~~~~~

sta je puregon ? i kolika mu je cijena ?

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

crvenkapica hvala draga, u biti je puregon FSH injekcije koje si daješ kao stimulaciju prije punkcije.......ja sam primila dvi ampule po 900 UI, svaki dan sam si pikala 225 (jako lako za korištenje) cijena jedne ampule je 2400kn ( koliko sam ja pohvala kod nas nije bio tako čest uglavnom ga koriste u klinikama u njemačkoj i sloveniji, a eto sad je i Poljak počeo )
    Posljednje uređivanje od deniii : 13.12.2012. at 20:09

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Fala cure . Skužajte šta vam redovito ne odgovaram ali...mučnine su mi ajme pa kad malo popuste-pišem Vam.
    Vratili su mi dva od petog dana i jedan se podilija. Imam pregled 27.12. a do tada...ležanje ka i do sada . Lip pozdravčić svima .

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja sam danas bila na prvom UZV. Sve je kako treba biti u ovoj fazi (5+4), kaže dr. Vidi se gv i žv. Novi je za 15 dana, 27. 12.

svima

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

a meni evo završava 3dnt sporo... sporo...

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Kyra Ars prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas bila na prvom UZV. Sve je kako treba biti u ovoj fazi (5+4), kaže dr. Vidi se gv i žv. Novi je za 15 dana, 27. 12.

svima
    Za tebe moram posebno poskočiti uh, kad će taj 27-i?

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

peugeot206 pa to je nešto neopisivo lijepo ono čestitat ti od srca
    kyra ars

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kyra ti i ja smo tu negdje ja sam bila na 1.uzv u ponedjeljak,i bilo je 6tjedana manje 2dana.kaze dr da je sve odlicno.vidila se samo gestacijska vrecica.sad me brine zasto se i meni nije vidila zv.sljedeci uzv mi je trebao biti na badnjak pa su me narucili 27.12. Pitat cu mogu li ipak doci prije bozica,u petak.tada bi bilo 7tjedana i 2dana.uzasno sam nestrpljiva i u stalnom strahu

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kyra Ars i MeriLu za male tockice!
    MeriLu, nemoj se brinuti za zumanjcanu vrecicu. U ranim trudnocama i tome sto ce se vidjeti uzv-ukom, bitne promjene se dogadaju u dan-dva razmaka! Vjerojatno da si dosla na 5+6 bi se vidjelo vise, na 6+2 jos vise...
    Kao sto dr P kaze to je biologija, a ne matematika, prema tome, opustite se i uzivajte u svojim rastucim mrvicama!
    PetraP brzo ces i ti siziti izmedu uzv! ~~~~~~~~

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

PetraP, i meni se ovaj put čekanje bete beskonačno odužilo. Prvih 5 dana nikako proć, a onda sam počela raditi pa je bilo lakše. Želim ti što bezbrižnije vrijeme do velike bete.
    Hvala tebi i Maci na čestitkama, stvarno se lakše diše.
    MeriLu, nemoj se ništa brinuti, sve je individualno, i stvari se mijenjaju u pola dana. Slušaj našega dragog doktora. Ali ako baš ne budeš mogla izdržati, ajde i ranije, nemoj se mučiti. Znam kako je kad se izluđuješ mislima...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kyra Ars

peugeot čestitke na trudnoći, i mi smo imali isti scenarij, dvije blastice vraćene i onda se jedna podijelila. Ta jedna su sada moje dvije curice.
    Treća bebica nas je na žalost napustila u 11. tt.
    Tebi želim puno sreće dalje, pokušaj se što više opustiti i što manje brinuti, puno odmaraj i vjerujem da će bit sve u najboljem redu.

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Denny prekrasne su ti curice. Ja bih voljela imati dvojčeke ali kad bih vidjela i jedno mojoj sreći nebi bilo kraja.
    Evi i 4 dnt prolazi. Još nema one panike ali doći će i ona sigurno

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

peugeot, wow! Čestitam!

Vibrice za mirnu trudnoću.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

JUtro cure evo i je spremna ,zadnjih dana nisam baš bila tu pa da koga nebih izostavila čestitam svima na pozitivnim betama a tužnicama veeeeeeeeeeeeliki !

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo mene na sa zakašnjenjem. 5 dnt je u tijeku. simptomi 0 ali sam skroz pozitivna možda je to zbog ovih meni najdražih dana u godini. imam osjećaj da će ovaj Božić biti jakooo lijep i svima to želim..

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pozz cure i suborke evo i mene u ovo kišno popodne,,meni prođe skoro i 9dnt a simptomi svi za tetu mjesećnicu tu samo pojačani ajme jajnici probadaju. bubrezi isto,,,,,a i leđa bole.....rekao mi dr beta u petak al se meni čini da ću ja procurit po švicarskom satu u srijedu uffffff

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Petra P, denii držim za veeeeeeeeeeeeeliku betu!!!!!!!!!!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

deniii i ja sam imala iste takve simptome, točno takve, leđa, bubrezi, jajnici... za procurit... a procurila sam godinu nakon toga.
    P.S. ja sam i u trudnoći svaki mjesec kad bi menga trebala bit imala osjećaj da ću procurit.
    Vidim da nam je skoro isti nick, pa nek ti bude ko i meni, prvi ivf bingo!
    Željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za najljepši Božić!

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj denny iz tvojih usta u božje uši

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

dobro jutro ... 6 dnt je tu bez ikakvih simptoma apsolutno ništa ali dobro ludilo još nije počelo

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jutro koke evo mene čekam na poslu , kako ste mi sve skupa???? ja dogurala do 16 dnp i 11dnt jučer sam miliju puta išla na wc jer sam imala osjećaj da curim da je vještica stigla, jutros ni ne znam kako sam,,,ma samo da prođe ovo čekanje
    Posljednje uređivanje od deniii : 18.12.2012. at 09:08

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i pitanje jedno. jel koja od vas imala problema sa probavom, u mene je grozno inače se znalo jutri poslije kave sam na wc-u sd jednom u 5 dana, ne znam jel to utrića il od čega al sva sam napuha i neugdan je osjećaj, jel imate neki lijek za to????

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Suhe šljive, smokve, kivi na prazan želudac, Donat...

Citiraj deniii prvotno napisa Vidi poruku
    i pitanje jedno. jel koja od vas imala problema sa probavom, u mene je grozno inače se znalo jutri poslije kave sam na wc-u sd jednom u 5 dana, ne znam jel to utrića il od čega al sva sam napuha i neugdan je osjećaj, jel imate neki lijek za to????

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

denii tebi se približilo vrijeme bete. 11 dnt uh ja mislim da bih već jedan pišnula ali drži se ti još 3 dana brzo će to

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a je šuti sutra bi trebala po mom ciklusu dobit M pa moguće da sutra ak ujutro ne procurim napravim test.......da se malo manje mislim.....dosad je super al ovo zadnjih dana mi baš muka od čekanja,,,kako si ti??? brzo će i Božić?

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

eh da držim se još danas 7dnt .sad će pomalo panika jer ne osjećam ništa bez i jednog simptoma sam. već sumnja kuca na vrata

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

petra p a valjda smo takve sve mi s tim svojim umišljanjima...... ja imam simptome za M al kad se skontam nikad nisam bila trudna pa odkud bi i znala koji su simptomi za T......nadam se da ćemo sve čekalice dobiti najljepši poklon za Božić

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Petra draga, samo polako, svaka je trudnoća različita, a nedostatak simptoma ne mora značiti i nepostojanje trudnoće

Evo, ja sam prva bez ijednog simptoma trudnoće (i to do dana današnjega, sva sreća da imam trbušinu, pa da znam da ih nosim ). Vidim da ti je ß na Božić; hoćeš li ipak ranije otići izvaditi?

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hej BB utješila si me malo. iako i u svojoj prvoj (neuspjeloj) trudnoći nisam ništa osjećala . ali eto kopka me. prvih 7 dana sve mirno ali drugih 7 dana je za poluditi. tko zna što će meni doći do Božića... neki test ću sigurno napraviti a u slučaju pozitive ići ću i betu izvaditi.

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav cure... da se malo javim...
    Vidim Deniii i PetraP da se mucite s iščekivanjem bete. Strašno je kako je svaki dan dug kao godina. Znam da znate da nema pravila sa simptomima, ali probajte se njima ne zamarati. Ja sam recimo u svakom svom postupku imala simptome PMS-a, ali kraće i slabije nego ovaj put. Sad je sve bilo intenzivnije, križa, jajnici, bolovi, napuhnutost, zategnutost, i još mi je tako...
    I Deniii, i meni je probava koma, čini se ništa ne pomaže. Pijem sok od suhih šljiva i smokava, jedem zobene pahuljice, ali ništa...balon...
    Cure moje, želim da vam vrijeme do bete što prije i što bezbrižnije prođe.

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a bila sam super flegma u početku al eto ovo pred kraj me malo trta hvata...a šta se tiče probave evo pijem bioaktiv za ujutro spreman donat mg,,,,,,,a ak ne pomogne e onda ću bome ako budem T u 1mj imat trbuh trudnice iz %tog mj

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

PetraP i Denniii...drži te se još malo, želim vam lipe i velike bete.
    Denny, Pinky, Mojca ...čuvam se ko kraljica . Ma bit će sve o.k. imam dobar osjećaj...
    Svima šaljem veeeeliko

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •